فرهنگسازی
#بیاید از خودمون شروع کنیم
-
سلام بچه ها
از اونجایی که من نه اینستاگرام دارم و نه تلگرام هیچگونه فضای مجازی عمومی ای که عادما توش باشن نیستم گفتم حرفمو اینجا بزنم.بچه ها اینجا از هر چی که به عنوان بی فرهنگی دیدید بگید تا بقیه بخونن و خلاصه اموزش باشه
برای مثال: من امروز سوار اتوبوس بودم گوشیمو دادم به دوستم که یه متنی رو بخونه که شخصی بود، کسی که کنار دوستم نشسته بود هم سرش تو گوشیه من بودو همشو با چشمای خودم دیدم که خوند!
گوشی شخصیه...ااگر فکر میکنید که جامعه و شرایط کشور و فرهنگمون مشکل داره .. بیاید از خودمون شروع کنیم
همتون تجربه هاتونو بگید
#بیاید از خودمون شروع کنیمدعوت به همکاری
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@حامیان-آلاء-آزمون-ها -
رتبه ی کنکور کسی رو نپرسیم
اگه خوب بود خبرش میومد خب
-
سلام بچه ها
از اونجایی که من نه اینستاگرام دارم و نه تلگرام هیچگونه فضای مجازی عمومی ای که عادما توش باشن نیستم گفتم حرفمو اینجا بزنم.بچه ها اینجا از هر چی که به عنوان بی فرهنگی دیدید بگید تا بقیه بخونن و خلاصه اموزش باشه
برای مثال: من امروز سوار اتوبوس بودم گوشیمو دادم به دوستم که یه متنی رو بخونه که شخصی بود، کسی که کنار دوستم نشسته بود هم سرش تو گوشیه من بودو همشو با چشمای خودم دیدم که خوند!
گوشی شخصیه...ااگر فکر میکنید که جامعه و شرایط کشور و فرهنگمون مشکل داره .. بیاید از خودمون شروع کنیم
همتون تجربه هاتونو بگید
#بیاید از خودمون شروع کنیمدعوت به همکاری
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@حامیان-آلاء-آزمون-ها -
athenaa مطلبی که مطرح کردید خیلی خوبه اما...
مسئله اینجاست که ما اکثرا همممون این چیزا رو خوب میدونیم اما بهشون عمل نمیکنیم. یا نمیخوایم یا...@zivar ببینید تو کشور های دیگه مردم سعی میکنن عمل کنن کشورم گاهی یک سری چیزارو بهشون اموزش میده
من یک بار گوشیمو دادم دوستم بغلیش نگاه کرد (خانمی با حدودا ۴۵ سال سن)
دوباره گوشیمو از قصد دادم بردم رو عکسام.. با خودم گفتم اگر باز نگاه کرد بهش میگم (شما بهتره یاد بگیرید گوشی شخصیه و حقوقتونو رعایت کنید)
ولی
برای بار دوم
کسی که بالا سرش وایساده بود قشنگ سرشو کرد تک تک عکسامو نگاه کرد
فهمیدم مسیله بزرگ تر از این حرفاس!
و همه مث ک نمیفهمن نباید سرک بکشن!
بعد اون یکی خانمی ک بالا سرش وایساده بود یه لبخند زد بهم منم تو چشماش بد نگاه کردم ب دوستم گفتم گوشیمو بده
بالاخره فهمید داره اشتباه میکنه با ۵۰ سال سن!تو این ۵۰ سال اموزش ندیده ک نگاه نکنه
من وقتی دیدم هر کی که دور دوستمه نگاه میکنه ق
فهمیدم قضیه بیشتر از یک عادمو لج کردنو چمیدونم ایناس .. بلکه شاید مشکل اموزش باشه!
@دانش-آموزان-آلاء -
رتبه ی کنکور کسی رو نپرسیم
اگه خوب بود خبرش میومد خب
@D-fateme-r
-
جای اشغال سطل زبالست،نه روی زمین
مورد بعد : جون هر کیو دوست دارید صبحا از خواب پا میشید مسواک بزنید. آدم خفه میشه وقتی هم صحبت میشه باهاتون :|||
️
-
۰
سیر نخورید وقتی میدونید میرید بیرونن.
و لطفنن سیگار نشکید ت بیرون شاید یکی حساسیت داشته باشه نفسش قطع شه از دود شما.
و از روی لباس پشویدن بقیه قصاوت نکنید ک ادم م خوبیه یا بد
ققنوس دقیقا ،هرکی چادر میپوشه حضرت مریم نیست هرکیم بی چادره ادم بدی نیست
قضاوت نکنید
-
به حرفه طرفتون گوش ندید و منطقی جواب ندید
اینجوری بقیرو دیوونه کنید موهاشوند سفید کنیدوقتی با یه نفر دعواتون میشه درست جواب ندید فحش بدید اصن جواباتون سر موَضوعاتی باشه که طرف منظورش نیست بی منطق باشید.. عافرین شما بی فرهنگ ترید اصن
-
اگع شعورو تو مغازه ها میفروختن بازم بعضیا میرفتن اونو نسیه میخریدن
لطفا شعور داشته باشید و اسم بی شعوری خودتونو نزارید مغروری
-
این پست پاک شده!
-
اتاقو ول کنیم بریم خونمون
هر چی ظرفو اتاق جارو نشده و اشغالو لباسو کوفتو زهرمار داریم بزاریم برا هم اتاقیمون ک تمیز کنه ...
وسایلامونم جا بزاریم برا همون هم اتاقیمون ک یا ببره خونشون یا مجبور شه بار کنه ببره یه خوااهی جایی بزارتشون و دست اخر به جا تشکر بهش بگیم )وزنی نداشتن که!!
و نفهمیم که داره در حقمون لطف میکنه!!
عافرین شما بی فرهنگ ترینی
قابل توجه بدبختان خوابگاهی
@دانش-آموزان-آلاء -
یک عادم رو وابسته خودمون کنیم بعد یه مدت پرتش کنیم بیرون و بهشم نگیم چرا
نهایت بی فرهنگیست
ا@دانش-آموزان-آلاء
-
خیر و صلاح یه عادمیو خودمون تشخصیش بدیم و خودمون جای طرف تصمیم بگیریم براش!...
#سلطان بی فرهنگی
#اینجوری نباشیم
@دانش-آموزان-آلاء -
خیر و صلاح یه عادمیو خودمون تشخصیش بدیم و خودمون جای طرف تصمیم بگیریم براش!...
#سلطان بی فرهنگی
#اینجوری نباشیم
@دانش-آموزان-آلاء -
غذامونو بریزیم دور انوقت پیشی ها و هاپو ها گشنگی بکشن
#بی فرهنگیه تمام -
حسن ختام امروز
زل نزنیم
️
به زن چاق توی پراید، به النگوهای طلایی ردیف توی دستش.
به زن و شوهری که توی خیابان بحث میکنند،
به مرد دست و پا شکسته ی عصا به دست، به ویلچرنشینش حتی؛ با ماسک و بی ماسک.
به دختری که با علاقه به گربه های کثیف و لاغر مردنی توی خیابان غذا میدهد،
به زنی که روی نیمکت پارک تنها نشسته و آرام اشک میریزد.
به بچه ی مریض، به آدم علیل، به زیپ باز پیرمرد، به دست لرزان و چروکیده ی پیرزن، به دخترک ژنده پوش فال فروش، به جوان شیک روزنامه فروش.
به آدم های ِتا مغز ِ استخوان خیسِ بدون چتر.
به زن و شوهر با اختلاف سنی زیاد، که دست همدیگر را گرفته اند و راه میروند، به دوست داشتنشان زل نزنیم.
به درز پاره ی لباس، به صورت سوخته و پوست جمع شده، به زن زیبا، به مرد زشت، به زنی که دوربین به دست از زمین و زمان عکس میگیرد، به تنهایی زنی که برای خودش گُل میخرد! به مردی که راه میرود و زیر لب با خودش حرف میزند. به گدا، به دیوانه. به دیوانه ها هم زل نزنیم، بگذاریم آرام برای خودشان لبخند بزنند، بخندند. بگذاریم آنکه دلش گرفته و اشک میریزد هم با خیال راحت گریه کند
زل نزنیم، زل زدن مایه ی آزار است...
-
حسن ختام امروز
️
وقتی با کسی حرف میزنین و یا شخصی برای ما صحبت میکند
نباید با گوشی موبایل٬ کلید٬ خودکار و یا هر چیز دیگری بازی کنیم
این موضوع یک بیاحترامی به فرد مقابل است و خلاف نکات آداب معاشرت.
خودمونیش اینه که دلش میشکنه یا بهش برمیخوره️
- روزتون بخیر
️
- روزتون بخیر