Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@ماندانا80 سلام من هم دوازدهمم..منم با فیزیک مشکل داشتم ولی این روش خیلی خوب بود
شما اول کتابو بخون و تک تک مثالاشو حل کن بعدش میتونی از فیلمای استاد کارزانیان استفاده کنی..خیلییی خوبه
بعدش برو سراغ تست .هرکدومو که حل کردی اصلااا سراغ پاسخنامه نرو وقتی حل کردی پاسخنامه رو چک کن..چون ممکنه توی پاسخش روش بهتری گفته باشه.میتونی برای دهم از کتاب مبتکران فرید شهریاری استفاده کنی..خیلی بدردت میخوره..و اینکه همه ی فرمولارو با یکا توی یه دفترچه یادداشت کن .موفق باشی -
@Fre-que-nce در پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه گفته است:
@ماندانا80 مهم نی چ کتابی مهم اینه زبونشو بفهمی ک چی گفته.خواهش عیزم. امیدوارم موفق باشیم .منم میرم 12 تجربی
مرسی.همینطور شما.خیلی خوشبختم ازاشناییت
-
سلام بچه ها من کتاب تست فیزیک دارم اما ی مبحثی دیونم
-
داخل کنکور ریاضی امسال از این مبحث اومده مبحث تکانه خیلی سخته و داخل فسزیک دهم فصل دوم هست نمیتونم تستاش بزنم و
-
ماندانا کتاب تست چی
-
Hosein Rahimi من فیزیک پایه میکرو رو سفارش دادم
-
@ماندانا80 بیا پیام
-
@ماندانا80 ***بیا پیام
-
Hosein Rahimi منظورت پی وی؟؟
-
Hosein Rahimi بحث تکانه مربوط به فیزیک دوازدهمه
-
Hosein Rahimi داستان تکانه رو و تست مربوط بهش رو توی تاپیک(تست های جالب توجه فیزیک) برات میذارم
-
Hosein Rahimi اگه منظورتون پی وی همینجایاتودلی هرسوالی داری بپرس دررابطه بادرس لطفا
-