هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس این کادوی روز دختره در نظر گرفتن واست فک کنم😂😂
اصلا دختر باشی و پشت کنکوری کلا با آزادی خدافظی کن :|😂 -
sonic :neutral_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مامان منم زیاد میگ دبیری منم هر سری میگم ب زور از دبیرستان خلاص شدم باز برم ت مدرسه
-
@zedtwo :sleepy_face: :sleepy_face: میگن بیا ظرف بشور پارسا رو نگ دار شام ناهارم ک همیشه ب عهده منه
-
@zedtwo :sleepy_face: :sleepy_face: میگن بیا ظرف بشور پارسا رو نگ دار شام ناهارم ک همیشه ب عهده منه
-
ققنوس شما خوبه نهار داشتین مامان من میگه استرس داشتم . دعا کردم وقت نداشتم غذا بپزم :|
ایم هانگری :| -
ققنوس ینی من اگه پسر داشته باشم و کنکوری باشه (خداکنه تا اون موقع کنکور باشه😂😂) با شلاق میزنمش بخونه
ظرفم میدم بشوره چن تا بچه هم از پرورشگاه میارم میدم بزرگ کنه😂 دخترمم هرکاری خواس بکنه😂 فداش بشم :* 😂😂 -
sonic :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من رفتم قبلش ساندویچ مخصوص خوردمامدم
-
@zedtwo :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مریضم مگ دوتا بچه بیارم مث خودم بدبختش کنم
-
@بر-باد-رفته :neutral_face: :expressionless_face: بعد اعلام نتایج با شناسنامه فرار میکنم اونحا
-
ققنوس ینی من اگه پسر داشته باشم و کنکوری باشه (خداکنه تا اون موقع کنکور باشه😂😂) با شلاق میزنمش بخونه
ظرفم میدم بشوره چن تا بچه هم از پرورشگاه میارم میدم بزرگ کنه😂 دخترمم هرکاری خواس بکنه😂 فداش بشم :* 😂😂@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ظرفم میدم بشوره چن تا بچه هم از پرورشگاه میارم میدم بزرگ کنه😂 دخترمم هرکاری خواس بکنه😂 فداش بشم :* 😂😂اون روزی میتونم بگم علم پیشرفت کرده که یکاری کنن شما پسر نداشته باشین😂

الان نباید من گریه کنم؟