عوض شدن تاریخ کنکور!؟
-
@zedtwo
زیست شناسی سه درصد ؟ پزشکی؟
-
@پشمک2 توکلت به خدا. برین بخونین. باانگیزه وتلاش بالا
-
@پشمک2 خدابزرگه.
-
@حسن-بک-بابایی در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
#منم_سیل_می خوام
مطمئنا اگه هم سهمیه ای بهشون تعلق بگیره(که باید بگیره! زندگیشونو از دست دادن و یه سهمیه واسه کنکور که چیزی نیست!)
تاثیری به این حد نداره:) سهمیه مرررگبار ایثارگران:)
-
@ASMA-MORADI در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
@حسن-بک-بابایی سهمیه همیشه هست!
خب به ما که اینطور جواب دادن! تو سنجش
-
@zedtwo سهمیه هم بدن بازم فرقی نداره!
وقتی قراره 3 ماه از درس خوندن دور بشن یه سهمیه کم بهشون میدن چی میشه؟تازه نصف کشور سیل اومده...همه ی شهر ها هم که انچنان اتفاقی واسشون نیفتاده -
سلام
تروخدا خودتون رو بذارید جای اون بچه ها.
من یه کتاب میدم به دوستم قرضی کلی نگرانم خودم بهش احتیاج پیدا نکنم!!!
الان کتاب شیمی مبتکران 3 دست دوستمه خودم خیلی یهویی بهش احتیاج پیدا کردم
تصور کن کتابات و دار و ندارت زیر ده من گله!!!!!
من راضیم به اونایی که دار و ندارشون
کل زندگیشون
فرش زیرپاشون زیر گله سهمیه بدن.
منم یه حقی دارم
اره.
درسته..نمیگم نه.
ولی انصافانس؟
من خودمو میذارم جاشون....گریم میگیره.
شما چی؟
خودتونو میذارین جاشون؟!
کنکور داشته باشی اما کتاب و دفتر و مداد و خودکار نه
ببینین اونا جونشون رو برداشتن اومدن از خونشون بیرون.
عکس دیدم تا پنجره های خونه گل و کثافت بود!!!!
باز مثلا زلزله که باشه بین بد و بدتر بده!!!! لای اوار چارتا کتاب پیدا می کنی .اما سیل بدتره رفقا.
سهمیه سهمیه سهمیه
میدونی کدوم سهمیه بده؟ هیئت علمی!!!!! مادر و پدر رسیدن به یه جایی حالا با خریدن مدرک و پارتی بازی شایدم تلاش
بچشون از نظر فهم و شعور با یه حیوان شیرده برابری می کنه بعد نشسته دندون مشهد!!!!
این ظلمه!
میشناسم که میگما
دیدم
باهمیییین چشام
"%(#ff0000)[توهین به شخص خاصی نمی کنم.به خودتون نگیرید.کلی گفتم]"
یکم انصافانه تر:)
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء -
@zedtwo سهمیه هم بدن بازم فرقی نداره!
وقتی قراره 3 ماه از درس خوندن دور بشن یه سهمیه کم بهشون میدن چی میشه؟تازه نصف کشور سیل اومده...همه ی شهر ها هم که انچنان اتفاقی واسشون نیفتاده@پشمک2 والا سهمیه ایثارگران اونطور که من دارم درصداشونو میبینم احتمالا 3 ماه که سهله، 3روز خوندن و رفتن سرجلسه کنکور.
به هرحال توی این شهرها بچه های قوی هستن مطمئنا که اگه این اتفاق نمیفتاد رتبه برتر میشدن، پس3ماه نتونن بخونن بازم سرجلسه میتونن درصد خوبی بزنن و اگه سهمیه داشته باشن که چ بهتر، خیالشون تاحدودی راحته! هرچند هیچ سهمیه ای به اندازه ایثارگران دل آدمو قرص نمیکنه:) -
به نظرمن کاری به کارشون نداشته باشین. سعی وتلاش خودمون میکنیم. بقیه اش توکل برخدا. خدابزرگه. ان شاءالله خدابه اوناهم کمک کنه .
-
@zedtwo موافقت.
سهمیه هیئت علمی:/// که صداشم درنمیارن...من امسال تازه فهمیدم چ سهمیه گنده ایه :| -
@پشمک2 والا سهمیه ایثارگران اونطور که من دارم درصداشونو میبینم احتمالا 3 ماه که سهله، 3روز خوندن و رفتن سرجلسه کنکور.
به هرحال توی این شهرها بچه های قوی هستن مطمئنا که اگه این اتفاق نمیفتاد رتبه برتر میشدن، پس3ماه نتونن بخونن بازم سرجلسه میتونن درصد خوبی بزنن و اگه سهمیه داشته باشن که چ بهتر، خیالشون تاحدودی راحته! هرچند هیچ سهمیه ای به اندازه ایثارگران دل آدمو قرص نمیکنه:) -
@zedtwo اونی که شما میبینی سهمیه ایثارگران نیست!جانبازی بالا 25 درصدهِ که طرف باباش یا قطع عضوِ یا شیمیایی
-
@zedtwo اونی که شما میبینی سهمیه ایثارگران نیست!جانبازی بالا 25 درصدهِ که طرف باباش یا قطع عضوِ یا شیمیایی
@پشمک2 در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
من حاضر نبودم خدایی نکره زبونم لال بابام یه مشکلی داشته باشه و زجر بکشه به جاش من راحت برم دانشگاه
چشمم کور خودم تلاش میکنم به جایی که جایگاهمه برسم -
@پشمک2 در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
من حاضر نبودم خدایی نکره زبونم لال بابام یه مشکلی داشته باشه و زجر بکشه به جاش من راحت برم دانشگاه
چشمم کور خودم تلاش میکنم به جایی که جایگاهمه برسم