هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس فااااطی
مگه مرض داری ب بچه یادمیدی مث خودت هیولاش میکنی؟؟
خودت بس نیستی واسه خاندانتون؟؟😂😂😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دختر همسایمون ب این زور میگفت اینم مظلوم میزدش هیچی بش نمیگفت چند روز باهاش کار کردم گفتیم نیایش و نازنین خاستن بزنننت تو بزنشون:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: الان دیه جرئن نمیکنن نزدیکش بشن میشن میگیره میزنه انقد حال میکنم مامانم اینا نمیدونن دست گل منه
-
ققنوس
عبدالله ریگی تو بوخودااا:person_facepalming: 😂:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کوفت بزارم ب بچه زور بگن بزننشون سری پیش همچین گازش گرفته بودن گوشت دستش کنده شده بود الان امده بودن دختره خونمونه دیدم صدای گریه میاد رفتم دیدم موهاشو میکشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بعدش نگام کرد ی بوس قایمکی براش فرستادم ذوق کرد بچه ام
-
:joy: فکر میکردم چون چتم بستس کسی پی وی من نمیاد :joy: ولی الان که بسته نیست :joy: نمیدونم چه بهونه ای جور کنم
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:joy: فکر میکردم چون چتم بستس کسی پی وی من نمیاد :joy: ولی الان که بسته نیست :joy: نمیدونم چه بهونه ای جور کنم
:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چتتو ببند
-
-
ققنوس
عبدالله ریگی تو بوخودااا:person_facepalming: 😂:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کوفت بزارم ب بچه زور بگن بزننشون سری پیش همچین گازش گرفته بودن گوشت دستش کنده شده بود الان امده بودن دختره خونمونه دیدم صدای گریه میاد رفتم دیدم موهاشو میکشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بعدش نگام کرد ی بوس قایمکی براش فرستادم ذوق کرد بچه ام
-
ققنوس وااااای میدونی چی ذهنم اومدبااین حرفت؟؟
کارتون غارنشین هارو دیدی؟؟😑😆اون بچه کوچولوئه هستاااا؟؟
همرو میگیره گاااااز میگیره؟؟وای اون اومد توذهنم😑😂😂😂
بااون قیافش😂Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس وااااای میدونی چی ذهنم اومدبااین حرفت؟؟
کارتون غارنشین هارو دیدی؟؟😑😆اون بچه کوچولوئه هستاااا؟؟
همرو میگیره گاااااز میگیره؟؟وای اون اومد توذهنم😑😂😂😂
بااون قیافش😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
-
چرا من نمیتونم شروع کنم؟
-
چرا من نمیتونم شروع کنم؟
Mahdiey Mm چون اصابت خورده
-
شما شروع کردین؟
-
شما شروع کردین؟
-
Flight رشته؟
-