من میتوانم
-
@marziyeh78 در من میتوانم گفته است:
عاغا این جناب امینی راد دبیر زیستو کجا میشه پیدا کرد دوتا ماچش کرد
واااای که چقدددد ماااااهن ایشون...خیلی تدریساش خوبه اخلاقشم مشخصه خوبه...انشالله کنکور که قبول شم بهشون پیام میدم شاید باعث خوشحالیش بشم...مجموعه آلا ام ک کللللا آرزومه بتونم یه روزی تشکر کنم.
اینوو موافقمممم خیلی باحاله
ولی شما ماچش نکنیا نامحرمی من از طرفت ماچش میکنم هههنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۵، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در من میتوانم گفته است:
@marziyeh78 در من میتوانم گفته است:
عاغا این جناب امینی راد دبیر زیستو کجا میشه پیدا کرد دوتا ماچش کرد
واااای که چقدددد ماااااهن ایشون...خیلی تدریساش خوبه اخلاقشم مشخصه خوبه...انشالله کنکور که قبول شم بهشون پیام میدم شاید باعث خوشحالیش بشم...مجموعه آلا ام ک کللللا آرزومه بتونم یه روزی تشکر کنم.
اینوو موافقمممم خیلی باحاله
ولی شما ماچش نکنیا نامحرمی من از طرفت ماچش میکنم ههه:| دقیقا
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۵، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم تا زیست رو تا دی برسونم
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم تا آخر آذر برناممو اچرا کنم
اگه نتونم تنبیه دارم برای خودم :|
-
نوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۳۹۵، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط m.m انجام شده
-
من میتونم قدرمطلقو خوب یاد بگیرم
من میتونم واقعا
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۵، ۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده@Dr.Bernosi در من میتوانم گفته است:
من میتونم قدرمطلقو خوب یاد بگیرم
من میتونم واقعا
پس از درگیری بسیار با قدرمطلق من پیروز شدم
بابای قدر
-
درود به دوستان گل آلایی
تو این تاپیک میخوایم هرکسی از %(#00ffea)[آرزوهاش] حرف بزنه و به همدیگه %(#00ffea)[انرژی] بدیم! هر کسی از %(#00ff84)[رویاهاش] بگه و بقیه دوستان برای رسیدن بهش %(#0084ff)[تشویقش] کنن و خلاصه حسابی یه محیطی باشه پر از %(#00ffe1)[انرژی +]!و اینکه هرکاری رو که نمیتونیم انجامش بدیم بیایم اینجا و بگیم که من میتونم!
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن]نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن میتونم ساعت خوابمو منظم کنم
میتونم حتی کم تر بخوابم
من میتونمممم:) -
درود به دوستان گل آلایی
تو این تاپیک میخوایم هرکسی از %(#00ffea)[آرزوهاش] حرف بزنه و به همدیگه %(#00ffea)[انرژی] بدیم! هر کسی از %(#00ff84)[رویاهاش] بگه و بقیه دوستان برای رسیدن بهش %(#0084ff)[تشویقش] کنن و خلاصه حسابی یه محیطی باشه پر از %(#00ffe1)[انرژی +]!و اینکه هرکاری رو که نمیتونیم انجامش بدیم بیایم اینجا و بگیم که من میتونم!
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن]نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن میتونم با زمین شناسی کنار بیامممم
میتونم خوب یادش بگیرممم:) -
درود به دوستان گل آلایی
%(#00ffe1)[اینجا همه میتونن]نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیعنی یه روز میاد که ما بتونیم واقعا **همه "نمیتونم"هامونو "میتونم "کنیم!؟؟؟؟؟؟؟:)
شاید!!! -
یعنی یه روز میاد که ما بتونیم واقعا **همه "نمیتونم"هامونو "میتونم "کنیم!؟؟؟؟؟؟؟:)
شاید!!!نوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000 در من میتوانم گفته است:
یعنی یه روز میاد که ما بتونیم واقعا **همه "نمیتونم"هامونو "میتونم "کنیم!؟؟؟؟؟؟؟:)
شاید!!!سلام.
ماین چنین روزی هیچوقت نمیاد.این چنین روزی ساخته میشه. -
من میتونم این ناامیدی رو خفه کنم...
من میتونم دوباره پا شم... -
نوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم صب ساعت 6 پا شم
من میتونم
من قوی ام
من باارادم
من میتووووووووووووووووووووووووونم -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم ژنتیک رو خوب بفهمم فقط نیاز به زمان داره
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هنوز نتونستم جغد بودنم رو درس کنم
متاسفانه بدجور ساعت خوابم بهم خورده
خسته شدم از شب زنده داری
-
من هنوز نتونستم جغد بودنم رو درس کنم
متاسفانه بدجور ساعت خوابم بهم خورده
خسته شدم از شب زنده داری
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارال چاره اش یه روز سختی کشیدنه.صبح زود پاشید از خواب و با وجود سختیش اون روز رو بیدار بمونید روال میشه. البته با نظم بودن توی دیر خوابیدن هم چیز بدی نیس حتما نباید عین بقیه بود البته اگه درس بخونید دیگه :دی یه مشکلشم روز آزموناس. ایشالا که اوکی بشید
-
مارال چاره اش یه روز سختی کشیدنه.صبح زود پاشید از خواب و با وجود سختیش اون روز رو بیدار بمونید روال میشه. البته با نظم بودن توی دیر خوابیدن هم چیز بدی نیس حتما نباید عین بقیه بود البته اگه درس بخونید دیگه :دی یه مشکلشم روز آزموناس. ایشالا که اوکی بشید
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehdi_zangane در من میتوانم گفته است:
مارال چاره اش یه روز سختی کشیدنه.صبح زود پاشید از خواب و با وجود سختیش اون روز رو بیدار بمونید روال میشه. البته با نظم بودن توی دیر خوابیدن هم چیز بدی نیس حتما نباید عین بقیه بود البته اگه درس بخونید دیگه :دی یه مشکلشم روز آزموناس. ایشالا که اوکی بشید
مشکل اینه که شب بیدار موندن به مغز اسیب میزنه
فایده نداره که هیچ
ضرر هم داره
این ثابت شدس
فک کنم باید ساعت 5 از خواب بیدار شم صبا -
mehdi_zangane در من میتوانم گفته است:
مشکل اینه که شب بیدار موندن به مغز اسیب میزنه
فایده نداره که هیچ
ضرر هم داره
این ثابت شدس
فک کنم باید ساعت 5 از خواب بیدار شم صبانوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارال اگر با نظم باشه گمون نکنم اینطور باشه ها! چون تفاوتش فقط تو نداشتن نور خورشید .7 هم بیدارشید جای دوری نمیره :)))
-
مارال اگر با نظم باشه گمون نکنم اینطور باشه ها! چون تفاوتش فقط تو نداشتن نور خورشید .7 هم بیدارشید جای دوری نمیره :)))
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehdi_zangane در من میتوانم گفته است:
مارال اگر با نظم باشه گمون نکنم اینطور باشه ها! چون تفاوتش فقط تو نداشتن نور خورشید .7 هم بیدارشید جای دوری نمیره :)))
چرا یه هورمونی هس که فقط شبا ترشح میشه با تاریک شدن هوا در پاسخ به تاریکی که اون موقع باید خواب باشی
برا همینه که قدیمیا بیشتر عمر میکردن
ریتم خواب نباید بهم بخوره
من 8 پامیشم صبا اخر شب خوابم نمیبره دیگه میمونه ساعت 5 دیگه
شمام اگه مث من شب میخونین ترک کنین
مغز شبا کاراییش خیلی پایین چه باعادت چه بی عادت
این کار اشتباه -
mehdi_zangane در من میتوانم گفته است:
چرا یه هورمونی هس که فقط شبا ترشح میشه با تاریک شدن هوا در پاسخ به تاریکی که اون موقع باید خواب باشی
برا همینه که قدیمیا بیشتر عمر میکردن
ریتم خواب نباید بهم بخوره
من 8 پامیشم صبا اخر شب خوابم نمیبره دیگه میمونه ساعت 5 دیگه
شمام اگه مث من شب میخونین ترک کنین
مغز شبا کاراییش خیلی پایین چه باعادت چه بی عادت
این کار اشتباهنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارال فیلم استاد پازوکی رو دیدم اتفاقا :)) ولی واقعا فک کنم آدم به آدم فرق میکنه. مثلا یه دوستی دارم من 5 ساعت در روز میخوابه .حتی سال کنکورشم همینطور بود 9 منطقه 1 ریاضی شد :))