نظر سنجی (قرار دادن امضا در پایان توضیحات هرجلسه)
-
بسیار ایده ی ظریف و باریکی بود من تایید میکنم
-
mina74 در نظر سنجی (قرار دادن امضا در پایان توضیحات هرجلسه) گفته است:
بهاره سلام نوشتن این چیزها چه سودی دارد مهم این هس یه آدم داره وقتشو صرف کارخیر میکنه چرا ما ایرانی ها اینقدرفضولیم دوست داریم بدونیم فلانی کی بود چیکار کرد اهل چه شهری بود آیا تاثیری داره برروی پیشرفت چرا ما یاد نمی گیریم به دیگران یاددهیم همانند سربازگمنام درراه خدا رفتارکنیم باید این فرهنگسازی رو پیش ببریم
نظر شما محترمه دوست عزیز
اما قرار نیس همیشه از کارها یه سودی ببریم ! همین کافیه که خاطره بشه و یه جور قدر دانی با شه از عزیزانی که ریز مباحث رو مینویسن
از اینکه منو شایسته کلمه فضول و این لحن صحبت دونستین برای خودم متاسفم که مخاطب شما قرار گرفتم ...اما هدف از اینکار فضولی و دونستن اطلاعات شخصی خاصی نیست..شما کلا موضوع رو درست متوجه نشدیدقطعا باید قبل از هرچیزی فرهنگ زود قضاوت نکردن و درست صحبت کردن توی جامعه گسترش پیدا کنه که کمبودش واقعا احساس میشه.
-
mina74 مرا حلال کنید اگررنجیده خاطرگشتین
نه ببینید اشتباه متوجه شدید،
شبیه نماز جماعت می مونه، می گیم میریم نماز جماعت که فرهنگ کار درست بشه، نمی گیم میریم اون گوشه خودمون بخونیم که می گیم ؟! کلا تو کار خیر اگه جمع وارد کار بشه خیر بیشتر میشه
از طرف دیگه هم این نظرسنجی همچنین مجبور نیستند همه امضاء کنند. -
mina74 مرا حلال کنید اگررنجیده خاطرگشتین
نه ببینید اشتباه متوجه شدید،
شبیه نماز جماعت می مونه، می گیم میریم نماز جماعت که فرهنگ کار درست بشه، نمی گیم میریم اون گوشه خودمون بخونیم که می گیم ؟! کلا تو کار خیر اگه جمع وارد کار بشه خیر بیشتر میشه
از طرف دیگه هم این نظرسنجی همچنین مجبور نیستند همه امضاء کنند. -
بهاره
سلام عااااااااالیه .
موافقم
اگه نام و نام خانوادگی و تاریخ و شهرش باشه بهتره
مثلا :
پروفسور ایرانی از تهران
۲۰ دی ۹۵@پروفسور
منم موافقم -
راستی خودم هنوز نظرمو نگفتم
آخه این ایده زیبا از من نیست و منم باید نظر بدم :
من با نوشتن نام (اسم کوچک)و شهر و تاریخ موافقم ... هرکسی که تمایل داشت میتونه نام خانوادگی رو هم بنویسهتا اینجای کار که فقط یک نفر مخالف بوده و بقیه موافق بودن ...منتظر نظر بقیه دوستان هستیم
-
بهاره سلام نوشتن این چیزها چه سودی دارد مهم این هس یه آدم داره وقتشو صرف کارخیر میکنه چرا ما ایرانی ها اینقدرفضولیم دوست داریم بدونیم فلانی کی بود چیکار کرد اهل چه شهری بود آیا تاثیری داره برروی پیشرفت چرا ما یاد نمی گیریم به دیگران یاددهیم همانند سربازگمنام درراه خدا رفتارکنیم باید این فرهنگسازی رو پیش ببریم
عزیزم شما میتونید به صورت گمنام فعالیت کنید
اختیاریه -
سلام
خیلی جالبه به نظرم
منم با نام و شهرو سنو تاریخ موافقم
خیلی باحال میشه
تازه یکم رقابت طور هم میشه دیگه نه؟ رقابت سالم (:
چون مثلا برای من خیلی هیجان انگیزه که پای بیشتر توضیحات اسم خودم باشه و خب به طبع سعی میکنم توضیحات بیشتری بنویسم. شاید بعضیای دیگه ام مثل من باشن؟ -
سلام
خیلی جالبه به نظرم
خیلی باحال میشه
چون مثلا برای من خیلی هیجان انگیزه که پای بیشتر توضیحات اسم خودم باشه و خب به طبع سعی میکنم توضیحات بیشتری بنویسم. شاید بعضیای دیگه ام مثل من باشن؟sky daughter در نظر سنجی (قرار دادن امضا در پایان توضیحات هرجلسه) گفته است:
سلام
خیلی جالبه به نظرم
خیلی باحال میشه
چون مثلا برای من خیلی هیجان انگیزه که پای بیشتر توضیحات اسم خودم باشه و خب به طبع سعی میکنم توضیحات بیشتری بنویسم. شاید بعضیای دیگه ام مثل من باشن؟نچچ نچچچچ اصن ریا کاری کار خوبی نیست
حسن فعلی فاعلیییی
این بووود ارمان های اماااام؟؟ -
sky daughter در نظر سنجی (قرار دادن امضا در پایان توضیحات هرجلسه) گفته است:
سلام
خیلی جالبه به نظرم
خیلی باحال میشه
چون مثلا برای من خیلی هیجان انگیزه که پای بیشتر توضیحات اسم خودم باشه و خب به طبع سعی میکنم توضیحات بیشتری بنویسم. شاید بعضیای دیگه ام مثل من باشن؟نچچ نچچچچ اصن ریا کاری کار خوبی نیست
حسن فعلی فاعلیییی
این بووود ارمان های اماااام؟؟DR.PeRshIA در نظر سنجی (قرار دادن امضا در پایان توضیحات هرجلسه) گفته است:
sky daughter در نظر سنجی (قرار دادن امضا در پایان توضیحات هرجلسه) گفته است:
سلام
خیلی جالبه به نظرم
خیلی باحال میشه
حسن فعلی فاعلیییی
این بووود ارمان های اماااام؟؟اصلنم ریاکاری نیس
رقابت سالمه