-
@ماندانا80 مهم نی چ کتابی مهم اینه زبونشو بفهمی ک چی گفته.خواهش عیزم.
امیدوارم موفق باشیم .منم میرم 12 تجربی
@Fre-que-nce در پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه گفته است:
مرسی.همینطور شما.خیلی خوشبختم ازاشناییت
-
@Fre-que-nce در پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه گفته است:
مرسی.همینطور شما.خیلی خوشبختم ازاشناییت
-
سلام بچه ها من کتاب تست فیزیک دارم اما ی مبحثی دیونم
-
داخل کنکور ریاضی امسال از این مبحث اومده مبحث تکانه خیلی سخته و داخل فسزیک دهم فصل دوم هست نمیتونم تستاش بزنم و
-
ماندانا کتاب تست چی
-
ماندانا کتاب تست چی
Hosein Rahimi من فیزیک پایه میکرو رو سفارش دادم
-
@ماندانا80 بیا پیام
-
@ماندانا80 ***بیا پیام
-
@ماندانا80 ***بیا پیام
Hosein Rahimi منظورت پی وی؟؟
-
داخل کنکور ریاضی امسال از این مبحث اومده مبحث تکانه خیلی سخته و داخل فسزیک دهم فصل دوم هست نمیتونم تستاش بزنم و
Hosein Rahimi بحث تکانه مربوط به فیزیک دوازدهمه
-
Hosein Rahimi داستان تکانه رو و تست مربوط بهش رو توی تاپیک(تست های جالب توجه فیزیک) برات میذارم
-
@ماندانا80 بیا پیام
Hosein Rahimi اگه منظورتون پی وی همینجایاتودلی هرسوالی داری بپرس دررابطه بادرس لطفا
-
-
@ماندانا80 شما سرچ کن فیزیک دکتر طلوعی میاره برات
-
@ماندانا80 شما سرچ کن فیزیک دکتر طلوعی میاره برات
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید