IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
sinahe در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خیلی خوب میشد اگه آقای موذنی پور آمار رو هم تدریس میکردن.
ما همیشه آمار و با گسسته و هم با ریاضی تجربی و هم با هندسه تدریس می کنیم امسال هم اگه وقت بشه این کار رو می کنیم اما فعلا از آمار آقای امینی راد استفاده کنید
-
ARTHUR در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
بچه ها یکی لطفاً این سوال رو برام توضیح بده .
در گرافی از مرتبه p اندازه برابر 15 است و درجه راس های گراف 3 یا 5 می باشد. مقدار p کدام است؟
1)6 2)7 3)8 4)9
سلام
این سوال رو جواب دادم من اما مطمئن نیستم,اگه جواب گزینه یک میشه بگو تا برات توضیح بدم -
سلام.
ببخشید این مجموعه بالا تکمیل شده یا بازم فیلم بهش اضافه میشه؟
ابنو پرسیدم چون بخش همنهشتی نظریه اعداد تدریس نشده! -
-
ARTHUR
بنا ب قضیه ای ک قطعا خوندی تعداد رئوس فرد باید عددی زوج باشد پس یا گزینه 1 است یا گزینه 3 . حالا فقط می تونم بهت بگم اگه یه گراف از مرتبه شش (گزینه 1 ) رو یه گراف کامل رسم کنی ( تمام رئوس از درجه 5 ) جواب برابر 15 میشه پس گزینه 1 صحیح است . در مورد گزینه 3 هم فقط می تونم بگم هیچ طور نمی تونی چهارتا ( منظورم تعداد نصف راس هاست ) عدد بین 3 و 5 رو ترکیب کنی و به 15 برسی. ( ولی گزینه 1 میشه 3 تا 5 رو جمع کرد و ب 15 رسید ) -
Hassan Torabi در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ARTHUR
بنا ب قضیه ای ک قطعا خوندی تعداد رئوس فرد باید عددی زوج باشد پس یا گزینه 1 است یا گزینه 3 . حالا فقط می تونم بهت بگم اگه یه گراف از مرتبه شش (گزینه 1 ) رو یه گراف کامل رسم کنی ( تمام رئوس از درجه 5 ) جواب برابر 15 میشه پس گزینه 1 صحیح است . در مورد گزینه 3 هم فقط می تونم بگم هیچ طور نمی تونی چهارتا ( منظورم تعداد نصف راس هاست ) عدد بین 3 و 5 رو ترکیب کنی و به 15 برسی. ( ولی گزینه 1 میشه 3 تا 5 رو جمع کرد و ب 15 رسید )راه حل دومی هم داشت البته
تو صورت سوال گفته شده درجه تمام رئوس 3 یا 5 هاین مارو یاد گراف کامل میندازه پس چون بالاترین درجه 5 هست این گراف بین گراف کامل مرتبه 6 (و بالاتر نمیتونه باشه چون اگه راسی اضافه بشه قطعا به تعداد یال ها اضافه میشه و درجات هم بیشتر میشن) و گراف 3 منتظم از مرتبه 6 هست
تو این سوال اصلا اندازه گراف تاثیری نداشت -
Reza.Tah
برا چی وقتی تو صورت سوال گفته درجه تمام رئوس 3 یا 5 یاد ه گراف کامل می افتی ؟ -
Reza.Tah
برا چی وقتی تو صورت سوال گفته درجه تمام رئوس 3 یا 5 یاد ه گراف کامل می افتی ؟یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 5 باشن و درجه 3 نداشته باشیم
یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 3 باشن و درجه 5 نداشته باشیم
خوب این دو تا فرض مارو یاد گراف کامل مرتبه 4و 6 میندازه دیگه
که گرافی که مد نظر طراح بوده یه چیزی بین این دو گراف میشه -
Reza.Tah
خب اینطوری فکر میکنی بعد میگی اندازه مهم نیست ( البته با لهن مزاح بخون )
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم . -
Reza.Tah
خب اینطوری فکر میکنی بعد میگی اندازه مهم نیست ( البته با لهن مزاح بخون )
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم .خب نمیشه که!3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 میشه 7 تا راس فرد!خودت با همین روش جواب دادی دو تا گزینه رد شد
اندازه هم تاثیری نداشت دیگه واقعا طراح میتونست نده اندازه رو(واسه همین گفتم راهنمایی ضایع) -
Reza.Tah
اشتباه تایپ کردم . منظورم 3 تا راس درجه 5 و 5 تا راس درجه 3 بود . So sorry -
با سلام و خسته نباشید به تمامی کارکنان محترم آلا
ببخشید بعد از تئوری اعداد کدام مبحث تدریس می شن -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام کسی ویدیو های انالیز استاد رو دیده تستاش خیلی سنگینه با این ویدیو میشه جواب داد بهش
-
-
دوستان بی زحمت حل کنن ممنون میشم البته فقط حل نکنا توضیح هم بدن ممنون مبشم