بچه های کنکور تجربی99
-
سلام آلایی های عزیز. چند تا نکته توپ برای موازنه هیدروکربن ها در واکنش سوختن شون آماده کردم . برید حالشو ببرید
@فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
سلام آلایی های عزیز. چند تا نکته توپ برای موازنه هیدروکربن ها در واکنش سوختن شون آماده کردم . برید حالشو ببرید
@فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
اینو با مثال یاد بگیرید خیلی به دردتون میخوره
-
سلام آلایی های عزیز
امید وارم حالتون خوب باشه.یه تست آبکی ولی نکته دار براتون آماده کردم. حتما ببینید. متن توضیحات رو بخونید بعد سوالو حل کنید چون ممکنه فکر کنید تست اشتباهه ولی یه درسنامه مهم درونش نهفته س . موفق باشید رفقا
@فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام بچه ها. یه تست خوب و انصافا سخت اماده کردم .... موفق باشید
Mahdi2001 zahra_yp @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
خب بچه ها سلام. ازمون این هفته بدکی نبود هر چند فیزیک سختی داشت. یکی از سوالای فیزیک دهمش هم که قبلا نکته تستی شو توی تاپیک(تست های جالب توجه فیزیک) گفته بودم. در هر حال اگر هم آزمونو خراب کردین هیچ اشکالی نداره. انسان همیشه جای پیشرفت داره. خیلی شیک بگید: به جرز دیوار(درک مال ازمون قبلی بود
) اگر هم خوب دادید که چه بهتر اما تلاشو بیشتر کنید.... خلاصه گفتم که کلا حرص چیزی رو نخورید الان روی بهتر درس خوندن تمرکز کنید.... موفق باشید رفقا
-
سلام بچه ها. یه تست خوب و انصافا سخت اماده کردم .... موفق باشید
Mahdi2001 zahra_yp @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
به سان خورشید خیلی خوب حل کردی توضیح دادی. بچه ها اگر تست زدن و حل سوالو واقعا یاد بگیرید همین چیزی که میبینید رو شاید در ۳۰ الی ۶۰ ثانیه بنویسید هم سریعتر هم بعضی جاهارو تو ذهنتون انجام میدید. اصل تمرینه
-
انصافا چقدر ترسناکه -
سلام بچه ها. حالتون چطوره؟ میخواستم ببینم توی این سوال احیانا اقای شامی زاده دامنه رو اشتباه بدست نیاورده؟ چون x در یکی از بازه ها منفی از آب در میاد...
-
-
سلام بچه ها. حالتون چطوره؟ میخواستم ببینم توی این سوال احیانا اقای شامی زاده دامنه رو اشتباه بدست نیاورده؟ چون x در یکی از بازه ها منفی از آب در میاد...
-
Mahdi2001 مهدی جان من فکر میکنم سمت چپ اونجایی که f(*) بالاتره رو هم میشه در نظر گرفت
-
Mahdi2001 یه لحظه وایسا تا رو کاغذ منظورمو نمایان کنم
-
به سان خورشید نه نه درست حل کردن
-
به سان خورشید من یه لحطه اخرش حواسم رفت به جای دیگه.کاملا درست حل کردن اقای شامی زاده
-
به سان خورشید من یه لحطه اخرش حواسم رفت به جای دیگه.کاملا درست حل کردن اقای شامی زاده
Mahdi2001 صبر کن تا بگم چرا غلطه به نظر من
-
Mahdi2001 صبر کن تا بگم چرا غلطه به نظر من
به سان خورشید ببین وقتی زیر رادیکال قرار باشه مثبت باشه ایکس باید بزرگتر اف ایکس باشه حالا فرقی نداره علامتش چی باشه مثلا ایکس هست منفی ۵ اف ایکس منفی ۶ جوابش خب میشه ۱ و مثبته
-
به سان خورشید ببین وقتی زیر رادیکال قرار باشه مثبت باشه ایکس باید بزرگتر اف ایکس باشه حالا فرقی نداره علامتش چی باشه مثلا ایکس هست منفی ۵ اف ایکس منفی ۶ جوابش خب میشه ۱ و مثبته
Mahdi2001 اخه ببین توی اون بازه هم ایکس و هم اف ایکس جفتشون منفی میشن تازه از اون بازه به قبلش اف ایکس کوچکتر از ایکسه و این یعنی اینکه کلا زیر رادیکال منفی میشه
-
Mahdi2001 بزار اینطوری بگم... مثلا عدد منفی ده رو انتخاب کن. خب ایکس میشه ۱۰- از طرفی اف ایکس هم کوچکتر از ایکسه
-
Mahdi2001 اخه ببین توی اون بازه هم ایکس و هم اف ایکس جفتشون منفی میشن تازه از اون بازه به قبلش اف ایکس کوچکتر از ایکسه و این یعنی اینکه کلا زیر رادیکال منفی میشه
به سان خورشید نه دیگه مثال زدم که
مثلا
x=-6
7-=(f(x
(x>f(x
x-fx>0
=1 -
Mahdi2001 اوه اوه پسر اصلا حواسم نیست که مثلا قرینه منفی ۱۲ از منفی ده بزرگ تره
-
Mahdi2001 بزار اینطوری بگم... مثلا عدد منفی ده رو انتخاب کن. خب ایکس میشه ۱۰- از طرفی اف ایکس هم کوچکتر از ایکسه
به سان خورشید آفرین.خب ایکس منفی ۱۰ باشه اف ایکس منفی ۱۲ هست مثلا حاصل تفریقشون میسه ۲ که مثبته