انگيزه
-
همه چیز در دست انسان است
اما از توانایی خود استفاده نمی کند
چون ترسو است
این دیگر واضح است
راستی مردم از چه چیزی بیشتر می ترسند؟
از قدم تازه و سخن تازه و بدیع خود بیش از همه چیز می ترسند
فئودور داستایفسکیرفقای گل آلایی نترسیدن جلو برین از پسش برمیاین
-
همین الان یهویی خخخخخخخ
-
-
ارههههههههههههههههههههههههههههه
-
یه نامه هست که فردا صبح باز کنید
نامه
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
یه نامه هست که فردا صبح باز کنید
نامه
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
یک کاغذ سفید را هر چقدر هم که سفید و تمیز باشد کسی قاب نمی گیرد !
برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت ...." فریدون فرخزاد "
-
از دلنوشته های پروفسور حسابی (پدر فیزیك ایران)
بازی روزگار را نمی فهمم!
من تو را دوست می دارم... تو دیگری را... دیگری مرا... و همه ما تنهاییم!داستان غم انگیز زندگی این نیست که انسانها فنا می شوند،
این است که آنان از دوست داشتن باز می مانند.همیشه هر چیزی را که دوست داریم به دست نمی آوریم،
پس بیاییم آنچه را که به دست می آوریم دوست بداریم.انسان عاشق زیبایی نمی شود،
بلكه آنچه عاشقش می شود در نظرش زیباست!انسان های بزرگ دو دل دارند؛
دلی که درد می کشد و پنهان است و دلی که میخندد و آشکار است.همه دوست دارند که به بهشت بروند،
ولی کسی دوست ندارد که بمیرد ... !عشق مانند نواختن پیانو است،
ابتدا باید نواختن را بر اساس قواعد یاد بگیری. سپس قواعد را فراموش کنی و با قلبت بنوازی.دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد،
پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم.اگر انسانها بدانند فرصت باهم بودنشان چقدر محدود است؛
محبتشان نسبت به یکدیگر نامحدود می شود.عشق در لحظه پدید می آید
و دوست داشتن در امتداد زمان
و این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است.راه دوست داشتن هر چیز درک این واقعیت است که امکان دارد از دست برود :
انسان چیست ؟
شنبه: به دنیا می آید.
یكشنبه: راه می رود.
دوشنبه: عاشق می شود.
سه شنبه: شكست می خورد.
چهارشنبه: ازدواج می كند.
پنج شنبه: به بستر بیماری می افتد.
جمعه: می میرد.فرصت های زندگی را دریابیم و بدانیم که فرصت با هم بودن چقدر محدود است ...
روحش شاد
-
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
میدانی چرا این زندگی به تو عطا شده است!زیرا کسی که زندگی تقسیم میکرد مطمئن بود که تو از پس مشکلات این زندگی برمیآیی . او از قدرت و توانایی تو برای عبور از دشواریها و سختیهای این زندگی مطمئن بود . به راستی وقتی صاحب هستی به اقتدار و توانمندی تو باور دارد چرا خودت نداشته باشی؟!
هروقت در زندگی در مقابل مشکلات کم آوردی به خود بگو که:"من برای روبرو شدن و مبارزه با این مشکل انتخاب شدهام چرا که خالق هستی میدانست فقط من هستم که از پس این مشکل برمیآیم!"
بعد با این باور ویقین با اطمینان و اعتماد کامل به سراغ مشکل برو ! در حین مبارزه ،از یک مرحله به مرحله بعد خواهی دید که مشکل از مقابل تو فرار میکند . آن لحظه همان نقطهایست که باید لبخند بزنی و از خداوند به خاطر اینکه تو را برای فراری دادن این مشکل انتخاب کرد تشکر کنی!''
دلنوشته احمد به امیروالا
-
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
میدانی چرا این زندگی به تو عطا شده است!زیرا کسی که زندگی تقسیم میکرد مطمئن بود که تو از پس مشکلات این زندگی برمیآیی . او از قدرت و توانایی تو برای عبور از دشواریها و سختیهای این زندگی مطمئن بود . به راستی وقتی صاحب هستی به اقتدار و توانمندی تو باور دارد چرا خودت نداشته باشی؟!
هروقت در زندگی در مقابل مشکلات کم آوردی به خود بگو که:"من برای روبرو شدن و مبارزه با این مشکل انتخاب شدهام چرا که خالق هستی میدانست فقط من هستم که از پس این مشکل برمیآیم!"
بعد با این باور ویقین با اطمینان و اعتماد کامل به سراغ مشکل برو ! در حین مبارزه ،از یک مرحله به مرحله بعد خواهی دید که مشکل از مقابل تو فرار میکند . آن لحظه همان نقطهایست که باید لبخند بزنی و از خداوند به خاطر اینکه تو را برای فراری دادن این مشکل انتخاب کرد تشکر کنی!''
دلنوشته احمد به امیروالا
@m-an در انگيزه گفته است:
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
دلنوشته احمد به امیروالا
عالی بود
-
دکتر احمد حلت:
منتظر نمان تا کسی از راه برسد و تو را برای آرزویی که داری تشویق کند و برای حرکت به سمت اهدافت به تو روحیه و انگیزه ببخشد . تصمیم بگیر از این به بعد ،خودت برانگیزاننده خودت باشی .
همهی آدمهای بزرگی که میشناسم هروقت نیاز به تشویق داشتند خودشان مشوق خود بودهاند . آنها در سختترین شرایط ،حتی لحظهای از امید دادن به خود دست برنداشتهاند . آنها از یک راز بزرگ باخبر بودند و آن این بود که:
ما انسانها به تنهایی میتوانیم به همه خواستههای زندگی خود برسیم فقط با این شرط که :"آن نیرویی که ما را به جلو هل میدهد قطع نشود ."
دلبندم!
خودت آن نیروی هل دهنده خویش باش . منتظر دیگران نباش تا تو را به سمتی که میخواهی هدایت کنند . آنها نگران آرزوهای تو نیستند .
در زندگی تو ،کسی باید محرک تو برای حرکت کردن و تلاش و تداوم باشد که از خواستهها و آرزوهای تو سردرآورد و این فرد کسی جز خودت نیست .
خودت را تنها مگذار .
دلنوشته احمد به امیروالا
-
-
-
یا بهش میرسی یا باید بهش برسی
-
یا بهش میرسی یا باید بهش برسی
aaalizadeh79 منظورم هدفه ها
-
دکتر احمد حلت:
به حرف آنهایی که میگویند با هرکس مثل خودش باش گوش نکن . خودِ عالی هر انسانی به قدری بزرگ و خاص و بینظیر است که حتی ذرهای از آن را نباید به خاطر دیگری از دست داد .
اگر کسی به تو بد کرد،این بدی را یک تجربه بدان .
اگر کسی به تو نیکی کرد،آن را به عنوان یک خاطره شیرین در ذهنت جای ده!
هرکسی هرطوری که بود ،خوب یا بد، تو فقط خودت باش .
اگر دیدی از خوبی تو سوءاستفاده میکنند یا اگر دیدی نمیتوانی خوبی را به زندگی بعضیها ببری،به جای آنکه مقاومت کنی و خوبیهایی که داری را بسوزانی،فاصله بگیر و خودت را کنار بکش!
به جای مقابله به مثل با بدها،فقط خودت را کنار بکش و هرچه آنها پشت سر تو گفتند،تو فاصلهات را با آنها بیشتر کن .
تو به هرقیمتی که هست والای زندگی خودت باقی بمان و ذرهای از این کیمیا بودن دست بر ندار .
داغِ بد شدن خودت را به دل همه آنهایی که گمان میکنند بدی یک مزیت است بزار .
آدم خوبه زندگی خودت باش و به خاطر این خوب بودن سرت را بالا بگیر و به خودت ببال .
دلنوشته احمد به امیروالا