بچه های کنکور تجربی99
-
![0_1565981231217_15659812159521400587951839762329.jpg](در حال بارگذاری 67%)
-
بریم سراغ حل!!!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بریم سراغ حل!!!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلابه سان خورشید داداش سلام. خوبی خسته نباشی. میگم یه حرف دوستانه خواستم بهت بزنم. ببین کار ندارم مولف کتاب چه قدر درآمد داره ولی به هرحال اول کتابش گفته کپی رایت ممنوعه. درست نیست سوالاتی که تالیفی هستن رو به رایگان در اختیار بقیه قرار بدی حالا اگر قرض دادن و دستی بود اره ولی به این شیوه غلطه و احتمالا ناشر راضی نیست. این دیدگاه شخصی من و عده ای دیگه است. حالا خودت هم میخوای پرس و جو کن. من گفتم شاید متوجه بشی که به نظر خودت هم کارت علطه. موفق باشی. میدونم کارت خیره ولی خب چه میشه کرد ناشر این حرفو زده. ناراحت نشیا خیرتو میخواستم داداش
-
اخه ۱۲ تا تست بیشتر نیست. حرف شما هم اشتباه نیست ولی اینکار از یه جهت به نفع ناشره. ما قصدمون تمرینه. پاسخ تشریحی اون هم خودم مینویسم
-
-
به سان خورشید داداش سلام. خوبی خسته نباشی. میگم یه حرف دوستانه خواستم بهت بزنم. ببین کار ندارم مولف کتاب چه قدر درآمد داره ولی به هرحال اول کتابش گفته کپی رایت ممنوعه. درست نیست سوالاتی که تالیفی هستن رو به رایگان در اختیار بقیه قرار بدی حالا اگر قرض دادن و دستی بود اره ولی به این شیوه غلطه و احتمالا ناشر راضی نیست. این دیدگاه شخصی من و عده ای دیگه است. حالا خودت هم میخوای پرس و جو کن. من گفتم شاید متوجه بشی که به نظر خودت هم کارت علطه. موفق باشی. میدونم کارت خیره ولی خب چه میشه کرد ناشر این حرفو زده. ناراحت نشیا خیرتو میخواستم داداش
Mahdi2001 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید داداش سلام. خوبی خسته نباشی. میگم یه حرف دوستانه خواستم بهت بزنم. ببین کار ندارم مولف کتاب چه قدر درآمد داره ولی به هرحال اول کتابش گفته کپی رایت ممنوعه. درست نیست سوالاتی که تالیفی هستن رو به رایگان در اختیار بقیه قرار بدی حالا اگر قرض دادن و دستی بود اره ولی به این شیوه غلطه و احتمالا ناشر راضی نیست. این دیدگاه شخصی من و عده ای دیگه است. حالا خودت هم میخوای پرس و جو کن. من گفتم شاید متوجه بشی که به نظر خودت هم کارت علطه. موفق باشی. میدونم کارت خیره ولی خب چه میشه کرد ناشر این حرفو زده. ناراحت نشیا خیرتو میخواستم داداش
ناراحتی چرا.... لطف داری
-
-
-
-
-
خب بچه ها اینم از تحلیل این دوازده تا تست. تست هایی که انتخاب کردیم تست های ایده داری بودند. همین تست ها رو قبل از اینکه بزارم اینجا نشستم روش فکر کردم و بررسی شون کردم تا اینکه بهترین ها رو در اختیارتون بزارم.
موفق باشید رفقا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل -
Mahdi2001 مهدی جان تست ها رو دیدی؟ عجب چیزایی بودن
-
وقتی با یه تست سخت مواجه میشی
موقاری جان کارت درسته دوستت داریم!
به سان خورشید اینقد از این صحنه ها دیدم از آقای موقاری
-
به سان خورشید گفته است:
ادبیات ادبیات ادبیات....ای خدا این ادبیات رو همیشه توش گیرم شما برا ادبیات چیکار میکنید؟
هر جا سخن از ادبیات کنکور هست کتاب های دکتر سبطی می درخشند.
Amin-Mehraji برای من که ندرخشیدند هرچی خوندم
-
به سان خورشید اینقد از این صحنه ها دیدم از آقای موقاری
@reza_11tajrobi کلا چیز جالبیه
-
دوستان آلایی که دارند جواب ایشونو بدهند لطفا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
بچه ها کسی ریاضی جامع خیلی سبز نظام جدید رو داره؟کنکور 98 یا 99 البته سلاممم
بچه هر کی داره بگه لدفن
-
تاحالا چهل تا رای مثبت از یه نفر نداشتم
مظلوم گیر آوردن... چرا؟