هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یکم غیر واقعی شد
-
بله
@fatemeh_banoo@Amir-Bernousi
سبک داستانی شما منو یاد بداهه گویی میندازه این که نویسنده در لحظه مینویسه یعنی سعی نمیکنه از قبل چیزی رو پایه ریزی کنه بلکه در لحظه اون چیزی که به یاد میاره رو روی کاغذ پیاده میکنهتوصیفاتون خوبه اما خیلی کوتاه به جمله هاتون دقت کنید همشون به یک خط نمیرسن این خیلی خوبه که متکلف نیستین و ساده مینویسین اما سبک نوشتتون بیشتر به خاطره نویسی هست تا صرفا یک داستان
ی پرانتز هم باز کنم که چیزایی که میگم اصلا به منزله امتیاز منفی نیس
قلمتون رو دوس دارم کلماتتون عجیب و غریب نیس لازم نیس فکر کنیم تا بفهمیم مثل یک فیلم حرکت میکنه اما دیالوگ ها رو اگر کمی دقت کنیم
داره گیجمون میکنه این که ما حس مخاطب رو قبل از دیالوگ نمینویسیم و یا خیلی کم بهش توجه میکنیم
درکل حس میکنم اگر فازغ از خالی کردن مغز از افکار و ارامش
کمی بیشتر براش وقت بزارید میتونیم ی پکیج کامل از داستان مهیج رو داشته باشیم که حتی به داستان های مجید ازنوع نگارش و گیرایی نزدیکهببخشید خیلی زیاد شد
-
@Amir-Bernousi
سبک داستانی شما منو یاد بداهه گویی میندازه این که نویسنده در لحظه مینویسه یعنی سعی نمیکنه از قبل چیزی رو پایه ریزی کنه بلکه در لحظه اون چیزی که به یاد میاره رو روی کاغذ پیاده میکنهتوصیفاتون خوبه اما خیلی کوتاه به جمله هاتون دقت کنید همشون به یک خط نمیرسن این خیلی خوبه که متکلف نیستین و ساده مینویسین اما سبک نوشتتون بیشتر به خاطره نویسی هست تا صرفا یک داستان
ی پرانتز هم باز کنم که چیزایی که میگم اصلا به منزله امتیاز منفی نیس
قلمتون رو دوس دارم کلماتتون عجیب و غریب نیس لازم نیس فکر کنیم تا بفهمیم مثل یک فیلم حرکت میکنه اما دیالوگ ها رو اگر کمی دقت کنیم
داره گیجمون میکنه این که ما حس مخاطب رو قبل از دیالوگ نمینویسیم و یا خیلی کم بهش توجه میکنیم
درکل حس میکنم اگر فازغ از خالی کردن مغز از افکار و ارامش
کمی بیشتر براش وقت بزارید میتونیم ی پکیج کامل از داستان مهیج رو داشته باشیم که حتی به داستان های مجید ازنوع نگارش و گیرایی نزدیکهببخشید خیلی زیاد شد
دقیقا بهش فکر نمیکردم :|
قبلا هم گفتم برای استتار بود
@fatemeh_banoo -
دقیقا بهش فکر نمیکردم :|
قبلا هم گفتم برای استتار بود
بله وقتی نویسنده به چیزی که به وافعیت نزدیک نیس فکر میکنه اون وقت با احتیاط بیشتری توصیف میکنه بهتر بگم با جزییات دقیق ترمنظورتون از استتار رو نفهمیدم درجواب کدوم صحبتم
-
@Amir-Bernousi
بله وقتی نویسنده به چیزی که به وافعیت نزدیک نیس فکر میکنه اون وقت با احتیاط بیشتری توصیف میکنه بهتر بگم با جزییات دقیق ترمنظورتون از استتار رو نفهمیدم درجواب کدوم صحبتم
هیچی
@fatemeh_banoo -
هیچی
به هرحال... هرچی بیشتر بنویسید بیشتر توصیف میکنید و بیشتر و بیشتر شیفتش میشید.خوب بود من رو راضی کرد که پارت دوم و سوم رو بخونم بعد از پارت اول
-
چه زود ساعت دو شد..
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-سلام بهارخانوم، خوبین؟
-شما؟
-امیر هستم، میشه یه کاری کنین برام؟
-چیشد امشب یهویی رفتی؟ ترسیدم اقای بی ادب
-پدرم فوت شدش دیشب، سحر دست تنهاس. میتونین کمکش کنین؟
-چی؟ بابات مرد؟ الکی؟از شخصیت دختره خوشم میاد
خیلی باحاله :|
-
یه سوتی پیدا کردم
-
)
-
-سلام بهارخانوم، خوبین؟
-شما؟
-امیر هستم، میشه یه کاری کنین برام؟
-چیشد امشب یهویی رفتی؟ ترسیدم اقای بی ادب
-پدرم فوت شدش دیشب، سحر دست تنهاس. میتونین کمکش کنین؟
-چی؟ بابات مرد؟ الکی؟از شخصیت دختره خوشم میاد
خیلی باحاله :|
@Amir-Bernousi
آره به همین راحتی مرد ://
الکی .. !