بچه های کنکور تجربی99
-
سلام
سلام
همگی سلامممم ای زندگی سلام..بچه های کنکوری 99 که الان تابستون سرنوشت ساز زندگیشونههه از جمله خودم
این یه اجتماع هم درسی هم روحیه ایی برای ماست..
امیدوارم حمایت کنید ازش بتونه کار ساز باشه برای هممون:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:ماجرا از این قراره که افرادی که تاپیک رو دنبال میکنن باید دهه هشتادی باشن و اینکه از منابع آموزشی مختلف تو هر درسی(زیست،ادبیات یا هرچیزی)نمونه سوال های خودشون رو مطرح میکنن و از بچه ها هرکسی که بلد بود جواب رو به اشتراک میزاره : که همه استفاده کنن و باهم بتونیم دین خودمون رو به آلا کامل جبران کنیم (با رتبه زیر1000) :face_savouring_delicious_food:
راستییییییییییی...
اگه دیدیم استقبال زیاد بود هر 2 هفته یه بار تحلیل سوال های آزمون های قلمچی با هر موسسه ی که بچه ها شرکت میکنن داریمو نکته ی دیگه :بچه ها بعضی وقتا بحث ام داریم حول سوال های مطرح شده یا حتی برنامه مطالعه و روش مطالعه درستونم میتونید بگید بقیه استفاده کنن :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
همه آلایی ها خاصن و آسن...
آره اونا همه اوج کلاسن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:(رعایت ادب الزامیست.. )
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @administrators #کنکوری_های_99 #تجربیا
-
خیلی هم عالی
-
عالی
هستم -
ایول
-
منم هستم
-
nasirimahdi01 فارغ التحصیلان آلاء المپیادیانوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#Me to
-
zahra_yp من اونجوری که باید درس نخوندم میشه از امروز شروع کرد و تا آخر تابستون پایه دهم و یازدهم رو تموم شما ها چقدر تونستید از وقتتون استفاده کنید روحیه امو باختم دیگه حوصله ندارم
-
منم هست
-
DoctorRaha دوست گلم معلمومه که میشه.. برای انسان محال تعریف نشده تو عالم خلقت.
مهم اینه که استمرار داشته باشی تو تلاشت و به قول معروف آهسته وپیوسته بری و زیاد همه چیو بزرگ نکنی..
اگه مشاور تحصیلی داری بهت توصیه میکنم حتما باهاش حرف بزنی و یه برنامه توپ برات بنویسه (که البته باید خودت سبک سنگین کنی بتونی همشو انجام بدی..)
بعدم محوریت اصلیت رو خود کتاب باشه نه چیزای شاخ و دم دار تو کتاب های کار...
اولین گام واسه تسلط و تست زدن اینه رو واو به واو کتابت مسلط باشی و تموم تمرینای کتاب رو حل کرده باشی با تمام نکات..
بعد باید تست بزنی.. این عمل تقریبا تا آذر کل کتاب دهم و یازدهم رو میبندی..
اگه برنامه منسجم تر میخوای به نظر من آزمون چه کانون چ موسسه معتبر دیگه شرکت کن که باتوجه به برنامه راهبردیشون تا آخر تابستون درس هاس اختصاصی دهم و یازدهم و عمومی یازدهم رو بخونی(البته من خودم کانون میرم،و برنامه راهبردی بقیه رو نمی دونم..)ببخشید سرتو درد اوردم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اگه خیلی سردرگمی حتما برو مشاوره
-
خب مرسی از حمایت های همتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
_وی اعتماد به نفص زیادی دارد در این حوزه..
خب حرفای بیخودی به کنار بنظرتون اولین کار چی باشه؟
الف)تحلیل آزمون 7 تیر قلم چی ب)مشاوره و گفتن طرح درس خوندن پ)... هر آنچه دلتون میخواد ج)گزینه 1و2بچه ها من نه آدم فضایی ام نه 10 سال بزرگ تر از شما :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: تازه هنوز تولدمم نشده پس لطفا کمکم کنید .
ااین تایپیک متعلق به همتونه پس بیاید استفاده مفید ببریم ازش و اتلاف وقت نشهراستیییییییی..به نظرتون چطوره فقط روزهای خاصی آنلاین باشیم ؟؟ مثلا جمعه بعد از هر آزمون..
زمان پیشنهادی خودتون رو بگید..
ئر رابطه با تحلیل آزمون،ما سوالای دام یا خیلی سخت رو بررسی میکنیم..البته به خودتونم بستگی داره یهو دیدی کلشو ترکوندیم -
تیکه تو گرفتم
ب نظر من فقط الف چون کار هرکی مشاوره نیس ی مشاوره ی اشتباه زندگی ها ب باد میده
پنج شنبه ها برای انلاینی همه عالیه -
ما که توی تاپیک هامون شانس نداشتیم باز اینجا استقبالش بد نیست
-
منم اگه تونستم روش تستی فیزیک یا تحلیل سوال میذارم اگر عمری بود و لطفی
-
@S_Shojaei اشکالی نداره اینجاهمم تایپیک خودتونهه
8/10530