هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدمنمیدونم چرا خوندم دارم داماد میشم:| خدا از دهنت بشنوه        @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدمنمیدونم چرا خوندم دارم داماد میشم:| خدا از دهنت بشنوه        به زبون نیاوردم 
 میخوای بلند بگم شاید شنید 
- 
ققنوس مث این سرخوشایی که با لباس عروس و دوماد میرن پای صندوق اینام با همون لباسا برن سرجلسه          
- 
وای از این وابستگی ؟ 
 @shiima
- 
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @بر-باد-رفته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @میلااد توهم بیداری ک دارم امادا میشم برم 
 تازه بییدار شدمنمیدونم چرا خوندم دارم داماد میشم:| خدا از دهنت بشنوه        به زبون نیاوردم 
 میخوای بلند بگم شاید شنید اقا میلاد کارش واجب نیست برا منو به زبون بیار فعلا  
 @بر-باد-رفته
- 
اقا میلاد کارش واجب نیست برا منو به زبون بیار فعلا  
 @بر-باد-رفته
- 
من از اونام که معتقدم سن یه عدده 
 بخوام صبر کنم هیچوقت به 18 نمیرسم 
 ققنوس
- 
- 
اقا میلاد کارش واجب نیست برا منو به زبون بیار فعلا  
 @بر-باد-رفته@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اقا میلاد کارش واجب نیست برا منو به زبون بیار فعلا  
 @بر-باد-رفته    من واجب عینی امدیگه من واجب عینی امدیگه  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️