خــــــــــودنویس
-
خدایا! ای کاش ما انسان ها ارزش حقیقی آدمیت را می شناختیم ، شاید که حسرت حیوانی همچون گرگ بودن را نمیخوردیم....
-
خلقت ادم و حوا از خاک پست بی رحمانه نیست.... آیت عشق خدا به همه مخلوقاتش است. #خدا مهربان
-
یه روز فکر کنم زمستونی تو حیاط خودمون......
نمیدونم چی تودیگ داشته میپخته😁😄

-
با رویا بزرگ شدم ; خیلی آرزو ها داشتم ; نمیدانم سرآغازش از کدام خوابِ از چشم پریده ی کودکیم شروع شد؟ اول از همه میخواستم قدم بلندتر شوم تا وقتی میروم سوپری بتوانم قیافه ی فروشنده را از پشت میزش ببینم .میخواستم آرتیست شوم نه از این آرتیست های دوزاری و همواره در دسترسِ این روزها بلکه از آن آرتیست های نسل مامان و باباهایمان که سالی و قرنی یک بار مصاحبه ای میکردند و همه مشتاق شنیدن جملاتش و خریدنِ مجله ی حاوی مصاحبه اش از کیوسک های سرکوچه.بعد هم خودم را روی رد کارپت اسکار و گلدن گلوب و ونیز و کن و بفتا تصور میکردم ;میخواستم دانشمند شوم بعد هم نوبلی فیلدزی چیزی بگیرم و اسمم بیاید در کتاب بچه مدرسه ای ها و هر روز اسمم را در کیفهای سنگینشان کنار لقمه های نان و پنیر و گردو تا مدرسه حمل کنند; میخواستم نویسنده شوم و کتابی پربار بنویسم و نَقلِ کتابم نُقلِ دورهمی های جمعه شبِ خانواده های فرهیخته ی خوش ذوق شود; میخواستم بسکتبالیست شوم از همان قد بلندهایی که در WNBA بازی میکنند ; میخواستم مردی عاقل و کامل و پر فهم شیفته ام شود و برایم زیر باران اشک بریزد و من هم برایش نامه ای با کاغذی چروکیده از اشک های خشک شده بنویسم و با غم انگیزترین حالتِ قلبهایمان برای همیشه از همدیگر خداحافظی کنیم ; میخواستم آهنگساز شوم و اثری فاخر بسازم ; استاد دانشگاه شوم و به آدمهایی بدردبخور تعلیمِ علم بدهم ; میخواستم روزی در تِد راجع به حقوق زنان صحبت کنم ;میخواستم روشمند و پر سود زندگی کنم ; سرتان را بیش از این درد نیاورم میخواستم آسمان را به زمین بدوزم ...
حالا که نگاه میکنم میبینم نع ; نمیشود ; هیچکدامشان نمیشود حالا فقط یک مشتِ بزرگ پنبه میخواهم و یک شیشه الکل ; هی پنبه ها را الکلی کنم و هی اینها را از ذهنِ زندگیم پاک کنم ; شاید اینطور بشود روزهای معمولی و تکراری این روزها را کمی قابل تحمل کرد; شاید این گریز از تکرار ; جایی برایم به پایان برسد و هی مثل قطره آبِ افتاده در ظرف پر از روغن داغ ; برای روزهای شور انگیز و زیبا جلزُ وِلِز نکنم....۲۹/۴/۱۳۹۸
چند روزی بود که یه مارمولکِ خوشتیپ اومده بود تو اتاقم ( هر چی فک میکنم نمیدونم از کجا) و صبحا که حوالی ساعت هفت از خواب بیدار میشدم میدیدم وایساده( شایدم نشسته) اونطرفِ پرده و سایه ش رو از این سمتِ پرده میدیدم ; یک هفته ای بود که تو این اتاق من بودم و مادام جین ایر و روح فقیدِ خانم برونته و همین آقای خوشتیپ ; چایی ای میخوردیم ; گپی میزدیم گپی میشنُفتیم ;استثنائاٌ کسی رو در جریان این مهمونِ شریف ناخونده قرار ندادم ; تا اینکه امروز پاشدم دیدم نیستش از صبح هی دارم این بیت شعرو با خودم زمزمه میکنم
کاروانی شکر از مصر به شیراز آید
اگر آن یار سفر کرده ی ما بازآید
این عکس رو امروز نگرفتم ولی وقتی پست های این تاپیک رو نگاه میکنم میبینم بچه ها بیشتر اهلِ تصویر و عکسن تا کپشن و متن;) اینم برای اونا;)
-
وقتی با یه تست سخت سراسری رو به رو میشی😅 موقاری جان کارت درسته دوستت داریم! -
وقتی با یه تست سخت سراسری رو به رو میشی😅 موقاری جان کارت درسته دوستت داریم!S_Shojaei گفته است:
وقتی با یه تست سخت سراسری رو به رو میشی😅 موقاری جان کارت درسته دوستت داریم!چه بازخورد بدی داشت، قصد جسارت نبود
-
تکرار یک پست قدیمی: زندگی تان مملو از شور و علاقه و شادی💫 -

داشتم رو یه سوال ریاضی فکر میکردم وسط فکر کردن حوصلم سر رفت:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: پشت جزوه اینو کشیدم الانم دوباره دارم فکر میکنم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: -

استفاده مفید از پشت جزوه فیزیک:joy:
(وی همچنان بی حوصله به سوالای فیزیک خیره میشود :face_with_rolling_eyes: ) -
اگر لخت بودن نشانه تمدن در قرن ۲۱ باشد، حتما حتما حیوانات از ما متمدن تر خواهند بود...#جاهلیت به سبک جدید
-

%(#d60064)[دوستم داشته باش؛]
%(#e81778)[از رفتن بمان ،]
%(#f5348e)[دستت را به من بده،]
%(#ff4fa1)[که در امتدادِ دستانت]
%(#fc6aae)[بندریست برای آرامش. . .]
%(#ff82bc)[نزار قبانی]
این آهنگم داره تو فولکس پخش میشه❤️😂دان کنین😂 سوار شید ببرمتون بندر
پ ن: این خیابون قشنگ نبود زیاد :/ به خاطر خلوتی همونجا گرفتم عکسو
خیابونای دیگه مد نظرم بود ولی پاهام یاری نمیکرد برم.
عکس کاملا بی هنریه. به نیت نقاشیش ببنین.
فقط میخوام ببرمتون بندرعباس😂 بپرین بالا😂
(میخواستم تودلی بذارم، زدم دیدم قُــلـــفه😂) -
آدم ها از آنچه می بینید....... عجیب تر اند! #قضاوت زود هنگام
-

%(#b612e3)[مرا دوست بدار]
%(#c128eb)[اندک]
%(#d33ffc)[ولی طولانی] %(#dc68fc)[. . .]
اخراج نشم صلوات :|😂 گفتم فاز جدیدی به نقاشیم بدم:/
بعد از شکست تو کشیدن دیو و دلبر این یکی بد نشد:/
چون کلا مداد رنگی قهوه ایم مارکش فیکه :| 😂 دیو به حدی وحشتناک شد ک از ادامه دادن نقاشیش منصرف شدم:/ اینم لباس پسره داغون شده :|