-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی بلد بگه ک چطور از اقای امینی راد(مشاور) سوال کنم بهم جواب بده ضروری لطفا اگه بلدید بگید
-
@NiLI-Abi
منم مشکلتو زیاد داشتم
تار نه
ولی سوزش زیاد
ولی ممکنه مال تو ضعیف شده باشننوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آسمون-آبی من سه سال پیش باید عینک میزدم ولی بیخیال شدم الانم اصلا دوست ندارم ک بخام عینک بزنم
شاید بخاطر اینکه زیاد با لبتاب کار میکنم باشه
یا مثلا زیاد درس میخونم .. -
کسی بلد بگه ک چطور از اقای امینی راد(مشاور) سوال کنم بهم جواب بده ضروری لطفا اگه بلدید بگید
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKing Pm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو توی انجمن ی تایپک بزت سوالتو بپرس ببین چندتا امینی راد انلاینع :|
-
-
@آسمون-آبی من سه سال پیش باید عینک میزدم ولی بیخیال شدم الانم اصلا دوست ندارم ک بخام عینک بزنم
شاید بخاطر اینکه زیاد با لبتاب کار میکنم باشه
یا مثلا زیاد درس میخونم ..نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@NiLI-Abi
عه خب اگه ضعیف باشن که نمیشه نزنی
اذیت میشی که
اره از لپتاب و گوشی هم میتونه باشه -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
King Pm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali_soltanii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
King Pm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای خدایا...
خودت کمکم کن...
منو ببین
این پستم رو ببین
خدایا
ب دادم برس
خدایا....
چیکارکنم.
.. -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ali_soltanii نه یادم نمیاد
-
@NiLI-Abi
عه خب اگه ضعیف باشن که نمیشه نزنی
اذیت میشی که
اره از لپتاب و گوشی هم میتونه باشهنوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آسمون-آبی اینقد درس بخونم ک دکتر شم بعد واس چشام یکاری کنم ب دکترای الان اعتمادی نیست
-
ای خدایا...
خودت کمکم کن...
منو ببین
این پستم رو ببین
خدایا
ب دادم برس
خدایا....
چیکارکنم.
..Flight لازم نیس پستتو ببینه...
-
شب خوش
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ
رز خوش رنگ خانم!
یه راهی واسه اینکه بشینید و درس بخونید پیدا کنید...
من دوبار طعم تلخ و کوفتیه شکست و رتبه نجومی توی کنکورو چشیدم و می دونم از هر کوفتی ، کوفت تره...
اصلا دوست ندارم کسی تجربش کنه...
نمی دونم یه راهی پیدا کنید ، با کسی حرف بزنید ، مشاور بگیرید ، از درسی که دوست دارید شروع کنید به مطالعه ، نمی دونم ولی این روزاتونو به درس خوندن بگذرونید -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Atefeh-99 تو نت گشتم اینو پیدا کردم
https://patoghu.com/internet/messenger/6696-download-telegram-desktop-final.html -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NiLI-Abi
انشاالله -
Flight لازم نیس پستتو ببینه...
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11
-
سلام من امده ام وای وای من امده ام
-
Flight لازم نیس پستتو ببینه...
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 فک کن بیاد پستشو لایکم بزنه بعد منشن کنه دیدم بنده جان
-
Flight از حال دلت خبرداره...
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Atefeh-99
بح چه خوب
حالایه نسخه تلگرام دان کردم وارد نمیشهنوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Atefeh-99 ای وای
مرورگر اپرا روش تلگرام هست فک کنم خودشم فیلتر شکن داره