هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-

:/حوصله به فنا رفته -
@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
خواهش میکنم(: نظرتون در مورد فروید چیه؟عالیجناب بزرگ روانشناسی
اگ زنده بود حتما میرفتم پیشش 😶 -
@bfesfilmbvxazsjk
برای دانشگاه شما هم، اگه واحدی بیفتین خدای نکرده البته، پول میگیرن برای دوباره دادنش؟ -

:/حوصله به فنا رفته -
طی یک عمل انتحاری بعد کنکور زبان نظر خونوادم کن فیکون شد :neutral_face:
پشت میمونم :neutral_face:
اصن بابام خودش گفت تو انتخاب رشتت دخالت نمیکنیم :neutral_face:
یکی بزنه زیر گوش من بیدار شم بفهمم خواب نیست :neutral_face: -
@bfesfilmbvxazsjk :neutral_face: :neutral_face: کدوم ایستگاه
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه شاید اون دلش نمیخواد من ب دارو برسم ((: اونم مث بقیه فکر میکنه معلمی خیلی بهم میاد ((:
این وسط هیچ حق انتخابی برای خودت درنظر نمیگیری؟
چرا باید خدا بخواد ک تو نری دارو مگه حسوده 😶
منم وقتی مشاورم باعث شد نرم پرستاری و برم روانشناسی خیلی ناراحت بودم همه میگفتن قسمت بود ولی خب الانکه فک میکنم میبینم اشتباه خودم بود چون خودم وارد سیستم نکردم اطلاعاتمو و به یه نفر دیگه ک به فکر من نبود و فقط هزینه ازم گرفت اعتماد کردم. پس نه خدا مقصره نه مشاور خودمم ک اینجوری انتخاب کردم اگ رشتمو هم تغییر ندادم بازم انتخاب خودم بود
به انتخابات احترام بزار اینجوری حتی اگ دبیری هم بیاری ناراحت نیستی 😉فااطمه
((: -
توصیه خواهرانه : وختی تو خونه درس میخونید صدای تلوزیون رو تا اخر بدید ، از سروصدا فرار نکنید چون ممکنه روز کنکور ی اتفاق غیر منتظره بیفته (مثل افتادن بغل دست ی نفهم :confused_face: ) بعد آیندتون ب فنا بره ((:
-
توصیه خواهرانه : وختی تو خونه درس میخونید صدای تلوزیون رو تا اخر بدید ، از سروصدا فرار نکنید چون ممکنه روز کنکور ی اتفاق غیر منتظره بیفته (مثل افتادن بغل دست ی نفهم :confused_face: ) بعد آیندتون ب فنا بره ((:
@D-fateme-r
میگفتی جاتو عوض کنن -
:/حال پریشان و..
-
@D-fateme-r
میگفتی جاتو عوض کننآسمان ِ آبی قبل کنکور یکی از بچه ها گفت من حالم بده جامو عوض کنین قبول نکردن
میدونستم بی فایدس
((: -
-
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r بغل دستیت حرف زد>؟
ببین بغل دستی که حرف میزنه گلی است از گل های بهشت :joy:
اتفاقای خیلی چرت تر و وحشتناک تری رو بغل دستی میتونه رقم بزنه ((: