هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
واقعا انجمن دیگه جای موندن نیست
ای کاش میشد انجمن 2 سال پیش
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
شب خوش
-
شب خوش !
خوش گذشت ( : -
ما فعلا
Zrex -
-
حالا شما برین سمت کنکور
وقتی تاکید میکنن که این فصل مهمه ، این فصل سنگینه، خودتون هم حتی میفهمین، بعد طراح میاد خیلی راحت ازش رد میشه، این ینی بی عدالتی
عدالت ینی اینکه همه چی یکنواخت باشه نه یجا بیشتر یجا کمتر
@m__sadra__b@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حالا شما برین سمت کنکور
وقتی تاکید میکنن که این فصل مهمه ، این فصل سنگینه، خودتون هم حتی میفهمین، بعد طراح میاد خیلی راحت ازش رد میشه، این ینی بی عدالتی
عدالت ینی اینکه همه چی یکنواخت باشه نه یجا بیشتر یجا کمتر
@m__sadra__bمهندس این جمله ات منو یاد یه بحثی انداخت یه مدت پیش . بحث از این قرار بود که من میگفتم چرا باید سرعت اینترنت الان که من کنکور دارم باید اینطوری باشه؟ سرعت 8 مگ داشتیم ای دی اس ال بعد سرعت دانلودش از 150 بالاتر نمیرفت. زنگ زدیم به پشتیبانیش اومد از یه سایت دانلود کرد سرعت 1 مگ بود
بعد گفتم بهش به جز این سایت برو سایتای دیگه و امتحان کن نرفت گفت این سرعت رو الان میبینین ؟ این چیزیه که شرکت ما تعهد داده بود و مشکلی نیست.
برادرم بعدش گفت که اینجا ایرانه .....
خب راست هم میگفت اینجا ایرانه! یه لحظه یادم رفته بود اینجا ایرانه داشتم دنبال این میگشتم که وضعیت رو بهترش کنم که یادم اومد اینجا ایرانه و بیخیال شدم(سرعت اینترنت بعدا خودش درست شد)
بله مهندس جان اینجا ایرانه... کشوری که اینقدر عقب افتاده خب این چیزایی که شما گفتی از بی عدالتی و این چیزا واقعا عادیه براش و حرفی توش نیست! یعنی انتظار دیگه ای هم ازش نیست یعنی نمیشه داشت که بگم انتظار دیگه ای نیست.
عدالت ازادی ارزش .... هیچ کدوم اینجا جا نمیشن -
از ی جایی به بعدم میفهمی همش تظاهر بوده.
اون وقته که میفهمی چ حسی داره اضافی بودن -
با اینکه از قبل چند بار اشاره کردم اون شب شام آخره ولی یه اعلام رسمی حق دوستانم هست
تلاش خودمو کردم من واسه یه سری کارایی که تصور میکردم درستن
امیدوارم مثمر ثمر بوده باشن
چرایی مسائل مهمتری از فروم نامعلومه برام دیگه درگیر بودن و نبودن اینجا نیستم
هر چی بود خاطره شد خوب یا بد
سخت نگیریم
مارفتیم -
سلام به همگی بچه های خوب انجمن
میدونم که خیلیاتون منو نمیشناسین ولی من یکسال باهاتون زندگی کردم ، تو دلی بهمراهتون خندیدم ، با ناراحتیتون ناراحت شدم و برا موفقیت تک تکتون دعا کردم
کسایی ک منو میشناسین و بام برخوردی داشتین که حلال کنید
کسایی هم که نمیشناسن برا موفقیتشون دعا میکنم
التماس دعای خیلی خیلی ویژه دارم از همهأَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
خدا نگـــــــــــهدار همگی
-
ببین اصلا بحث باید و نبایدهای طراح نیست...بحث اثریع ک روی زندگب هزاران نفر میذاره بر اساس ی سلیقه ی شخصی و بی پایه...چرا شخصی ؟الان میگم!!!
هرکی میدونه عدالت یعنی هرچی سرجا خودش و دوری از شانسی شدن کارا
کنکور۹۷ ب عنوان ی کنکور تا کمی عدالتی یسری قوانین داشت!!!
۱)چگالی ارزشی!!!مبحثی کسنگینتره و زیادتر تست بیشتری بیاد!!!اما توی ۹۸رعایت شد؟!طرف پاره شد روی سطح شیبدار،لوله های صوتی،تابع موج و... ی دفعه هیچی نیومد!!
۲)سنجش مبحثی!!! ۹۷سینمایتک سه سوال داشت!یکی از فرمولا،یکی از نمودار،یکی سقوط ازاد!ک همه ی مباحث فصل عادلانه بپوشانه،از طرفی یکی اسون یکی متوسط یکی سخت،تا دانش اموز ضعیف،از متوسط،و متوسط از قوی سوا شه...اما ۹۸چکرد؟!
۴سوال از بخشِ اولِ فصل سینماتیک!!!کلاس فیزیک نظام قدیم ۳تا ۴ماه سینمانیک درس میدن،۱۰۰۰نست زده،اما جالب اینجاس دوستم شب قبل فقط فرمولای بخش اولو سه تاشو میخونه،هر چهار تستشو میزنه!!من میگم عاقا من لیاقتم نبود گیاهی جواب بدم، نخونده بودم،اما از بدیهات سوال داده بود!منی ک هیچی نخوندم ازش و توی روزای عادی الا بودم و اونیکه پدرش دراومد انقدر تست زد ،هردو زدیمش!!!جالب اینجاس ی بحثم نبود!!!طرف خودش کشته انقدر ترکیبی گوارش خونده،پدربزرگمم میدونه ک معده قلیایه!!!
میدونی بازتاب این قصیه چیه؟!سنجش میفته توی ی درس دیگ!!!یعنی اونیکخ همه ی درساش ی نرم طبییع داشته با اونیکه ی مهندس ِ مجدد کنکوری واسه پزشکی بوده،اون میره بالا چون ریاضیش خوبه و زیست هردو در ی حد زدن!!!۳)تناسب درسی!!!سخت شدن ی مبحث اسون شدن ی مبحث،یعنی نابودی ی عده!!
وقتی سخت بشه،اونی ک کم خونده با متوسط هردو جواب نمیدن!و سنجش نمیشن!
وقتیاسون باشه اونیکه متوسط خونده با اونیکه زیاد خونده هردو جواب میدن و سنجش نمیشن!موضوع های دیگ مثل تناسب نظام درسی و... ک دیگ حرف بزنم ده صفحه میشه!!!
-
ببین اصلا بحث باید و نبایدهای طراح نیست...بحث اثریع ک روی زندگب هزاران نفر میذاره بر اساس ی سلیقه ی شخصی و بی پایه...چرا شخصی ؟الان میگم!!!
هرکی میدونه عدالت یعنی هرچی سرجا خودش و دوری از شانسی شدن کارا
کنکور۹۷ ب عنوان ی کنکور تا کمی عدالتی یسری قوانین داشت!!!
۱)چگالی ارزشی!!!مبحثی کسنگینتره و زیادتر تست بیشتری بیاد!!!اما توی ۹۸رعایت شد؟!طرف پاره شد روی سطح شیبدار،لوله های صوتی،تابع موج و... ی دفعه هیچی نیومد!!
۲)سنجش مبحثی!!! ۹۷سینمایتک سه سوال داشت!یکی از فرمولا،یکی از نمودار،یکی سقوط ازاد!ک همه ی مباحث فصل عادلانه بپوشانه،از طرفی یکی اسون یکی متوسط یکی سخت،تا دانش اموز ضعیف،از متوسط،و متوسط از قوی سوا شه...اما ۹۸چکرد؟!
۴سوال از بخشِ اولِ فصل سینماتیک!!!کلاس فیزیک نظام قدیم ۳تا ۴ماه سینمانیک درس میدن،۱۰۰۰نست زده،اما جالب اینجاس دوستم شب قبل فقط فرمولای بخش اولو سه تاشو میخونه،هر چهار تستشو میزنه!!من میگم عاقا من لیاقتم نبود گیاهی جواب بدم، نخونده بودم،اما از بدیهات سوال داده بود!منی ک هیچی نخوندم ازش و توی روزای عادی الا بودم و اونیکه پدرش دراومد انقدر تست زد ،هردو زدیمش!!!جالب اینجاس ی بحثم نبود!!!طرف خودش کشته انقدر ترکیبی گوارش خونده،پدربزرگمم میدونه ک معده قلیایه!!!
میدونی بازتاب این قصیه چیه؟!سنجش میفته توی ی درس دیگ!!!یعنی اونیکخ همه ی درساش ی نرم طبییع داشته با اونیکه ی مهندس ِ مجدد کنکوری واسه پزشکی بوده،اون میره بالا چون ریاضیش خوبه و زیست هردو در ی حد زدن!!!۳)تناسب درسی!!!سخت شدن ی مبحث اسون شدن ی مبحث،یعنی نابودی ی عده!!
وقتی سخت بشه،اونی ک کم خونده با متوسط هردو جواب نمیدن!و سنجش نمیشن!
وقتیاسون باشه اونیکه متوسط خونده با اونیکه زیاد خونده هردو جواب میدن و سنجش نمیشن!موضوع های دیگ مثل تناسب نظام درسی و... ک دیگ حرف بزنم ده صفحه میشه!!!
-
ولی من فکر میکردم تو امسال میخوای من برسم بهش ، ن؟
@D-fateme-r دبیری چه رتبه ای میخواد