یکی که بلده کمک کنه مخم آسفالت شده من تو اولویت هام دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی رو اول زدم کمک...
-
دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی رو تو اولویت هام اول زدم 5 نفر پذیرش داشت ولی گفته بود چند برابر ظرفیت برمیداره میذاره برا مصاحبه گذینش نهایی رو انجام میده.
الان که رشته هایی که نیاز مصاحبه داره رو باز کردم می گه شما هیچ رشته ای که نیاز به مصاحبه داره رو انتخاب نکردی...
این یعنی چی یعنی قبول نشدم یا وقتی نتایج نهایی اومد معلوم میشه قبول شدم یا نه ...
اگه اون موقع معلوم بشه بعد نتونم مصاحبه بدم کنکور امسال میپره...
یا اولویت های دیگه ام می تونم برم... -
میشه از صفحه عکس بدی ؟ میگه شما هیچ رشته ای که به مصاحبه نیاز داره انتخاب نکردی یا میگه که دعوت نشدی ؟
-
دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی رو تو اولویت هام اول زدم 5 نفر پذیرش داشت ولی گفته بود چند برابر ظرفیت برمیداره میذاره برا مصاحبه گذینش نهایی رو انجام میده.
الان که رشته هایی که نیاز مصاحبه داره رو باز کردم می گه شما هیچ رشته ای که نیاز به مصاحبه داره رو انتخاب نکردی...
این یعنی چی یعنی قبول نشدم یا وقتی نتایج نهایی اومد معلوم میشه قبول شدم یا نه ...
یا اولویت های دیگه ام می تونم برم...Ali Nejati دانشکده اطلاعات خودش حدود آذر یا مهر زنگ میزنه به شماره خودتون و یا خونتون
-
این پست پاک شده!
-
اینم عکس من دانشگاه امام باقر (اطلاعات و امنیت ملی) رو زده بودم نیمه متمرکز هم بوده ولی گفته من نیمه متمرکز نزدم.....
یعنی احتمال داره بعد اعلام نتایج نهایی مصاحبه باشه؟؟؟
اگه اینجوری باشه اگه مصاحبه قبول نشم چی؟؟؟؟؟
همه دانشگاه هایی که زدم به فنا میره سال دیگه باید کنکور بدم؟؟؟؟ -
Ali Nejati دانشکده اطلاعات خودش حدود آذر یا مهر زنگ میزنه به شماره خودتون و یا خونتون
@reza-m1999 بعد توی نتیجه انتخاب رشته چی مینویسه؟؟؟؟
-
میشه از صفحه عکس بدی ؟ میگه شما هیچ رشته ای که به مصاحبه نیاز داره انتخاب نکردی یا میگه که دعوت نشدی ؟
@D-fateme-r
-
@D-fateme-r اینم عکس من دانشگاه امام باقر (اطلاعات و امنیت ملی) رو زده بودم نیمه متمرکز هم بوده ولی گفته من نیمه متمرکز نزدم.....
همه دانشگاه هایی که زدم به فنا میره سال دیگه باید کنکور بدم؟؟؟؟ -
@D-fateme-r اینم عکس من دانشگاه امام باقر (اطلاعات و امنیت ملی) رو زده بودم نیمه متمرکز هم بوده ولی گفته من نیمه متمرکز نزدم.....
همه دانشگاه هایی که زدم به فنا میره سال دیگه باید کنکور بدم؟؟؟؟Ali Nejati در یکی که بلده کمک کنه مخم آسفالت شده من تو اولویت هام دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی رو اول زدم کمک... گفته است:
همه دانشگاه هایی که زدم به فنا میره سال دیگه باید کنکور بدم؟؟؟؟از سنجش پیگیری کردید ؟
-
@D-fateme-r
Ali Nejati تو دفترچه درمورد مصاحبه ی این رشته ها چی نوشته بود ؟
-
@reza-m1999 بعد توی نتیجه انتخاب رشته چی مینویسه؟؟؟؟
Ali Nejati هیچی
اگه قبول شی خودشون زنگ میزنن بهت و به سنجش اصلا ربطی نداره -
سنجش امکان ویرایش رو فعال کرده ، برید رشته هایی رو که زدید چک کنید
پ.ن : من اطلاعی درمورد گزنیش این رشته ای که میپرسید ندارم فقط چون دیدم شک دارید که انتخابتون ثبت شده یا نه گفتم یه سر به سایت بزنید -
یا اولویت های دیگه ام می تونم برم...Ali Nejati شاید ظرفیت پر شده یا اینکه تراز و رتبه کافی رو نداشتین ، اول مصاحبه انجام میشه بعد پذیرش
-
سنجش امکان ویرایش رو فعال کرده ، برید رشته هایی رو که زدید چک کنید
پ.ن : من اطلاعی درمورد گزنیش این رشته ای که میپرسید ندارم فقط چون دیدم شک دارید که انتخابتون ثبت شده یا نه گفتم یه سر به سایت بزنید@D-fateme-r یعنی امکان تغییر رشته وجود داره ؟؟؟میشه زود تر جواب بدین...
-
یا اولویت های دیگه ام می تونم برم...Ali Nejati نتايج رشته هاي داراي شرايط خاص:دانشگاههاي شهيد مطهري، شاهد، علوم قضايي و خدمات اداري دادگستري، صداو سيماي جمهوري اسلامي ايران ، علومپزشكي بقيهالله(عج)، دكتري بيوتكنولوژي دانشگاه تهران، مديريت بيمه اكو موسسه آموزش عالي بيمه اكو در دانشگاه علامهطباطبائي، دانشكده غيرانتفاعي رفاه، دانشگاه غير انتفاعي امام رضا (ع)- مشهد و كليه كدرشتههاي تحصيلي متمركز دانشگاه فرهنگيان در پرديسهاي آموزشي و دانشگاه تربيت دبير شهيدرجايي تهران (رشتههاي مخصوص داوطلبان بومي و داراي تعهد استخدام)-تربيت مربي عقيدتي سياسي سپاه -کارداني فوريت هاي پزشکي
دانشگاه اطلاعات جزاینها نیس -
اینی که سنجش گذاشته یعنی چی؟؟
@حامیان-آلاء-آزمون-ها @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
@D-fateme-r یعنی امکان تغییر رشته وجود داره ؟؟؟میشه زود تر جواب بدین...
marziye bano در یکی که بلده کمک کنه مخم آسفالت شده من تو اولویت هام دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی رو اول زدم کمک... گفته است:
@D-fateme-r یعنی امکان تغییر رشته وجود داره ؟؟؟میشه زود تر جواب بدین...
نمیدونم راستش ، یه سر به سایت بزنید