IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
Hassan Torabi در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Reza.Tah
برا چی وقتی تو صورت سوال گفته درجه تمام رئوس 3 یا 5 یاد ه گراف کامل می افتی ؟یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 5 باشن و درجه 3 نداشته باشیم
یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 3 باشن و درجه 5 نداشته باشیم
خوب این دو تا فرض مارو یاد گراف کامل مرتبه 4و 6 میندازه دیگه
که گرافی که مد نظر طراح بوده یه چیزی بین این دو گراف میشه -
Reza.Tah
خب اینطوری فکر میکنی بعد میگی اندازه مهم نیست ( البته با لهن مزاح بخون )
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم . -
Reza.Tah
خب اینطوری فکر میکنی بعد میگی اندازه مهم نیست ( البته با لهن مزاح بخون )
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم .خب نمیشه که!3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 میشه 7 تا راس فرد!خودت با همین روش جواب دادی دو تا گزینه رد شد
اندازه هم تاثیری نداشت دیگه واقعا طراح میتونست نده اندازه رو(واسه همین گفتم راهنمایی ضایع) -
Reza.Tah
اشتباه تایپ کردم . منظورم 3 تا راس درجه 5 و 5 تا راس درجه 3 بود . So sorry -
با سلام و خسته نباشید به تمامی کارکنان محترم آلا
ببخشید بعد از تئوری اعداد کدام مبحث تدریس می شن -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام کسی ویدیو های انالیز استاد رو دیده تستاش خیلی سنگینه با این ویدیو میشه جواب داد بهش
-
-
دوستان بی زحمت حل کنن ممنون میشم البته فقط حل نکنا توضیح هم بدن ممنون مبشم
-
Reza.Tah
اشتباه تایپ کردم . منظورم 3 تا راس درجه 5 و 5 تا راس درجه 3 بود . So sorryآقا تسلیم درست میگفتی مهم بود اندازه وگرنه واسه گراف 8 راسی نمیشد تحلیل کرد.شرمنده
-
mohammadsaleh96 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اینو با یه هاول -حکیمی میشه حل کرد
اگه 1 مرحله هاول بزنی به این میرسی:
d1-1,d2-1,d3-1,d4-1,d5-1,d6-1
این گراف 6 تا راس داره بنابراین نمیتونه راس درجه 6 به بالا داشته باشه پس گرینه هارو دونه دونه به جای d1جایگذاری میکنیم
تنها عددی که مشکل درست میکنه 7 هست چون d1-1=7-1=6 -
خوهشا به کسی که این فیلما رو اپلود میکنه و جزئیاتشو مینویسه بگید اخه چه دلیلی داره صورت تست و نکنته هایی که قراره تو فیلم گفته بشه رو تو جرئیات بنویسید
بابا سر فصل و تیترو بنویسید و تموم
ادم و قتی با گوشی میاد تو سایت دو ساعت باید بالا پایین کنه تا میزنی رو یک جلسه که سر فصلو نگا کنی یه دفعه کل اینا میریزه پایین دوباره باید بگردی ببینی کجای صفحه بود
قصد توهین و جسارت نداشتم ولی خب درک کنید گوشی، صفحش مث پی سی نیست که راحت کار کنی باهاش. -
دوستان این تست یه نکته خاص داره حتما روش فکر کنید
http://forum.alaatv.com/topic/2837/یه-تست-جالب-از-نظریه-اعداد-مبنا -
Reza.Tah در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://forum.alaatv.com/topic/2837/یه-تست-جالب-از-نظریه-اعداد-مبناسلام دوستان هرکس که پاسخ داده حتی اگه جوابش کامل نیست هم همون جواب رو بفرسته واسه اینکه جواب این تست رو راحت تر درک کنید لازم هست در ضمن خود به خود هم اشکالات همدیگه رو میتونید برطرف کنید.تشکر
-
Reza.Tah در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://forum.alaatv.com/topic/2837/یه-تست-جالب-از-نظریه-اعداد-مبناتحلیل تست قرار داده شد
-
سلام.جلسه بیستم صدا نداره.لطفا اشکالش رو برطرف کنید.ممنون از زحمات شما