سوال قرابت
-
AMIR_HOSSEIN1378 کنکور سوال استاندارد میاد
-
esrapheel در سوال قرابت گفته است:
خ نامه داری بعد میزاری ینی ما فقط جوابو بگیم بریم
خوب همشه که قرار نیس پاسخ نامه دقیق بیت توضیح بده! یه مفهموم کلی میگه ممکنه از 100درصد 5 درصدش یکم مفهمومش سخت برداشت بشه مثل همون استفهام انکاری ها!!
قرابت این نیس که جواب حفظ کنی باید تک تکشو. تحلیل کرد با دلایل
وگرنه جواب ک خود کتاب دارهAMIR_HOSSEIN1378 قرابت بخوایم حفظ کنی اصا چیزی وجود نداره ک حفظ کنی چون خارج کتابه معمولا
-
AMIR_HOSSEIN1378 معلومه سوال آزمونه
-
AMIR_HOSSEIN1378 قرابت بخوایم حفظ کنی اصا چیزی وجود نداره ک حفظ کنی چون خارج کتابه معمولا
esrapheel
خب دیگه حفظ چیه باید مفهموم بگیری
برای این گذاشتم بچه ها تحلیل کنند!مرسی -
AMIR_HOSSEIN1378 معلومه سوال آزمونه
-
-
esrapheel :grinning_face: بله ولی به قول شما الان قرابت خارج از کتابه و مفهموم این بیتم بین عمومی و اخ مشترکه فک کنم
-
esrapheel :grinning_face: بله ولی به قول شما الان قرابت خارج از کتابه و مفهموم این بیتم بین عمومی و اخ مشترکه فک کنم
AMIR_HOSSEIN1378 اختصاصی انسانی بیاد عمومی تجربی؟!
-
162: صورت سوال میگه که غبارتن(وجود خاکی و مادی) حجاب و مانع رسیدن ب درک حقیقت میشه. خوش آن دمی ک از روحم(چهره ی جان) این وجود خاکی رو جدا کنم :| ینی تعلقات مادیو رها کنم
گ1 : جمال یار پوشش و حجابی نداره از این مادیات جدا شو تا ببینی این جمالو
گ2: اینم میگه تو توی همه چیز تجلی کردی ینی همه چیز توئه! منو از این منِ مادی جدا کن تا تورو تو همه چی ببینم
گ3: اینم میگه که ما خودمون مانع خودمونیم برای دیدن تو وگرنه که تو دربرابر مایی
گ4: خب این جوابه😂😂 با رد گزینه میرسیم.معنیشم نمیدونم😂😂 چون اندازه شعاعو نداریم نمیتونیم جوابو به دس بیاریم😂😂😂 -
AMIR_HOSSEIN1378 اختصاصی انسانی بیاد عمومی تجربی؟!
esrapheel نمیگم میاد
میگم بعضی مفاهیم مشترکه..
بیخال ممنون درکل -
AMIR_HOSSEIN1378 س161: دقیقا منم گزینه 3 برام خیلی سخت بود
هم 2 هم3 درست خوندنش مهمه
گزینه2 میگه که: کجا عاشقان در قیامت به جای اینکه دنبال لب لعل تو باشن دنبال حوض کوثر میگردن :| 😂😂
ینی تو بهشت هم دنبال همون معشوقن
گزینه 3 خیلیییی سخته انصافا :| میگه که در هر محفل، بهشیتیرویِ من(معشوقی ک قیافش بهشتیه😂) کجا منزل گیرد (خسته نباشم با این معنی کردنم😂) مصراع بعدیشو تو این رونما موندم
منظورش اینه که از بس خوشگله این معشوقش از نگهبان بهشت، بهشت رو به عنوان هدیه(رونما) بگیره :|@zedtwo در سوال قرابت گفته است:
که در هر محفل، بهشیتیرویِ من
:face_with_tears_of_joy: مرسی با همین معنی کردن هم مفاهیم دقیق در اوردن
:face_with_tears_of_joy:
قدرت معناییتون خوبه
یه سوال من سه ما پیش حدود 400 تا تست زدم اونم تازه ادبیات چهارم تموم کردم! بنظرتون کتاب دوم و سوم ادبیات تستاشو بزنم ایا لازمه قرابت اقای سبطی بخونم؟ چون وقتی میخواستم بخونمش گفتن دیره فقط تست
و تست هم نتیجه های خوبی گرفتم تا الان -
@zedtwo در سوال قرابت گفته است:
که در هر محفل، بهشیتیرویِ من
:face_with_tears_of_joy: مرسی با همین معنی کردن هم مفاهیم دقیق در اوردن
:face_with_tears_of_joy:
قدرت معناییتون خوبه
یه سوال من سه ما پیش حدود 400 تا تست زدم اونم تازه ادبیات چهارم تموم کردم! بنظرتون کتاب دوم و سوم ادبیات تستاشو بزنم ایا لازمه قرابت اقای سبطی بخونم؟ چون وقتی میخواستم بخونمش گفتن دیره فقط تست
و تست هم نتیجه های خوبی گرفتم تا الانAMIR_HOSSEIN1378 خواهش😂
ولی واسه گزینه3 س161 این معنی برازنده تره 😂وقتی نگهبان بهشت به معشوقه زیبای من بهشت رو هدیه میده ، در یک مجلس یا مهمانی چه مکانی مناسب و برازنده معشوقه منه؟هیچ مکانی. بهشت فقط😂 همون استفهام انکاری بی تربیتی ک همش اذیت میکنه:/
والا من خیلی اطلاعات ادبیم خوب نبود اول. تاثیر فصل1و2 کتاب ایشون بود. خوندن بعضی بیتا یا درک بعضی مفهوما لازمه ک اطلاعاتمون یه ذره بالا باشه. من که زودتموم کردم کتابشونو. چون چیز سختی نداره و خیلیم جذابه. اگه هم تست بزنین هم حداقل فصل1و2 رو بخونین خیلی خوب میشه. ولی خب اگه خوب بلدین همون تست کارکنین فقط.🌹
-
AMIR_HOSSEIN1378 خواهش😂
ولی واسه گزینه3 س161 این معنی برازنده تره 😂وقتی نگهبان بهشت به معشوقه زیبای من بهشت رو هدیه میده ، در یک مجلس یا مهمانی چه مکانی مناسب و برازنده معشوقه منه؟هیچ مکانی. بهشت فقط😂 همون استفهام انکاری بی تربیتی ک همش اذیت میکنه:/
والا من خیلی اطلاعات ادبیم خوب نبود اول. تاثیر فصل1و2 کتاب ایشون بود. خوندن بعضی بیتا یا درک بعضی مفهوما لازمه ک اطلاعاتمون یه ذره بالا باشه. من که زودتموم کردم کتابشونو. چون چیز سختی نداره و خیلیم جذابه. اگه هم تست بزنین هم حداقل فصل1و2 رو بخونین خیلی خوب میشه. ولی خب اگه خوب بلدین همون تست کارکنین فقط.🌹
@zedtwo مرسی
اره منم خوندم اون فصلاشو
ولی مفهموماش نخوندم
تست بزنم بهترهه یا مفهمومم بخونم؟ با تست جوابای خوبی گرفتم هم -
@zedtwo مرسی
اره منم خوندم اون فصلاشو
ولی مفهموماش نخوندم
تست بزنم بهترهه یا مفهمومم بخونم؟ با تست جوابای خوبی گرفتم همAMIR_HOSSEIN1378 اگه بلدین و فصلای اولو خوندین که همون تست بزنین.
برا اینکه حالا مفاهیمم براتون یه مروری بشه اگه خواستین فقط تیترا و یکی دوتا مثال از هرکدومو بخونین.
اگه سطحتون خوبه که همون تست بزنین.خودتون بهتر میدونین🌸