☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
خب خب خب خب من اومدم
الان ساعت 23:40 دقیقه شبه و میخوام تا وقتی که فصل 2 کتاب ریاضی 3 رو تموم نکنم نخوابم
خب دیگه من برم سر درسم آخرشم میگم چیشد
خدایا کمکم کن خوابم نبررررررره -
امروز چیزی نخوندم ولی یه برنامه جامع برای هفته ریختم
انشاءالله ثمربخش باشهپیش به سوی برنامه
-
من امروز سر جمع 7 ساعت ریاضی،زیست و زمین شناسی خوندم...
میخوام فردا انرژیمو بزارم روی فیزیک و زبان فارسی و ساعت مطالعمو بیشتر کنم -
تا الان که خوب بود
تنبلی رو کنار گذاشتم و با نفس خودم مبارزه کردم:facepunch:
گزارشش رو آخر شب میدم. -
تا الان که خوب بود
تنبلی رو کنار گذاشتم و با نفس خودم مبارزه کردم:facepunch:
گزارشش رو آخر شب میدم. -
مارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
پس قرار سورپرایز شیم
اورین ...افرینانشاالله. خداوکیلی امروز اولین روزی بود که از خودم راضی بودم، نه اینکه ساعت مطالعم بالا باشه نه بخاطر اینکه تغییری ایجاد کردم.
-
من 6 خوندم تجربیم
#20آذر
#شنبه -
شنبه 20 آذر:
شیمی:1 ساعت و 25 دقیقه (درصد خلوص) محض احتیاط این مبحث رو فیلمش رو دیدم تا چیزی از دستم درنره و تکنیک خوبی هم یاد گرفتم. استاد آقاجانی حرف نداره.
ریاضی: 1 ساعت و 30 دقیقه (مثلثات) چند تا تست هم حل کردم فردا تستش رو میزنم.
زیست: 1 ساعت و 24 دقیقه (فصل 5) خیلی مطالب یادگرفتم ولی باید فردا مرور کنم و تست بزنم.
جمعا: 4 ساعت و 19 دقیقه (2 ساعت بیشتر نسبت به قبل)
فردا برنامه ای که نوشتم رو باید تغییراتی روش اعمال کنم چون چند تا عیب داره. -
اینم از امروزم!الان ساعت 10 دیقه به 3 هس!منم چشام :|
زیست شروع پروتئین به همراه حرکت دارمسنگین شده برنامه زیست!
ریاضی تست چزء صحیح و مرورشو داشتم
فیزیکطلوعی دوست داریم طلوعی دوست داریم
خازن تموممممممممممممممممممممممممممممممم
شیمی ادامه تعادل و ثابت سرعت و مسائلشو خوندمو تست زدم
دینی درس 8 تستشو با درس 9 تستشو و مرورشونو داشتم
عربی هم تستای معرفه نکره تموم
کلاس هم داشتم فیزیک :| -
اینم از امروزم!الان ساعت 10 دیقه به 3 هس!منم چشام :|
زیست شروع پروتئین به همراه حرکت دارمسنگین شده برنامه زیست!
ریاضی تست چزء صحیح و مرورشو داشتم
فیزیکطلوعی دوست داریم طلوعی دوست داریم
خازن تموممممممممممممممممممممممممممممممم
شیمی ادامه تعادل و ثابت سرعت و مسائلشو خوندمو تست زدم
دینی درس 8 تستشو با درس 9 تستشو و مرورشونو داشتم
عربی هم تستای معرفه نکره تموم
کلاس هم داشتم فیزیک :| -
تاپیک بغلی دسترسی ندارم . چرا؟ همینجا اعلام میکنیم
دیروز 1 ساعت زیست به دلایلی نتونستم بخونم...
از امروز طوفانی شروع میکنم و وقتو هدر نمیدم -
در یک حرکت انتحاری فصل 5 شیمی دو رو شروع و تمام نمودم
+ 100 تست
الان هم ان شا الله ریاضی... -
امروزم یک ساعت
یکی کمک کنه خیلی افت کردم
همش استرس نتیجه رو دارم به خاطر اینکه دیر شروع کردم و اینکه کندم میترسم نرسممن ادم درس خونی نبودم ولی سعی میکنم بشم و میشم
تا قبل تابستون جوری بود که فقط برا خواب خونه بودمالانم به قول معروف سرم به سنگ و.... اره دیگه
توی یه اتاق موندن برام سخته .
از اذر شروع کردم ولی کندم خیلی چیز زیادی نخوندم -
البته مهمون و سرو صدا هم بود
یه مقدار هم اعتیاد به اینترنت
گاد هلپ می -
روزم تموم شد
6 ساعت...
70 تست.(روز اموزشی)
ثبت ساعت روز پیش. -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
@_Elite_ سلام امروز 6و نیم ساعت
-
سلام، شب همگي بخير! خيلي وقته اينجا كسي ساعت مطالعه نمي نويسه! گفتم من شروع كنم شايد بقيه ام اومدن!
ديروز ٢ ساعت فيزيك، نوسانُ تموم كردم اليته تست زياد نزدم! شيمي اسيدو باز شروع كردم تقريبا ٢ ساعت با تست!
زيست فصل ٣ پيش دانشگاهي.امروزم موج با آقاي طلوعي شروع كردم! ايشالا موجُ با تست پيش ببرم!
شيمي ادامه اسيد و باز با تست!
ادبيات دو قسمت از قرابت آقاي راوشُ ديدم!
زيست هم ٣،٤ پيش...برنامه فردا هم!
ادامه اسيد و باز شيمي + تست
تعادل و استوكيومتري مرور با قيلم آقاي آقاجاني!
زيست تست فصل ٣،٤ پيش+ ژنتيك
ديني دو فصل اول پيش دانشگاهي..
ادبيات ادامه قرابت استاد راوش+تست( اگه وقت شد يكمم زبان فارسي)
فيزيك ادامه موج استاد طلوعي +تست
رياضي تابع با آقاي اميني( ايشالا طلسم تابع شكسته شه! تموم شه)من عمومي هارو تازه دارم شروع مي كنم! بنظرتون چه جوري برنامه ريزي كنم!؟ ممنون ميشم بگيد!
-
سلاام
سااعت نگرفتم ولی زیست پیش فصل6
زبان ریدینگ درس 5+مبتکران اقای شهاب اناری
شیمی ی مقدار فصل3پیش
زیست 2 فیلم...
فردا اووله بهمنه امیدواارم شرووع خووبی واس همه باشه