هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@بر-باد-رفته :neutral_face: :expressionless_face: بعد اعلام نتایج با شناسنامه فرار میکنم اونحا
-
ققنوس ینی من اگه پسر داشته باشم و کنکوری باشه (خداکنه تا اون موقع کنکور باشه😂😂) با شلاق میزنمش بخونه
ظرفم میدم بشوره چن تا بچه هم از پرورشگاه میارم میدم بزرگ کنه😂 دخترمم هرکاری خواس بکنه😂 فداش بشم :* 😂😂@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس ینی من اگه پسر داشته باشم و کنکوری باشه (خداکنه تا اون موقع کنکور باشه😂😂) با شلاق میزنمش بخونه
ظرفم میدم بشوره چن تا بچه هم از پرورشگاه میارم میدم بزرگ کنه😂 دخترمم هرکاری خواس بکنه😂 فداش بشم :* 😂😂اون روزی میتونم بگم علم پیشرفت کرده که یکاری کنن شما پسر نداشته باشین😂
-
@بر-باد-رفته :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: راهی ندارم اقا ی سوال داداشت چطوریع؟؟چن سالشه
-
کاش بمیرم
آسمان ِ آبی چرا اینجور حرفی می زنی؟
کل زندگی آدم به کنکور نیست -
@بر-باد-رفته :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اقا حله من میام فقط پیش ت باشم
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ظرفم میدم بشوره چن تا بچه هم از پرورشگاه میارم میدم بزرگ کنه😂 دخترمم هرکاری خواس بکنه😂 فداش بشم :* 😂😂اون روزی میتونم بگم علم پیشرفت کرده که یکاری کنن شما پسر نداشته باشین😂
-
:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: فامیلمون با خنده امده بیرون ابجیم میگه مهسااا قبوله ت موندی
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Zrex الان اعصاب ندارم ممکنه از تو انتقام بگیرم😂😂 به فرزندی قبولت میکنم مادر😂
من میدونستم این علم همش کشکه😂