هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
abcc
خیلی خوشحالم اومدی چون اینطوری اگ یکیتون هم ب ملکوت اعلب عروج کنه(!)( هم ب هرحال زندگیه دیگ 😐) شام من سرجاش میمونه😂😂ا
-
آسمان ِ آبی 😍😍😍😍😍😍😍😍
تو خوبی؟abcc
جات خالی الان دیگه عالیممم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی خوشحالم که برگشتی : ) -
abcc
خیلی خوشحالم که برگشتی : )آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc
خیلی خوشحالم که برگشتی : )فدات که عزیزم😍
رفت اون یارو گدائه؟😒😂 -
@Fre-que-nce جای ت بودم رژیممو میکشستم
خیلی خوبه هر چی میخورم چاق نمیشم
راستی فاطی پنج شنبه بیرون ی دختر دیدم یعنیی کپی ت بود زل زدم بهش طرف ب خودش شک کردققنوس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واقعا ؟اره قیافم معمولیه خیلیا شبیهن شکر ک دختر دیدی حالا خیلیا منو شبی پسرای اشناشون میبینن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگ میدونستی چن کیلوعم اینو نمیگفتی:rolling_on_the_floor_laughing: -
جهت شادی روح درگذشتگان این جمع بخصوص عزیز تازه سفرکرده،آسمان آبی که روحش همیشه آسمونی و آبی من یقرا فاتحه مع الصلوات😭😂
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جهت شادی روح درگذشتگان این جمع بخصوص عزیز تازه سفرکرده،آسمان آبی که روحش همیشه آسمونی و آبی من یقرا فاتحه مع الصلوات😭😂
ببین دودقیقه نبودم چیا که نگفتن :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میزنمشون🔫😂
-
ققنوس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واقعا ؟اره قیافم معمولیه خیلیا شبیهن شکر ک دختر دیدی حالا خیلیا منو شبی پسرای اشناشون میبینن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگ میدونستی چن کیلوعم اینو نمیگفتی:rolling_on_the_floor_laughing: -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc
خیلی خوشحالم که برگشتی : )فدات که عزیزم😍
رفت اون یارو گدائه؟😒😂abcc
بابا گدا نبوددد : /
یارو از این تیمارستانیا بود :face_with_tears_of_joy:
اگه همسایه نمیرسید سکته میردم دیگه:face_with_tears_of_joy: -
abcc
اگه همسایه نمیرسید سکته میردم دیگه:face_with_tears_of_joy: -
abcc
اگه همسایه نمیرسید سکته میردم دیگه:face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی ی چی میگم نخندیا
وسط محلمون ازین تیمارستانیا اوردن توانبخشی زدن هر هفته یکیشون در میره ملتو ب وحشت میندازه :face_with_tears_of_joy: -
Bidel من خدافظی نکردم:neutral_face:
abcc دیشب تا صبح داشتم تو خواب با تو حرف میزدم به قدری فضا سازی شده بود که الان حرفامم تو چت باکس یادمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: اخه لنتی تو نباشی من واسه کی از این میمونه بگم اخه:winking_face: :face_with_tears_of_joy: ::face_with_tears_of_joy: _:
تو نباشی من با کی کاراگاه بازی دربیارم :face_with_tears_of_joy:
تو نباشی من با کی بشینم و به زمین و زمان و ادماش غر بزنم و از این روزای تاریکم بنالم.
.اصن بیا که اون ادم بیکاره چند ماه قبلو دستگیرش کردم:unamused_face: :face_with_tears_of_joy: بیا بریم با هم حلق اویزش کنیم:face_with_tears_of_joy: بعد تا میخوره بزنیمش بعد جنازشو پهن کنیم رو بند:face_with_tears_of_joy: بعدم سه چهار بار با تریلی از روش رد شیم:face_with_tears_of_joy: بعد که خوب دلمون خنک شد بگیم اخییییییییش:face_with_tears_of_joy:
هر وقت بودی جواب پیوی رو بده تا خودم نیومدم لواشکت کنم :oncoming_fist_light_skin_tone: :oncoming_fist_light_skin_tone:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Bidel من خدافظی نکردم:neutral_face:
abcc دیشب تا صبح داشتم تو خواب با تو حرف میزدم به قدری فضا سازی شده بود که الان حرفامم تو چت باکس یادمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: اخه لنتی تو نباشی من واسه کی از این میمونه بگم اخه:winking_face: :face_with_tears_of_joy: ::face_with_tears_of_joy: _:
تو نباشی من با کی کاراگاه بازی دربیارم :face_with_tears_of_joy:
تو نباشی من با کی بشینم و به زمین و زمان و ادماش غر بزنم و از این روزای تاریکم بنالم.
.اصن بیا که اون ادم بیکاره چند ماه قبلو دستگیرش کردم:unamused_face: :face_with_tears_of_joy: بیا بریم با هم حلق اویزش کنیم:face_with_tears_of_joy: بعد تا میخوره بزنیمش بعد جنازشو پهن کنیم رو بند:face_with_tears_of_joy: بعدم سه چهار بار با تریلی از روش رد شیم:face_with_tears_of_joy: بعد که خوب دلمون خنک شد بگیم اخییییییییش:face_with_tears_of_joy:
هر وقت بودی جواب پیوی رو بده تا خودم نیومدم لواشکت کنم :oncoming_fist_light_skin_tone: :oncoming_fist_light_skin_tone:وای این😂
چه خبر از میمون؟
منم حرف هاااا دارم باهات راجع ب ی میمون دیگ😂
بعد کنکور ایشالا