بچه های کنکور تجربی99
-
-
سلام بچه ها. حالتون چطوره؟ میخواستم ببینم توی این سوال احیانا اقای شامی زاده دامنه رو اشتباه بدست نیاورده؟ چون x در یکی از بازه ها منفی از آب در میاد...
-
Mahdi2001 مهدی جان من فکر میکنم سمت چپ اونجایی که f(*) بالاتره رو هم میشه در نظر گرفت
-
Mahdi2001 یه لحظه وایسا تا رو کاغذ منظورمو نمایان کنم
-
به سان خورشید نه نه درست حل کردن
-
به سان خورشید من یه لحطه اخرش حواسم رفت به جای دیگه.کاملا درست حل کردن اقای شامی زاده
-
به سان خورشید من یه لحطه اخرش حواسم رفت به جای دیگه.کاملا درست حل کردن اقای شامی زاده
Mahdi2001 صبر کن تا بگم چرا غلطه به نظر من
-
Mahdi2001 صبر کن تا بگم چرا غلطه به نظر من
به سان خورشید ببین وقتی زیر رادیکال قرار باشه مثبت باشه ایکس باید بزرگتر اف ایکس باشه حالا فرقی نداره علامتش چی باشه مثلا ایکس هست منفی ۵ اف ایکس منفی ۶ جوابش خب میشه ۱ و مثبته
-
به سان خورشید ببین وقتی زیر رادیکال قرار باشه مثبت باشه ایکس باید بزرگتر اف ایکس باشه حالا فرقی نداره علامتش چی باشه مثلا ایکس هست منفی ۵ اف ایکس منفی ۶ جوابش خب میشه ۱ و مثبته
Mahdi2001 اخه ببین توی اون بازه هم ایکس و هم اف ایکس جفتشون منفی میشن تازه از اون بازه به قبلش اف ایکس کوچکتر از ایکسه و این یعنی اینکه کلا زیر رادیکال منفی میشه
-
Mahdi2001 بزار اینطوری بگم... مثلا عدد منفی ده رو انتخاب کن. خب ایکس میشه ۱۰- از طرفی اف ایکس هم کوچکتر از ایکسه
-
Mahdi2001 اخه ببین توی اون بازه هم ایکس و هم اف ایکس جفتشون منفی میشن تازه از اون بازه به قبلش اف ایکس کوچکتر از ایکسه و این یعنی اینکه کلا زیر رادیکال منفی میشه
به سان خورشید نه دیگه مثال زدم که
مثلا
x=-6
7-=(f(x
(x>f(x
x-fx>0
=1 -
Mahdi2001 اوه اوه پسر اصلا حواسم نیست که مثلا قرینه منفی ۱۲ از منفی ده بزرگ تره
-
Mahdi2001 بزار اینطوری بگم... مثلا عدد منفی ده رو انتخاب کن. خب ایکس میشه ۱۰- از طرفی اف ایکس هم کوچکتر از ایکسه
به سان خورشید آفرین.خب ایکس منفی ۱۰ باشه اف ایکس منفی ۱۲ هست مثلا حاصل تفریقشون میسه ۲ که مثبته
-
به سان خورشید آفرین.خب ایکس منفی ۱۰ باشه اف ایکس منفی ۱۲ هست مثلا حاصل تفریقشون میسه ۲ که مثبته
Mahdi2001 اره حالا گرفتم.....
-
Mahdi2001 اره حالا گرفتم.....
به سان خورشید از این اشتباهات زیاد تازه اشتباهات تو خوبه من سر جلسه نمیدونی چیکارا کردم ۱۰ منهای ۶ نوشتم ۲ ۱ضربدر ۴ مساوی است با دو و موارد دیگه
الکی الکی نمره از دست دادم
-
به سان خورشید از این اشتباهات زیاد تازه اشتباهات تو خوبه من سر جلسه نمیدونی چیکارا کردم ۱۰ منهای ۶ نوشتم ۲ ۱ضربدر ۴ مساوی است با دو و موارد دیگه
Mahdi2001 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
نه بحث این نیست من اصلا حواسم نبود که اف ایکس کوچکتر باشه یعنی مقدار عددیش بیشتره
-
تستش تست جالبی بود
-
Mahdi2001 دمت گرم جبران کنیم آلایی
-
Mahdi2001 دمت گرم جبران کنیم آلایی
به سان خورشید
کاری نکردم داداش
-
هم وطنان ایرانی سلام مجدد. دوازده تا تست براتون گلچین کردم از فصل ۲ شیمی یازدهم. بچه هایی که آزمون دارند حتما ببینند قطعا سوالای خوبی دستگیرشون میشه. تا چند دقیقه دیگه براتون میفرستم. ترجیحا اول خودتون حل کنید. جوابا رو به ترتیب سوالو میفرستم. موفق باشید آلایی ها.....
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا