گپ خونه کنکوری ها
-
رویا;9325 said:
بچه ها من این بار که بیشتر از بار قبل زحمت کشیدم ولی کمتر شدم اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:concern:
سلام...اشکال نداره شما همیشه زیاد بخون...به مرور درست میشه:113:
-
@sina3656355;9323 said:
یه بار پرسیدی گفتم از ترمودینامیک به بعد فیزیک 3 رو فصل به فصل درس میده دیگه،یعنی این قدر مبهم جواب دادم؟
،منم گفتم ولی جواب ندادی که اونا مال فصلای آخرن نوشته مغناطییس
خازن و اون چیزا قبلش نیست -
@alimajdi;9330 said:
منم گفتم ولی جواب ندادی که اونا مال فصلای آخرن نوشته مغناطییس
خازن و اون چیزا قبلش نیستمن خودم دیدم همش هست.
-
دستت درد نکنه
آخه از 80 تا 92 میشه 12 جلسه
تو 12 جلسه درس میدن همه رو؟
به هر حال زدم واسه دانلود -
@alimajdi;9336 said:
دستت درد نکنه
آخه از 80 تا 92 میشه 12 جلسه
تو 12 جلسه درس میدن همه رو؟
به هر حال زدم واسه دانلودفدایی تست حل نمیکنه همش تدریسه
-
کاش منم از اول با الاّ جلو میومدم
به جایی نرسیدم و...
نمیشه برنامه عیدش رو هم اجراکنم
الان موندم چیکارکنم:( -
اقا سهراب اردو برای پیش و بعضی از درس های سوم مثلا زیست نداریم بعد از این اردو؟
-
الان یه سوالی؟ریاضی بایه کامل تدریس شده که دارن تست کنکور حل میکنن؟
-
@khatere.mohammadi;9363 said:
الان یه سوالی؟ریاضی بایه کامل تدریس شده که دارن تست کنکور حل میکنن؟
کلاس آقای شامی زاده فکر کنم کلا تمام شده
-
درود.
من تست های فیزیک گاج و نمیتونم حل کنم.البته کتاب گاج ام مال سال 88-89.
مثلا مبحث حرکت نوسانی اقای رفیعی رو دیدم و سوالهایی که خودشون سر کلاس حل میکنن و متوجه میشم .اما بعدش که میرم سراغ تستهای کتاب گاج،شاید یه دونه تست و توی یه ساعتم نتونم متوجه بشم چیه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟:grumpy::2::102: -
donya;9388 said:
درود.
من تست های فیزیک گاج و نمیتونم حل کنم.البته کتاب گاج ام مال سال 88-89.
مثلا مبحث حرکت نوسانی اقای رفیعی رو دیدم و سوالهایی که خودشون سر کلاس حل میکنن و متوجه میشم .اما بعدش که میرم سراغ تستهای کتاب گاج،شاید یه دونه تست و توی یه ساعتم نتونم متوجه بشم چیه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟:grumpy::2::102:نمیدونم مشکل از کجاس ولی من که نوسانی و موج رو از آقای رفیعی دیدم برعکس شما شاید فوقش تو حل یک تست از گاج میموندم همه رو سریع جواب میدادم مخصوصا فصل حرکت نوسانی رو .
-
@**مهدی**;9389 said:
نمیدونم مشکل از کجاس ولی من که نوسانی و موج رو از آقای رفیعی دیدم برعکس شما شاید فوقش تو حل یک تست از گاج میموندم همه رو سریع جواب میدادم مخصوصا فصل حرکت نوسانی رو .
ممنون داداش مهدی از پاسخت.
میگم کتاب خیلی فرق کرده؟شاید چون کتاب گاج ام قدیمی یه،فرق کرده الان کتابها؟
مثلا میشه یه سوالشو بگم ببین اصلا شماهم داریش تو کتابت؟ -
@**مهدی**;9392 said:
خب سوالای سنجش و کنکوره دیگه. فقط مال شما88 به قبله.
نمیدونم والا.اما خیلی سخته.اصلا قابل مقایسه نیست با سوالهایی که سر کلاس حل میکنن و توی جزوه اقای رفیعی هست.
-
donya;9393 said:
نمیدونم والا.اما خیلی سخته.اصلا قابل مقایسه نیست با سوالهایی که سر کلاس حل میکنن و توی جزوه اقای رفیعی هست.
پیشنهاد من اینه موقع فیلم دیدن خوب گوش بدی وخودت تمرینای جزوه رو مثل بچه های سر کلاس حل کنی . و قبل تست زدن یه مروری هم رو جزوه داشته باشی.
-
اون مبحث فاز اولیه خیلی سخته که حذف شده
شما حتما تو اون مشکل داری
نگران نباش بقیش خیلی آسونه -
سلام.
آقای شامیزاده محبث تابع رو درس ندادن؟ -
سلام....بچه ها اقای رفیعی فقط مباحث فیزیک تجربی رو تدریس میکنن یا ریاضی هم هست؟؟؟؟؟حالا مثلا منی که تجربیم از کجا بدونم مبحث کدوم جلسه به تجربیا ربطی نداره؟؟؟؟؟
-
@atusa-63;9437 said:
سلام....بچه ها اقای رفیعی فقط مباحث فیزیک تجربی رو تدریس میکنن یا ریاضی هم هست؟؟؟؟؟حالا مثلا منی که تجربیم از کجا بدونم مبحث کدوم جلسه به تجربیا ربطی نداره؟؟؟؟؟
براي رياضي هم تدريس ميكنند ... زياد فرقي نداره فقط شما اين مباحث رو
نبايد ببينيد، بقيه همه يكيه: حركت پرتابي دوبعدي، اثر دوپلر صوت، تيوري(ي همزه دار رو
پيدا نكردم :adoration:) نواري از فصل هشتم. موفق باشيد -
@shayan75;9440 said:
براي رياضي هم تدريس ميكنند ... زياد فرقي نداره فقط شما اين مباحث رو نبايد ببينيد، بقيه همه يكيه: حركت پرتابي دوبعدي، اثر دوپلر صوت، تيوري(ي همزه دار رو پيدا نكردم :adoration:) نواري از فصل هشتم. موفق باشيد
مرسی لطف کردین....اون ی همزه دارم رو کلیدmهستش ئ ئ ئ!!!!!!!!