خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید
-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من دوتا کتاب گرفتم از انلاین بو سیتی فرقی نکرد با گاج مارکت کتابها سالم رسیدن و پش
تیبانی هم خوب بود .
-
سلام من دوتا کتاب گرفتم از انلاین بو سیتی فرقی نکرد با گاج مارکت کتابها سالم رسیدن و پش
تیبانی هم خوب بود .
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYAZDAN 0 در خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید گفته است:
تیبانی هم خوب بود .
مرسی
-
سلام دوستان می خواستم کتاب های زبان فارسی آرایه ولغت واملا رو از نشر دریافت
وژنتیک رو از تخته سیاه سفارش بدم اولا ممنون میشم نظرتون درمورد این کتاب ها بگین
ثانیا درمورد نشر دریافت برای خرید هدایت میشه به سایت آنلاین بوک سیتی که خب اگر تجربه خرید از این سایت رو دارید لطفا توضیح بدید خوب بوده یا بد
سفارش رو به موقع می فرستن ?!بسته بندی مناسبی داره که کتاب خراب نشه?!
کتاب های که می فرستن آخرین چاپ ومشکلی نداره?!پشتیبانی شون چطوره?!
درمورد تخته سیاه که ژنتیکش زده موجود نیست که اگه جای می شناسین معرفی کنیدپ.ن: خودم تجربه ی خرید از گاج مارکت رو دارم که واقعا عالیه اما متاسفانه الان خیلی از کتابا رو نداره
-
Brilliant ژنتیک ارامفر نسلش منقرض شده اگه بخوای من پی دی افشو برات پیدا میکنم
برای ادبیاتم من نشر الگو رو پیشنهاد میدمنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده@آوانـــسیان در خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید گفته است:
Brilliant ژنتیک ارامفر نسلش منقرض شده اگه بخوای من پی دی افشو برات پیدا میکنم
برای ادبیاتم من نشر الگو رو پیشنهاد میدمادبیات مبحثی ها نشر الگو رو دارم ، چند تا سایت گشتم ژنتیک تخته سیاه نداشت
فعلا تصمیم گرفتم با منابعی که دارم پیش برم چون زیستمم خوبه اگه نشد بعد بگردم دوباره دنبالش
ممنونم بابت راهنمایی تون