چالش سحرخیزی
-
سلام
وقت بخیر
خب من امروز اعلام بیداری نکردم ولی من امروز ۸:۰۵ صبح بیدار شدمبه دو دلیل :
۱_ دیشب دیر خوابیدم بعد از ۲۴
۲_ دیروز ۴:۳۰ بیدار شدم اما حدودا از ۹:۲۰ به بعد به شدت احساس خواب آلودگی میکردم و در نهایت نتونستم مقاومت کنم و ساعت ۱۰:۱۵ خوابیدم . بعد از اینکه بیدار شدم مُدام در این فکر بودم که ادامه بدم یا نه ، تا اینکه به یه نتیجه ای رسیدم :
میگن وقتی میخوای وارد کاری بشی یا شیرجه بزن توو کار یا آروم آروم واردش شو . خب حالا که شیرجه زدن باعث شده از کیفیت مطالعه ، تمرکز و ساعت مطالعه م کاسته بشه پس بهتره لجبازی رو بذارم کنار و آروم آروم ساعت بیداریمو برسونم به ساعت مورد نظر . فکر میکنم بیداریِ ۸ صبح خوب باشه و هر ۱۰ روز یکبار نیم ساعت ازش کم کنم
ولی من همچنان هستم و سعی میکنم تا روزی که ساعت بیداریم برسه به ۴:۳۰ ، بیداریمو اعلام کنم .
شما نظری ، پیشنهادی برای من ندارید ؟؟؟ -
سلام سلام سلام
اول از همه شب یلدای همگی مبارک ، دوم اینکه خیلی خیلی خوشحالم که تونستم عضو آلا بشم
حتما الان با خودتون میگید یه عضو شدن که اینقدر ذوق زدگی نداره دیگه
ولی برای من داره ، چون من هر وقت میخواستم عضو شم سایت اِرور میداد
تا اینکه بالاخره در چنین شب مبارکی تونستم عضو شم
خب وقت طلاست و منم زیاده گویی نمیکنم ، می رم سر اصل مطلب ، همون طور که از عنوان مشخصه ، من اومدم با چالش ۳۰ روزه ی سحر خیزی. من تا حالا دوبار این چالش رو داشتم ولی متاسفانه هر دوبار با شکست مواجه شدمولی وقتی اثراتی که سحرخیزی برام داشت رو با بیداری ساعت ۸:۳۰ صبح مقایسه میکنم مصمم تر میشم که باز هم در این راه قدم بردارم .
ولی از اونجایی که داشتن یه همراه متعهد و مسئولیت پذیر باعث ایجاد انگیزه میشه منم اومدم تا از دانش آموزان گل آلا دعوت کنم که اگر مایل باشن به این چالش بپیوندن
اگر خدا بخواد ، هدف من بیداری ساعت ۴:۳۰ صبح هست و تصمیم دارم هر روز به مدت ۳۰ روز بیام اینجا و پست بذارم و بیداریمو اعلام کنم ، خوشحال میشم اگر شما هم با ساعت بیداریتون مشکل دارید اعلام آمادگی کنید تا با هم این غول بیابانی رو شکست بدیم .
البته این رو هم در نظر داشته باشید که بیداری بین ۴ تا ۷ صبح ، سحرخیزی محسوب میشه@M-Sedaghat
سلام
خیلی پیشنهاد خوبیه از فردا منم هستم -
@Samane-99 کنکوری ای شما؟
-
@M-Sedaghat
سلام
خیلی پیشنهاد خوبیه از فردا منم هستم -
ساعت بیداری:5.30
98/10/4 -
چرا سحر خیز شویم ؟ ( ادامه )
فایده دوم : اگر به زندگی نامه افراد موفق نگاه کنید متوجه می شید که اون ها هم سحرخیز هستن ، چون این افراد میدونن که در این زمان هست که انگیزه واقعی به سراغشون میاد ، نیروی اراده بالایی که در سحرگاه دارن اون ها رو به سمت زندگی مدنظرشون سوق میده
اون ها میدونن که با استفاده از یک روال قوی و مداوم میتونن به موفقیت برسن . بدون حواس پرتی و با تمرکز و نیروی بالقوه ی مغزشان در این زمان از بقیه جلو میفتن . به همین دلیل به تدریج سحرخیزی رو وارد زندگیشون کردن .در واقع یک صبح منظم ، شما رو به سمت یک روز منظم سوق میده ، زمانی که همه خواب هستن ، شما بیدار می شید و می درخشید و با تمرکز و بدون حواس پرتی ، به سمت زندگی که لیاقتش رو دارید حرکت میکنید .
-
سلام
صبح بخیر
تایم بیداری5:45
تعداد روز باقی مانده چالش:25 -
آقا منم هستم ولی مال من یکم فرق داره قضیه اش ،من میخوام ساعت ۱۲ شب و ۳ شب و ۵ عصر اینجا پیام بدم که انجام دادم یا نه . من یکم قضیه خوابم فرق داره
ولی در کل از وقتی دانشگاه رفتم تنبل تر شدم و زیاد میخوابم و از خواب هم خوشم نمیادپ.ن : چالش رو ۱۰ روزه در نظر بگیریم . اگه کامل انجامش دادم شما پول جیبیایی که الا داده رو میدین به من ،اگه نتونستم من پول جیب رو میدم به شما.
-
آقا منم هستم ولی مال من یکم فرق داره قضیه اش ،من میخوام ساعت ۱۲ شب و ۳ شب و ۵ عصر اینجا پیام بدم که انجام دادم یا نه . من یکم قضیه خوابم فرق داره
ولی در کل از وقتی دانشگاه رفتم تنبل تر شدم و زیاد میخوابم و از خواب هم خوشم نمیادپ.ن : چالش رو ۱۰ روزه در نظر بگیریم . اگه کامل انجامش دادم شما پول جیبیایی که الا داده رو میدین به من ،اگه نتونستم من پول جیب رو میدم به شما.
amir bahrami سلام ، وقت بخیر
خیلی خوشحالم که روز به روز افراد بیشتری دارن به این چالش ملحق میشن ، ان شاالله که ثابت قدم باشید و بتونید ساعت بیداری وخوابتون رو درست کنید .
-
آقا بسم الله منم هستم .
از فردا