خواب 😴
-
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
چند وقته حس میکنم از نظر جسمی ب شدت خسته ام و با وجود انگیزه و هدف معینی ک دارم از زور خستگی نمیتونم بیدار شم و خواب رو ترجیح میدم هرچند دلم نمیخواد اینطور پیش برم
خیلی وقت هست ک بدنم ب 5 ساعت خواب شبانه ب همراه یک ساعت خواب بعد از ظهر عادت داره و مشکلی ندارم ولی تازگی ها بعضی صبح ها یا بعضی بعد از ظهر ها بیدار شدن برام خیلی سخت شده
انگار اصلا بدنم کوفته است
دو روز تو هفته هم 3_4 ساعت کمتر از روز های دیگ میخونم برا جلوگیری از خستگی ولی باز هم بعضی وقت ها خواب الودگیم و یا خیتگی جسمانیم واقعا غیر قابل تحمل میشه
لطفا اگ راهکاری ب ذهنتون میرسه راهنماییم کنید 🙏 🙏 🙏 -
منم اینطوریم...فقط خواب بعد از ظهر ندارم...همیشه خوابم میاد😑😑
تو بعضی امتحان ها هم جواب سوالات سخت رو به راحتی مینویسم...ولی بعضی سوالات خیلی راحت رو به خاطر بی دقتی غلط مینویسم و یا ناقص مینویسم...😏😏فک میکنم به علت خواب آلودگیه... -
چند وقته حس میکنم از نظر جسمی ب شدت خسته ام و با وجود انگیزه و هدف معینی ک دارم از زور خستگی نمیتونم بیدار شم و خواب رو ترجیح میدم هرچند دلم نمیخواد اینطور پیش برم
خیلی وقت هست ک بدنم ب 5 ساعت خواب شبانه ب همراه یک ساعت خواب بعد از ظهر عادت داره و مشکلی ندارم ولی تازگی ها بعضی صبح ها یا بعضی بعد از ظهر ها بیدار شدن برام خیلی سخت شده
دو روز تو هفته هم 3_4 ساعت کمتر از روز های دیگ میخونم برا جلوگیری از خستگی ولی باز هم بعضی وقت ها خواب الودگیم و یا خیتگی جسمانیم واقعا غیر قابل تحمل میشه
لطفا اگ راهکاری ب ذهنتون میرسه راهنماییم کنید 🙏 🙏 🙏@R-P
ببین مشکل جسمانی نداری؟؟
مثلا کمبود اهن و ...
کم خونیه و ...میتونه باعث خستگی و خواب الودگی بشه -
@R-P
ببین مشکل جسمانی نداری؟؟
مثلا کمبود اهن و ...
کم خونیه و ...میتونه باعث خستگی و خواب الودگی بشه -
لطفا اگ راهکاری ب ذهنتون میرسه راهنماییم کنید 🙏 🙏 🙏@R-P اگر به بعد جسمی مربوط نباشه مانند کم خونی،کاهش سطح هموگلوبین،گلوکز و..خون ،مشکلات تیروئیدی و بی نظمی در ترشحات هورمون های دیگه،مشکلات کبدی و خونی و ایمنی نباشه (که همه ی اینها در یک ازمایش خون ساده مشخص میشن) معمولا بدلیل مشکلات روحی از جمله اضطراب یا افسردگی و سندروم خواب مزمن هستش که اضطراب در دانش اموزای کنکوری خیلی مشهود تره (هر چند فکر کنید واقعا استرس ندارید) ک خودش باعث به هم خوردن نظم هورمون ها و بی حسی و خواب الودگی و خستگی میشه ولی درکل علاوه بر مشورت با پزشک سعی کنید در مکان مناسب از نظر نور،دما و نظم مطالعه کنید،سعی کنید برنامه ی مطالعاتیتون رو در کل هفته بصورت متعادل پخش کنید تا از فشار بیش از حدی در یک روز جلوگیری بشه،تمرکز بر روی برنامه ی همون روز و دائما فکر نکردن به نتایج گذشته و اینده ،مصرف فیبرها و مغزها و مایعات و دمنوش های نشاط اور و ارام بخش،دوری از حواشی درسی و خانوادگی و تسلط نسبی روی روانتون با ورزش های هوازی سبک و کوتاه مدت یا شنیدن موسیقی بی کلام و تعیین پاداش و تفریح مناسب در انتهای برنامه ی مطالعات هفتگیتون میتونه موثر باشه🌸💚
-
@R-P اگر به بعد جسمی مربوط نباشه مانند کم خونی،کاهش سطح هموگلوبین،گلوکز و..خون ،مشکلات تیروئیدی و بی نظمی در ترشحات هورمون های دیگه،مشکلات کبدی و خونی و ایمنی نباشه (که همه ی اینها در یک ازمایش خون ساده مشخص میشن) معمولا بدلیل مشکلات روحی از جمله اضطراب یا افسردگی و سندروم خواب مزمن هستش که اضطراب در دانش اموزای کنکوری خیلی مشهود تره (هر چند فکر کنید واقعا استرس ندارید) ک خودش باعث به هم خوردن نظم هورمون ها و بی حسی و خواب الودگی و خستگی میشه ولی درکل علاوه بر مشورت با پزشک سعی کنید در مکان مناسب از نظر نور،دما و نظم مطالعه کنید،سعی کنید برنامه ی مطالعاتیتون رو در کل هفته بصورت متعادل پخش کنید تا از فشار بیش از حدی در یک روز جلوگیری بشه،تمرکز بر روی برنامه ی همون روز و دائما فکر نکردن به نتایج گذشته و اینده ،مصرف فیبرها و مغزها و مایعات و دمنوش های نشاط اور و ارام بخش،دوری از حواشی درسی و خانوادگی و تسلط نسبی روی روانتون با ورزش های هوازی سبک و کوتاه مدت یا شنیدن موسیقی بی کلام و تعیین پاداش و تفریح مناسب در انتهای برنامه ی مطالعات هفتگیتون میتونه موثر باشه🌸💚
-
منم تقریبا همین مشکل و داشتم
ولی با ازمایش معلوم شد مشکلی نبود
توی مستندی ک چند وقت دیده بودم رطوبت مغز هم میتونه باعث پرخوابی بشه
که میگفت به علت افزایش بلغم میتونه باشه
الان چند روزیه گل گاوزبون میخورم ک واقعا عالیه(البته صرفنظر از بدمزه بودنش :| )
چون خودم شبا اشفته میخوابم و همین باعث میشه توی کل روز حس خسته بودن داشته باشم
ولی این گل گاوزبون ی جور ارامش بخشه که کمک میکنه خوب بخوابید
حالا اگر مشکلتون خواب شب باشه این مفیده -
لطفا اگ راهکاری ب ذهنتون میرسه راهنماییم کنید 🙏 🙏 🙏@R-P فک کنم بدن شما بیشتر از ۵ ساعت نیاز داره خود من ۶ ساعت کافیه واسم و اکثر مردم ۷ ساعت ... اما اگه کمتر از مقدار تعیین شده بدنتون بخوابید ابنکه جسمتون خسته میشه
-
-
منم تقریبا همین مشکل و داشتم
ولی با ازمایش معلوم شد مشکلی نبود
توی مستندی ک چند وقت دیده بودم رطوبت مغز هم میتونه باعث پرخوابی بشه
که میگفت به علت افزایش بلغم میتونه باشه
الان چند روزیه گل گاوزبون میخورم ک واقعا عالیه(البته صرفنظر از بدمزه بودنش :| )
چون خودم شبا اشفته میخوابم و همین باعث میشه توی کل روز حس خسته بودن داشته باشم
ولی این گل گاوزبون ی جور ارامش بخشه که کمک میکنه خوب بخوابید
حالا اگر مشکلتون خواب شب باشه این مفیده -
@R-P فک کنم بدن شما بیشتر از ۵ ساعت نیاز داره خود من ۶ ساعت کافیه واسم و اکثر مردم ۷ ساعت ... اما اگه کمتر از مقدار تعیین شده بدنتون بخوابید ابنکه جسمتون خسته میشه
@R-P فک کنم بدن شما بیشتر از ۵ ساعت نیاز داره خود من ۶ ساعت کافیه واسم و اکثر مردم ۷ ساعت ... اما اگه کمتر از مقدار تعیین شده بدنتون بخوابید ابنکه جسمتون خسته میشه
اوهوم ممکنه ولی من الان ی سالی هست بدنم ب این میزان خواب عادت کرده
شاید تازگی ها بیشتر ب خواب نیاز پیدا کرده