هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام بچه ها من توی درس شیمی مشکل دارم چی کار کنم قوی بشم
ali rabieey نظام جدید یا قدیم؟
-
@پارسا-79 خواهش میکنم
-
خب ب نام خدا

ببین خیلی خوبه که شیمیت صفره چون من یک سال تو قلمچی شیمی مثبت نزدم
یا منفی بود
یا صفر
حتی ی تاپیک داشتم ک فرق عنصر و مولکول و اتم چیه ؟
در این حد
یک ، شیمی درس حفظی هست ولی نیست
یعنی اول باید بفهمیش بفهمیش بفهمیش و همچنان بفهمیش حالا بعدش میرسیم به ریزه کاری ها و نکات حفظی
پس وختی هنوز نتونستی ی مبحثی رو بفهمی لزومی نداره قفل کنی روی نکات حفظی چون این طوری فقط از شیمی زده میشی 
دو ، فهمیدن یعنی چی ؟ فرض کن تو قسمت آرایش الکترونی ؛ تو این مبحث رو از چند تا معلم میبینی و چند تا کتاب درموردش میخونی و این حرفا ؛ حالا من ی آدم بی سواد میذارم جلوت ! هر وخت تونستی به اون بفهمونی که ارایش نویسی چطوریه یعنی خودت فهمیدیش ! پس این که برای ی مبحث زیاد وقت میذاری به این معنی نیست که فهمیدیش و تموم شد رفت
من برای فصل اسید باز دو سال وقت گذاشتم و هنوز نفهمیدمش 
سه ، درمورد آموزش ، میتونی از فیلمای استاد اقاجانی استفاده کنی یا هرکدوم از اساتیدی که تو الا هست ، این ی مساله ی کاملن شخصیه که تو با کدوم استاد راحتی (من خودم اگه موزلی و رادرفورد هم میومدن بهم درس بدن باز میگفتم هیچکس مث استاد اقاجانی نمیشه
)
پس یک مبحث مشخص رو انتخاب کن و از چند تا استاد باهاش فیلم ببین و حتی از کتاب های کمک درسی براش درسنامه بخون ، ممکنه با درسنامه خوندن راحت باشی و ب فیلم نیاز نداشته باشی
چهار ، بعد از مرحله ی آموزش (که مهم ترین قسمته) میرسی ب تست زدن ، لازم نیست خودت رو با تستای غیر استاندارد خفه کنی (گفتم غیر استاندارد
نه تست سخت
)
درمورد انتخاب منبع نمیری از روی جلد کتاب یا قیمتش کتاب بخری
یا مثلن اگه قبلن از خیلی سبز کتاب زیست خریدی و خوب بوده لزومن شیمی خیلی سبز هم خوب نیست
(مثال زدم)
از دوستات یا کتابخونه ، کتاب های مختلف رو امانت بگیر و باز ی مبحث مشترک رو از هرکدوم تست بزن ، هر کتابی که با لحن نویسنده راحت تر بودی برای تو نوشته شده و میتونی باهاش پیش بری ((: (تفاوت چندانی بین کتابای بازار نیست) -
دادا میگم یاردهم یعنی جدید
-
تجربی
-
دادا میگم یاردهم یعنی جدید
ali rabieey اگر با منید که ببخشید ندیدم
فیلم های اقای صنیعی به دردتون نخوردن؟؟ -
تجربی
ali rabieey ببخشید ولی با شما نبودم
-
داره با خودش حرف میزنه

-