هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ppp ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Brilliant
چجوری بغضیا با الا در تماسن؟ با مشاورا؟ راه ارتباط غیر از این سایت چیه؟من که ندارم
-
Brilliant
چجوری بغضیا با الا در تماسن؟ با مشاورا؟ راه ارتباط غیر از این سایت چیه؟شما ک گفتید مشکل مالی ندارید میتونید مشاور بگردید باهاش مشورت کنید ب نظرم اینطور جواب نمیگیرید
-
-
خودمم نمیدونم اون کلمه ی آخرش چی چیه
-
چی نوشتم خداااااوکیلیاااا
وای...
-
-
-
-
عه وااااا
نقطه هاش یادم رف
-
-
هعیی حوصله سررفته
-
هر یک از ما چیزی را از دست میدهیم ک برایمان عزیز است.
فرصت های از دست رفته امکانات از دست رفتهو احساساتی ک هرگز نمیتوانیم برش گردانیم.
این قسمت از ان چیزی است ک بهش میگویند زنده بودن. -
فعلا روز خوش دوستان
-
کمکم کنید
فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان م و دندان پزشکی کرمان میخام هدف و اراده دارم اما راهشو نمیدونم .این آرزوم چندساله فراموش نمیشه کمکم کنید برا کنکور۹۹ چکار کنم مشکل مالی ندارم. شماره مشاوره خصوصی آلا ندارید؟ مطالب پراکنده هستن هرکار بگید انجام میدهم فقط بکید چجور زودتر شروع کنم مطالب زیاد میاد تنبل نبودمشماره مشاوره خصوص آلا رو ندارم ....اینجا می تونین کمک بگیرید از بچه ها
-
کمکم کنید
فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان م و دندان پزشکی کرمان میخام هدف و اراده دارم اما راهشو نمیدونم .این آرزوم چندساله فراموش نمیشه کمکم کنید برا کنکور۹۹ چکار کنم مشکل مالی ندارم. شماره مشاوره خصوصی آلا ندارید؟ مطالب پراکنده هستن هرکار بگید انجام میدهم فقط بکید چجور زودتر شروع کنم مطالب زیاد میاد تنبل نبودم -
پست 29390 از 282056