شیمی دوم قدیمیا
-
@Mahed
به نظرمن فقط یه تایم مشخص هر شب بیاین و همه سوالا رو یه جا بپرسید و یه روز بعد چک کنید
البته فقط نظره شما هر طور که خودتون میدونید -
romisa منظورتون اینه که مثلا آخرشب عرسؤالی دلشتم بپرسم ودیگه جواباشوفردا چک کنم واین روندتکرارشه
-
@Mahed
آره اینطوری تایم کمتری تلف میشه و مفیدتره و اینکه برنامه ریزی شخصی بیشتر اجرا میشه
نظرتون چیه ؟ -
romisa چشم.. حتما.. نظرشما مثبته وعالی .. باشه ازفردااینجورکاری میکنم.. نظرخوبی دادین.. ممنون
...نه نظرشما مطمئنا برای بنده مثبت ودرسته..
@Mahed در شیمی دوم قدیمیا گفته است:
romisa چشم.. حتما.. نظرشما مثبته وعالی .. باشه ازفردااینجورکاری میکنم.. نظرخوبی دادین.. ممنون
مطمئنا نظر من همیشه درست نیست
شما بهتر از همه شرایطتونو میدونید
هرکاری که فک می کنید بهتره رو انجام بدین -
مطمئنا نظر من همیشه درست نیست
شما بهتر از همه شرایطتونو میدونید
هرکاری که فک می کنید بهتره رو انجام بدین -
سلام
-
من خودم با تمرین زیاد این جور تیپا رو حل کردم ولی خب مثلا یه عنصری که تمام اوربیتالاش پر باشن ام اسش صفره و همچنین یه عنصری که زیر لایش نیم پر باشه یا پر ام الش میشه صفر
-
من خودم با تمرین زیاد این جور تیپا رو حل کردم ولی خب مثلا یه عنصری که تمام اوربیتالاش پر باشن ام اسش صفره و همچنین یه عنصری که زیر لایش نیم پر باشه یا پر ام الش میشه صفر
@Amir-Bernousi اینجاشو نفهمیدم که گفتین یه عنصری که زیرلایش نیم پریاپرباشه ام ال وام اسش صفرمیشه.. میشه مثال بزنین..ممنون
-
@Amir-Bernousi اینجاشو نفهمیدم که گفتین یه عنصری که زیرلایش نیم پریاپرباشه ام ال وام اسش صفرمیشه.. میشه مثال بزنین..ممنون
@Amir-Bernousi اینجاشو نفهمیدم که گفتین یه عنصری که زیرلایش نیم پریاپرباشه ام ال صفرمیشه.. میشه مثال بزنین..ممنون
-
@Amir-Bernousi مثلا نیکل دوبارمثبت زیرلایه دیش نیم پره ولی ام الش صفرنمیشه..؟
-
@Mahed
نه زیرلایش نیم پر نیست -
@Mahed
نه زیرلایش نیم پر نیست@Amir-Bernousi مگه زیرلایه دیش هشت تاالکترون نداره مگه؟؟
-
@Amir-Bernousi مگه زیرلایه دیش هشت تاالکترون نداره مگه؟؟
درسته، ولی زیر لایه ی d وقتی که 5 الکترون داشته باشه نیم پر هست
-
@Amir-Bernousi مگه زیرلایه دیش هشت تاالکترون نداره مگه؟؟
درسته، ولی زیر لایه ی d وقتی که 5 الکترون داشته باشه نیم پر هست
@Amir-Bernousi بله درسته.. حالا میشه بگین که نیکل دوبارمثبت جمع جبری ام الش چنده؟!
-
@Amir-Bernousi بله درسته.. حالا میشه بگین که نیکل دوبارمثبت جمع جبری ام الش چنده؟!
فکر کنم -3
-
فکر کنم -3
@Amir-Bernousi بله درسته... ممنون
-
@Amir-Bernousi ممنون.. ولی من آخرش رونفهمیدم که چی میگین؟
-
فکر کنم -3
@Amir-Bernousi متشکر.. ببخشیدمیخام برم درسم روبخونم... فعلا