عوض شدن تاریخ کنکور!؟
-
اگه راس میگن جای هیت علمی دانشگاه به بچه های رفتگرا سهمیه بدن اگه راست میگن به اونایی ک بی پدر بزرگ شدن سهمیه بدن اونایی ک پدر و مادرشون معتادن سهمیه بدن فقط بچه های جانبازا و شهیدا بچه ن فقط اونا تو زندگی رنج کشیدن
-
راستی شمایی که از عدالت و حق انسانی حرف میزنید چرا به بچه های خیابونی بچه های بهزیستی به بچه های گل فروش سر چهارراه سهمیه نمیدن ما خدا نیسم که بخایم با دادن سهمیه عدالت برقرار کنیم پس چه بهتر که سعی کنیم ایرانو اباد کنیم جای این که با دادن سهمیه های بی خود الکی انسان های بی سواد بار بیاریم جای این که چهار تا مهندس درست و حسابی بار بیاریم که تو شرایط بحرانی بتونن سیل و زلزله رو.کنترل کنن اینا همش از اموزش منشا مگیره راحت ترین راه ممکن دادن سهمیه به افراده
-
ABC اره عزیزم انسانیه باید به تمام فقیزا بی خانمانا افرادی ک یه ما قبل کنکور یکی از افراد خانوادشونو از دست دادن تمام افرادی ک پدر ندارن هم سهمیه بدن اره سهمیه بدن ولی درست بدن حتی تو دادن سهمیه هم عدالت ندارن
pariaaa همین کنکوری که برگزار میشه از بیخ و بن همه چیش ایراد داره
چون منه منطقه محرومی بی امکانات که شهرم کتابفروشی نداره و واسه گرفتن یه کتاب باید برم سفارش بدم و چند هفته منتظر بمونم یا 100 کیلومتر برم اونورتر:/ دارم با کسی که با بهترین اساتید کار میکنه و تو بهترین محیطه مقایسه میشم.اینجا حتی یه کتابخونه درس درمون هم نداره که...حالا بیخیال!
من بازم میگم،سهمیه واسه اونایی که زندگیشون رو هواس الان،حقه... -
راستی شمایی که از عدالت و حق انسانی حرف میزنید چرا به بچه های خیابونی بچه های بهزیستی به بچه های گل فروش سر چهارراه سهمیه نمیدن ما خدا نیسم که بخایم با دادن سهمیه عدالت برقرار کنیم پس چه بهتر که سعی کنیم ایرانو اباد کنیم جای این که با دادن سهمیه های بی خود الکی انسان های بی سواد بار بیاریم جای این که چهار تا مهندس درست و حسابی بار بیاریم که تو شرایط بحرانی بتونن سیل و زلزله رو.کنترل کنن اینا همش از اموزش منشا مگیره راحت ترین راه ممکن دادن سهمیه به افراده
pariaaa عالی بود کاملا موافقم
میگن باید از ریشه درس کرد
اگه دوتا مهندس با سواد توکشور بود ی بارون کل ایران رو تباه نمیکرد -
اقا حالا سهمیه ب کنار من هم نهایی دارم هم کنکور مدرسه هم اجباره ساعت 3 برمیگدرم کی ب داد ما برسع
بچه های ک تو شرایط منن گناه دارن
3فاطمه2 فاطمه چرا میرید مدرسه شیراز یکی از اقوام ما میره فقط امتحان واسه امادگی میده ومیاد ن مدرسه
یکی از دوستامم سردشت هس فقط بعضی زنگ ها میره ومیاد -
اگه دوتا مهندس با سواد توکشور بود ی بارون کل ایران رو تباه نمیکرد@MaryaM-_-Sh در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
اگه دوتا مهندس با سواد توکشور بود ی بارون کل ایران رو تباه نمیکردواقعا حرف منم اینه دوستان میگن ایران اورپا نیس عزیزان اروپا از روز اول اروپا نبود با تلاش اروپا شد نه با سهمیههههه جانبازی و شهیدی و سیل و زلزله و هزار تا سهمیه دیگ
-
3فاطمه2 فاطمه چرا میرید مدرسه شیراز یکی از اقوام ما میره فقط امتحان واسه امادگی میده ومیاد ن مدرسه
یکی از دوستامم سردشت هس فقط بعضی زنگ ها میره ومیاد@MaryaM-_-Sh ب نظرت ما میخاییم بریم؟؟نمیریم زنگ میزنن ب پدرو مادرمون کلییی فش از دهنشون در میاد میگن میریم اداره میگه مدیرتون میگه درساتون عقبه باید برید اصلا قانون کل کشوره ک باید برن مدرسه اونوقت مدرسه بقلی ما ک پسرونست و اون یکی ک دخترونست نمیره امروز دوستمو از بیمارستان مدیر کشوند مدرسه یعنی ظلمی ک ب ما میشه واقعا طاقت فرساست از مدرسه ساعت 3 میاییم خسته بدون ناهار بادی بیشینم درس بخونیم کششی نمیمونه برامون سر کلا کتاب میبریم بخونیم معلم کتابو میگیره میگیم امتحان نگیرید معلما باهم رغابت دارن هی این میگیره اون میگیره یعنی انقد برگه خالی دادم دیگ چشمو در میارن تو مدرسه
-
@MaryaM-_-Sh در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
اگه دوتا مهندس با سواد توکشور بود ی بارون کل ایران رو تباه نمیکردواقعا حرف منم اینه دوستان میگن ایران اورپا نیس عزیزان اروپا از روز اول اروپا نبود با تلاش اروپا شد نه با سهمیههههه جانبازی و شهیدی و سیل و زلزله و هزار تا سهمیه دیگ
pariaaa در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
خداییش حرف منو متوجه نشدی که اینو میگی یا خودتو میزنی به متوجه نشدن(!)؟ :|
-
pariaaa در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
خداییش حرف منو متوجه نشدی که اینو میگی یا خودتو میزنی به متوجه نشدن(!)؟ :|
-
@MaryaM-_-Sh ب نظرت ما میخاییم بریم؟؟نمیریم زنگ میزنن ب پدرو مادرمون کلییی فش از دهنشون در میاد میگن میریم اداره میگه مدیرتون میگه درساتون عقبه باید برید اصلا قانون کل کشوره ک باید برن مدرسه اونوقت مدرسه بقلی ما ک پسرونست و اون یکی ک دخترونست نمیره امروز دوستمو از بیمارستان مدیر کشوند مدرسه یعنی ظلمی ک ب ما میشه واقعا طاقت فرساست از مدرسه ساعت 3 میاییم خسته بدون ناهار بادی بیشینم درس بخونیم کششی نمیمونه برامون سر کلا کتاب میبریم بخونیم معلم کتابو میگیره میگیم امتحان نگیرید معلما باهم رغابت دارن هی این میگیره اون میگیره یعنی انقد برگه خالی دادم دیگ چشمو در میارن تو مدرسه
3فاطمه2 اره واقعا سخته ما 20اسفند تموم کردیم
مشکل اینه معلما درک ندارن معلمای ما واقعا خوب بودن
امیدوارم موفق باشی -
3فاطمه2 اره واقعا سخته ما 20اسفند تموم کردیم
مشکل اینه معلما درک ندارن معلمای ما واقعا خوب بودن
امیدوارم موفق باشی@MaryaM-_-Sh مرسی عزیزم معلمای ما افتضاحن فقط ی معلم ادبیات داریم ک بیچاره هر کاری کرد ک ما تعطیل بشیم بیشینم بخونیم نشد ک نشد اخه خوب تدریس میکردن ادم نمیسوخت من میام خونه دوباره ی وقت اضافی میزارم خودم میخونم ..امروز سر کلاسس دینی داشتم درس میخوندم معلم دید بیشتر بچه ها دارن درس میخونن شروع کرد درس پرسیدن و چون حواسم نبود راحت ی صفر گذاشت
-
@MaryaM-_-Sh مرسی عزیزم معلمای ما افتضاحن فقط ی معلم ادبیات داریم ک بیچاره هر کاری کرد ک ما تعطیل بشیم بیشینم بخونیم نشد ک نشد اخه خوب تدریس میکردن ادم نمیسوخت من میام خونه دوباره ی وقت اضافی میزارم خودم میخونم ..امروز سر کلاسس دینی داشتم درس میخوندم معلم دید بیشتر بچه ها دارن درس میخونن شروع کرد درس پرسیدن و چون حواسم نبود راحت ی صفر گذاشت
pariaaa هه اروپا باو دوتا باارش سنگین کل ایران برد زیراب
میشه اروپا ن باو
چرا ماباید این همه فرار مغز داشته باشیم
چرا اخه
مشکل ارکجاس؟
از نطام جدیدی ک کتاباشون اینقدر تغییر داشته ک تمومی انتشارات روجلد کتابا مینویسن مخصوص فلان کنکور
ومتاسف تر هر کتاب کمتر50پیدا نمیشه -
خدایی با این جنگیدناتون ب چی میرسین ......
الان ب ی سریا جانبازی 25 درصد میدن چون باباشون ساالم نیس....تو میتونی تحمل کنی دردای باباتو ....پس همین الان بگو قرربونه بابام (اینو نگفتم بگین چ کاری ب کنکور داشت نه فقط خاستم افسوس نخوری ).....
قانون طبیعته اگ ی چیزیو بدست بیاری ی چیزیو از دست دادی مطمئن باش عدالت خدا نمیزاره اینا تو این شرایطا پیش برنو حتمن ی جای دیگ تو زندگیشون ی چیو از دست میدن ......منظورم سیل زدها نیس البته چون میدونم واقن شرایطتشون سخته ...
بیخیال ....عدالت خدا رو قبول داشته باشی خودتو میدی دستش ....بدونه هیچ اعتراضیییی...... -
pariaaa الان ینی به سیل زدگان! سهمیه ندن ایران اروپا میشه؟:/
گفتی امکانات بدن!گفتم برو ببین امکاناتی(!) که به زلزله زدگان دادن چجوری بوده...
قیمه هارو نریزین تو ماستا:/ABC مشکل اینه امکانات درس هم میدادن خوب بود
خدایی ب نظرم ارزش بحث نداره چون ماک نمیتونیم کاری کنیم -
ABC مشکل اینه امکانات درس هم میدادن خوب بود
خدایی ب نظرم ارزش بحث نداره چون ماک نمیتونیم کاری کنیم -
@MaryaM-_-Sh مرسی عزیزم معلمای ما افتضاحن فقط ی معلم ادبیات داریم ک بیچاره هر کاری کرد ک ما تعطیل بشیم بیشینم بخونیم نشد ک نشد اخه خوب تدریس میکردن ادم نمیسوخت من میام خونه دوباره ی وقت اضافی میزارم خودم میخونم ..امروز سر کلاسس دینی داشتم درس میخوندم معلم دید بیشتر بچه ها دارن درس میخونن شروع کرد درس پرسیدن و چون حواسم نبود راحت ی صفر گذاشت
3فاطمه2 وای خدا چقدر زورم میگیره از صفر
یادمه معلم دینی همیشه میگفت مریم گوش گوشمنم همیشه خواب
-
3فاطمه2 وای خدا چقدر زورم میگیره از صفر
یادمه معلم دینی همیشه میگفت مریم گوش گوشمنم همیشه خواب