Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
@R-P در غول فیزیک باش گفته است:
سلام میشه بگین توی سوال 35 چرا R` بین 0 و 4 اهم میشه ؟؟
لطفا راهنمایی کنید@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
mrf در غول فیزیک باش گفته است:
@R-P سلام
اگه دو یا چند مقاومت موازی وجود داشته باشه
مقاومت معادل از تک تک اونا کمتره
(اینجا یه 4 اهم و یه مجهول داریم پس معادلشون از هر دو و در نتیجه از 4 کمتره)ولی R` با مقاوت 4 اهمی متوالی بسته شده...
-
@R-P در غول فیزیک باش گفته است:
@R-P سلام
اگه دو یا چند مقاومت موازی وجود داشته باشه
مقاومت معادل از تک تک اونا کمتره
(اینجا یه 4 اهم و یه مجهول داریم پس معادلشون از هر دو و در نتیجه از 4 کمتره)ولی R` با مقاوت 4 اهمی متوالی بسته شده...
منظورم توی شکل نهایی هست
یعنی مقاومت 4 اهمی ایی ک دارم میگم همون تک مقاوت سمت چپ R` هست -
@R-P
R':برایند یه 4اهمی و R هستش که چون این دوتا موازین پس از هر دو کوچیکتره
در نتیجه R'کمتر از 4 هستش.
توی شکل نهایی:
یه 4 اهمی داریم و یه R' که با هم متوالین.پس جواب نهایی بزرگتر از 4 و کمتراز 8 هستش
گزینه2آهان بله کاملا درسته ی لحظه حواسم ب این موضوع نبود
-
@R-P
R':برایند یه 4اهمی و R هستش که چون این دوتا موازین پس از هر دو کوچیکتره
در نتیجه R'کمتر از 4 هستش.
توی شکل نهایی:
یه 4 اهمی داریم و یه R' که با هم متوالین.پس جواب نهایی بزرگتر از 4 و کمتراز 8 هستش
گزینه2خیلی ممنون
-
-
my name در غول فیزیک باش گفته است:
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم از مبحث دینامیک ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-آزمون-ها
@دانشجوی-پزشکی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
@ایمورتال
واقعا ممنون ک وقت گذاشتین و جواب دادین ولی خوب مسئله هنوز برای من مبهم هست
در مورد سوال اولم استدلالتون این بود ک چون توی شکل الف نیروی مد نظر F و N افقی ان پس mg رو در نظر نمیگیریم ولی خب مگ میشه این کار رو کرد ؟؟ چون ب هر حال نیروی وزن داره ب جسم وارد میشه و نیروی وزن از نیرو هایی نیس ک بشه ازش صرف نظر کرد ...و در مورد سوال دوم ک گفتین چون نیرو ها غالبا عمودی هستن پس Fcos رو در نظر نمیگیریم ..
مگه اینطور نیس ک برآیند Fsin و Fcos با هم دیگ شده نیروی F ایی ک ب صورت مایل داره ب جسم وارد میشه پس چطوری میگین چون برخلاف مابقی نیرو ها عمودی نیس پس در نظر نمیگیریمش ؟؟و خوب با این استدلال ک غالب نیرو ها از هر طرف ک بودن پس ما هم برا تجزیه و یا برآیند گیری فقط اون نیرو هایی رو در نظر میگیرم ک هم جهت با غالب نیرو ها هستن چطوری استدلال میکنین ک توی این سوال موقع تجزیه Fcos رو در نظر گرفته ن Fsin ؟! (با توجه ب این ک غالب نیرو ها عمودی هستن ... )
-
my name در غول فیزیک باش گفته است:
@ایمورتال
واقعا ممنون ک وقت گذاشتین و جواب دادین ولی خوب مسئله هنوز برای من مبهم هست
در مورد سوال اولم استدلالتون این بود ک چون توی شکل الف نیروی مد نظر F و N افقی ان پس mg رو در نظر نمیگیریم ولی خب مگ میشه این کار رو کرد ؟؟ چون ب هر حال نیروی وزن داره ب جسم وارد میشه و نیروی وزن از نیرو هایی نیس ک بشه ازش صرف نظر کرد ...و در مورد سوال دوم ک گفتین چون نیرو ها غالبا عمودی هستن پس Fcos رو در نظر نمیگیریم ..
مگه اینطور نیس ک برآیند Fsin و Fcos با هم دیگ شده نیروی F ایی ک ب صورت مایل داره ب جسم وارد میشه پس چطوری میگین چون برخلاف مابقی نیرو ها عمودی نیس پس در نظر نمیگیریمش ؟؟و خوب با این استدلال ک غالب نیرو ها از هر طرف ک بودن پس ما هم برا تجزیه و یا برآیند گیری فقط اون نیرو هایی رو در نظر میگیرم ک هم جهت با غالب نیرو ها هستن چطوری استدلال میکنین ک توی این سوال موقع تجزیه Fcos رو در نظر گرفته ن Fsin ؟! (با توجه ب این ک غالب نیرو ها عمودی هستن ... )
@ایمورتال
امیدوارم از صحبت های من (و یا احیانا لحن من ) ناراحت نشده باشین
قصد من فقط بحث علمی بود و مطرح کردن استدلال ها و برداشت خودم از استدلال های شما