هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
خواهش میکنم(: نظرتون در مورد فروید چیه؟عالیجناب بزرگ روانشناسی
اگ زنده بود حتما میرفتم پیشش -
@bfesfilmbvxazsjk
برای دانشگاه شما هم، اگه واحدی بیفتین خدای نکرده البته، پول میگیرن برای دوباره دادنش؟ -
:/حوصله به فنا رفته -
طی یک عمل انتحاری بعد کنکور زبان نظر خونوادم کن فیکون شد
پشت میمونم
اصن بابام خودش گفت تو انتخاب رشتت دخالت نمیکنیم
یکی بزنه زیر گوش من بیدار شم بفهمم خواب نیست -
@bfesfilmbvxazsjk
کدوم ایستگاه
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه شاید اون دلش نمیخواد من ب دارو برسم ((: اونم مث بقیه فکر میکنه معلمی خیلی بهم میاد ((:
این وسط هیچ حق انتخابی برای خودت درنظر نمیگیری؟
چرا باید خدا بخواد ک تو نری دارو مگه حسوده
منم وقتی مشاورم باعث شد نرم پرستاری و برم روانشناسی خیلی ناراحت بودم همه میگفتن قسمت بود ولی خب الانکه فک میکنم میبینم اشتباه خودم بود چون خودم وارد سیستم نکردم اطلاعاتمو و به یه نفر دیگه ک به فکر من نبود و فقط هزینه ازم گرفت اعتماد کردم. پس نه خدا مقصره نه مشاور خودمم ک اینجوری انتخاب کردم اگ رشتمو هم تغییر ندادم بازم انتخاب خودم بود
به انتخابات احترام بزار اینجوری حتی اگ دبیری هم بیاری ناراحت نیستیفااطمه
((: -
توصیه خواهرانه : وختی تو خونه درس میخونید صدای تلوزیون رو تا اخر بدید ، از سروصدا فرار نکنید چون ممکنه روز کنکور ی اتفاق غیر منتظره بیفته (مثل افتادن بغل دست ی نفهم
) بعد آیندتون ب فنا بره ((:
-
توصیه خواهرانه : وختی تو خونه درس میخونید صدای تلوزیون رو تا اخر بدید ، از سروصدا فرار نکنید چون ممکنه روز کنکور ی اتفاق غیر منتظره بیفته (مثل افتادن بغل دست ی نفهم
@D-fateme-r
میگفتی جاتو عوض کنن -
:/حال پریشان و..
-
@D-fateme-r
میگفتی جاتو عوض کننآسمان ِ آبی قبل کنکور یکی از بچه ها گفت من حالم بده جامو عوض کنین قبول نکردن
میدونستم بی فایدس
((: -
-
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r بغل دستیت حرف زد>؟
ببین بغل دستی که حرف میزنه گلی است از گل های بهشت
اتفاقای خیلی چرت تر و وحشتناک تری رو بغل دستی میتونه رقم بزنه ((: -
@D-fateme-r
ساختمون کناری رو داشتن میساختن، صدای تیر آهن، یهو مداد پاک کن ویبره میرفت روی صندلیباهاتون موافقم
marylb بغل دستیت جیغ میزد ؟ یا مثلن یک ساعت هر چی مسئول حوزه بود میومد میرفت ؟ یا مثلن همه تو حوزه گریه میکردن؟
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r بغل دستیت حرف زد>؟
ببین بغل دستی که حرف میزنه گلی است از گل های بهشت
اتفاقای خیلی چرت تر و وحشتناک تری رو بغل دستی میتونه رقم بزنه ((: