هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
داداش فضایی شبیه اونجا اهتیاری وجود نداره :| همسایمون تعریف میکرد خوابگاه نصف شبی انگار برق گرفتتم بلند شدم یه سطل اب ریخته بودن روش :| 
 erfan82
- 
داداش فضایی شبیه اونجا اهتیاری وجود نداره :| همسایمون تعریف میکرد خوابگاه نصف شبی انگار برق گرفتتم بلند شدم یه سطل اب ریخته بودن روش :| 
 erfan82@Amir-Bernousi 
 وای خدای من
 چه هیجان انگیــز ..!! :)))
 .
 این که تو خوابگاه ها هم اتفاق میفته باو 
- 
@m-bahrami1378 
 دلیلش منم عزیزم ..
 .
 حیف که رو نمیکردم برات ..
 حیف

- 
m.bahrami1378 گفته است: نمیدونم چرا ولی یه لحظه از ته دلم خداروشکر کردم و یه لبخند ملیح زدم... دلیلش چیه؟ عاشق شدی خواهر   @researcher 
 حالا عاشق کدوما ؟ 
- 
 erfan82Amir.Bernousi گفته است: داداش فضایی شبیه اونجا اهتیاری وجود نداره :| همسایمون تعریف میکرد خوابگاه نصف شبی انگار برق گرفتتم بلند شدم یه سطل اب ریخته بودن روش :| 
 erfan82اتفاقا اگه پای صحبت داداشای من بشینی از خنده نابود میشی اون ادم خیلی سوسول بوده خب... باید یکمم تحمل داشت... 
- 
@Amir-Bernousi 
 وای خدای من
 چه هیجان انگیــز ..!! :)))
 .
 این که تو خوابگاه ها هم اتفاق میفته باو 
- 
:| میگفت صبحش که رفتم بالا برجک تا ظهر که شیفت عوض شه مث چی میلرزیدم :| یه کارای دیگه هم میگفت که اینجا نمیشه گفت باز :| 
 erfan82
- 
@researcher 
 خودشیفته کی بودی ؟ 
- 
m.bahrami1378 گفته است: نمیدونم چرا ولی یه لحظه از ته دلم خداروشکر کردم و یه لبخند ملیح زدم... دلیلش چیه؟ عاشق شدی خواهر   
- 
:| میگفت صبحش که رفتم بالا برجک تا ظهر که شیفت عوض شه مث چی میلرزیدم :| یه کارای دیگه هم میگفت که اینجا نمیشه گفت باز :| 
 erfan82
- 
 erfan82@Amir-Bernousi 
 بگو شما
 راحت باش ..
 شما که راحت تهِ دل ما رو خالی میکنی ..
 اینم روش ://
- 
:| عادیه :| اینا باعث میشه ادم از فضایی که میخواد بمونه توش دور بشه من از سربازی نمیترسم مشکلیم ندارم، فقط مشکلم اینه که الکی 2سال از زندگیم به فنا میره 
- 
انگار تمام سالهایی که زندگی کردی به فنا نبود :)) 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

️
️