بچه های کنکور تجربی99
-
درصد ادبیاتم جز یه بار بالای ۷۰ درصد نیومده
-
فایده نداره خسته شدم
به سان خورشید این حرفا چیه یکسال وقت داری
-
به سان خورشید این حرفا چیه یکسال وقت داری
-
یه تستی براتون تالیف کردم از بحث بازده درصدی که پر از نکته س حتما حتما حتما ببینید این تست رو که حرف نداره!
-
یه نکته هم از بحث تابع وارون براتون اماده کردم اونم خوبه. اثباتش هم راحته
-
-
-
بچه ها انجمن برا شما هم قاطی کرده؟ من الان نمیتونم تصویر خودمو ببینم!
-
صبح یا عصر فرقی نمیکنه؟
گفتار به گفتار میخونید؟ یعنی مثلا 1ساعت زیست1،فصل4، گفتار1 /1ساعت، زیست2،فصل3، گفتار1 -
سلام آلایی های عزیز. چند تا نکته توپ برای موازنه هیدروکربن ها در واکنش سوختن شون آماده کردم . برید حالشو ببرید
@فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام آلایی های عزیز. چند تا نکته توپ برای موازنه هیدروکربن ها در واکنش سوختن شون آماده کردم . برید حالشو ببرید
به سان خورشید عالی
ولی سعی کن در مجموع زیاد فرمول محور نباشی اگر تا ببینی یادش کرفته باشی یادت باشه خیلی خوبه در غیراینصورت اگر حالت حفظی باشه میگن زیاد خوب نیست
-
حفظ فرمول اشتباه محضه. فرمول رو باید یاد گرفت
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اینو با مثال یاد بگیرید خیلی به دردتون میخوره
-
سلام آلایی های عزیز
امید وارم حالتون خوب باشه.یه تست آبکی ولی نکته دار براتون آماده کردم. حتما ببینید. متن توضیحات رو بخونید بعد سوالو حل کنید چون ممکنه فکر کنید تست اشتباهه ولی یه درسنامه مهم درونش نهفته س . موفق باشید رفقا
@فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام بچه ها. یه تست خوب و انصافا سخت اماده کردم .... موفق باشید
Mahdi2001 zahra_yp @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
خب بچه ها سلام. ازمون این هفته بدکی نبود هر چند فیزیک سختی داشت. یکی از سوالای فیزیک دهمش هم که قبلا نکته تستی شو توی تاپیک(تست های جالب توجه فیزیک) گفته بودم. در هر حال اگر هم آزمونو خراب کردین هیچ اشکالی نداره. انسان همیشه جای پیشرفت داره. خیلی شیک بگید: به جرز دیوار(درک مال ازمون قبلی بود
) اگر هم خوب دادید که چه بهتر اما تلاشو بیشتر کنید.... خلاصه گفتم که کلا حرص چیزی رو نخورید الان روی بهتر درس خوندن تمرکز کنید.... موفق باشید رفقا
-
سلام بچه ها. یه تست خوب و انصافا سخت اماده کردم .... موفق باشید
Mahdi2001 zahra_yp @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
به سان خورشید خیلی خوب حل کردی توضیح دادی. بچه ها اگر تست زدن و حل سوالو واقعا یاد بگیرید همین چیزی که میبینید رو شاید در ۳۰ الی ۶۰ ثانیه بنویسید هم سریعتر هم بعضی جاهارو تو ذهنتون انجام میدید. اصل تمرینه
-
انصافا چقدر ترسناکه -
سلام بچه ها. حالتون چطوره؟ میخواستم ببینم توی این سوال احیانا اقای شامی زاده دامنه رو اشتباه بدست نیاورده؟ چون x در یکی از بازه ها منفی از آب در میاد...
-