خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید
-
Brilliant در خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید گفته است:
Mahdi2001
چه پستی زدید وچند روزه رسید ؟! البته ببخشید که می پرسمپست عادی. اسمش یادم نیست
پست عادی ۳ روز کاری حداکثر طول میکشه و برای من هم طبیعتا بعد از سه روز کاری، روز سوم اومد
-
ببینید من درست نمیدونم اما توی کانال دکتر سبطی دیدم که گفته بود اگر نظام قدیمی ها کتاب ها را دارند یک فایل pdf دانلود بکنن که اضافه شده ها را فقط دریافت بکنن.
هاشمی در خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید گفته است:
ببینید من درست نمیدونم اما توی کانال دکتر سبطی دیدم که گفته بود اگر نظام قدیمی ها کتاب ها را دارند یک فایل pdf دانلود بکنن که اضافه شده ها را فقط دریافت بکنن.
من ندارمشون
-
Brilliant اشتباه گفتم رفتم چک کردم با یه چیز دیگه قاطی کردم چون فرستنده کتابای نشر دریافت ظاهرا از مازندران بود من سفارش ندادم رفتم از سایت ketab.love خریدم
Mahdi2001 در خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید گفته است:
Brilliant اشتباه گفتم رفتم چک کردم با یه چیز دیگه قاطی کردم چون فرستنده کتابای نشر دریافت ظاهرا از مازندران بود من سفارش ندادم رفتم از سایت ketab.love خریدم
مرسی از همین کتاب لاو خریدید؟!
-
Mahdi2001 در خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید گفته است:
مرسی از همین کتاب لاو خریدید؟!
-
سلام من دوتا کتاب گرفتم از انلاین بو سیتی فرقی نکرد با گاج مارکت کتابها سالم رسیدن و پش
تیبانی هم خوب بود .
-
سلام دوستان می خواستم کتاب های زبان فارسی آرایه ولغت واملا رو از نشر دریافت
وژنتیک رو از تخته سیاه سفارش بدم اولا ممنون میشم نظرتون درمورد این کتاب ها بگین
ثانیا درمورد نشر دریافت برای خرید هدایت میشه به سایت آنلاین بوک سیتی که خب اگر تجربه خرید از این سایت رو دارید لطفا توضیح بدید خوب بوده یا بد
سفارش رو به موقع می فرستن ?!بسته بندی مناسبی داره که کتاب خراب نشه?!
کتاب های که می فرستن آخرین چاپ ومشکلی نداره?!پشتیبانی شون چطوره?!
درمورد تخته سیاه که ژنتیکش زده موجود نیست که اگه جای می شناسین معرفی کنیدپ.ن: خودم تجربه ی خرید از گاج مارکت رو دارم که واقعا عالیه اما متاسفانه الان خیلی از کتابا رو نداره
-
Brilliant ژنتیک ارامفر نسلش منقرض شده اگه بخوای من پی دی افشو برات پیدا میکنم
برای ادبیاتم من نشر الگو رو پیشنهاد میدم@آوانـــسیان در خرید اینترنتی کتاب کمک درسی _لطفا نظر بدید گفته است:
Brilliant ژنتیک ارامفر نسلش منقرض شده اگه بخوای من پی دی افشو برات پیدا میکنم
برای ادبیاتم من نشر الگو رو پیشنهاد میدمادبیات مبحثی ها نشر الگو رو دارم ، چند تا سایت گشتم ژنتیک تخته سیاه نداشت
فعلا تصمیم گرفتم با منابعی که دارم پیش برم چون زیستمم خوبه اگه نشد بعد بگردم دوباره دنبالش
ممنونم بابت راهنمایی تون