-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده
سلام...اسمش با خودشه،برنامه های اندروید باحال و کاربردی رو بذارید...
منتهی آپ نکنید،هم حجم هم مخاطب معلوم نیست چقدر مورد اطمینانه!
پس سعی کنید اگ گذاشتید ب فرم زیر باشه،خودمون اسمو میزنیم و دانلودش میکنیم از سایت و...؛اسم برنامه؛....
عمکرد برنامه؛....ممنون میشم فقط پست معرفی برنامه باشه،بحث و کلاه شرعیه رفع اسپم واسه تودلی:/
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسم: stellarium
ستاره های روبه روتون،صورت های فلکی ،ماهواره ها و جهت جغرافیایی با موقعیت خورشید و امکانات جالب دیگ رو داره!خوشتون ازش میاد دان کنید -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسم؛cpu x
نمایش اطلاعات سخت افزاری گوشی
سنسورها،اطلاعات کامل شبکه،باتری و...
خیلی خوب بود -
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۳۹۸، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسم : wikiseda
کاربرد : تمام اهنگایی ک از خواننده های ایرانی(چ تو ایران چ خارج از اون) بیرون میاد رو میذاره با متن و دانلود. ب نظرم برا کسایی ک حال ندارن دنبال اهنگ بگردن خیلی خوبه -
4000
Essential English Words 1امکاناتش :
چندتا درس داره و تو هر کدوم :
یه متن داره که ویس هم داره متن رو می خونه
انتهای متن سوال درک مطلب هست
برای هر درس چندتا لغت داره به همراه تصویر و توضیح و تلفظ باز اینجا هم ویس داره که تو تلفظ به مشکل نخورین
تمرین داره از لغت ها
چندتا تصویر هم از محیط برنامه فرستادم کلیک کنید ببینید -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نام برنامه: AIDE
برنامه ی جالب کامپایلر
نوشتن انواع برنامه های اندروید و گیم هاش،سی، سی پلاس پلاس،جاوا و...
و بی نظیره -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۸، ۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیلم اپ
تو ژانر های مختلف فیلم داره ایرانی و خارجی انیمیشن هم داره ک میتونیدد انلاین ب صورت رایگان ببینید یا دانلود کنید -
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط dlrm انجام شده
اسم ; پایش
این اپلیکیشن خیلی خوب و خفنه من دوسش دارم
یه قابلیت داره که
بهش تایم میدی مثلا از ساعت ۸-۹:۳۰
و نرم افزارایی که خیلی باهاشون کار میکنین و وقت گیر هستن رو انتخاب میکنین
مثل اینستا گرام
تلگرام
واتس اپ
حتی گوگل (برای فروم اومدن)
بعد حین این ساعت مشخص شده این برنامه هارو قفل میکنه و اجازه ورود بهتون نمیده
حتی با جملات موفقیت بزرگانش تحقیرتونم میکنه
من دوسش داشتم:)اینم اسکرین شات نمایه ی من
و اینکه وقتی تنظیم میکنیم از ۹ تا ۹:۱۵ اجازه بده بهتون ک استفاده کنین، اگه بشه۹:۱۶ برنامه رو قفل میکنه و نمیذاره ادامه بدین@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Flight عیزم این اونه
-
سلام دوستان وقتتون ب خیر باشه
️
با توجه ب اینکه الان نزدیک شدیم ب خریدن همایش های آرش و جمعبندی و.... و خود این دوره ها جزوه هایی دارن ک ممکنه بعضی ها از نظر مالی چاپ کردن اون همه صفحه جزوه ب صرفه نباشع براشون میخوام ی اپ معرفی کنم ک میتونه فایل ها رو تو همون غالب pdf ادیت کنه یعنی بهتون این امکان رو میده ک متن فایل pdf رو های لایت کنید یا توش نت برداری داشته باشین و...
امید وارم براتون مفید باشه
.
.
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
️
با توجه ب اینکه الان نزدیک شدیم ب خریدن همایش های آرش و جمعبندی و.... و خود این دوره ها جزوه هایی دارن ک ممکنه بعضی ها از نظر مالی چاپ کردن اون همه صفحه جزوه ب صرفه نباشع براشون میخوام ی اپ معرفی کنم ک میتونه فایل ها رو تو همون غالب pdf ادیت کنه یعنی بهتون این امکان رو میده ک متن فایل pdf رو های لایت کنید یا توش نت برداری داشته باشین و...
.
.
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name بهترین کار برای خوندن PDFهای طولانی این هست بزنیمشون روPC و بزاریمش رو حالت مطالعه .
اینطور چشم کمتر خسته میشه و بیشتر میشه مطالعه کرد -
️
.
.
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
my name بهترین کار برای خوندن PDFهای طولانی این هست بزنیمشون روPC و بزاریمش رو حالت مطالعه .
اینطور چشم کمتر خسته میشه و بیشتر میشه مطالعه کرد -
@Mr-Fantastic اوهوم همینطوره ولی خوب رو سیستم فک نکنم نرم افزاری باشه ک مث این امکان های لایت کردن و یادداشت گزاری روی pdf رو ممکن کنه اگ اپی رو سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name فک میکنم نسخه ویتدوز Evernote بتونه کارتون رو راه بندازه.استفاده کنید اگه بدردتون خورد خبر بدید دوستان هم نصب کنن
-
@Mr-Fantastic اوهوم همینطوره ولی خوب رو سیستم فک نکنم نرم افزاری باشه ک مث این امکان های لایت کردن و یادداشت گزاری روی pdf رو ممکن کنه اگ اپی رو سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name نرم افزار foxit Readerهم فک میکنم بتونه کمکتون کنه