پاپ کورن
-
بهترین انیمه سینمایی که دیدم ببینید واقعا محشره(انیمه نام تو)
-
میخوام دوتا فیلم پیشنهاد کنم بهتون:
حسابدارThe Accountant
و کاپتان مارولCaptain Marvel -
انیمیشنی که باعث میشه به آریایی بودنتون افتخار کنید
با صداپیشگیِ بازیگران مشهور
خیلی خوشم اومد
شدیدا پیشنهاد میشه -
گرگینه و حاطرات یک خوناشام واصیل ها
سه تا سریال خفن -
دوس داران سریال کره ایی
باران عشق
تو زیبایی
دوبونگ سو زن قدرتمند
شکارچی شهر
افسانه دریای ابی
پادشاه ابدی
منشی کیم چشه
حنده در وایکیکی
پسران برتر از گل
تو از ستاره ها امدی
من با انتی فنم ازدواج کردم
عاشقان ماه
فعلا همینا یادم بود -
همیشه دوس داشتم همچین تاپیکی رو داشته باشم الان درست کردم اصلا نمیدونم همچین موضوعی وجود داره یا نه ولی اینجا فیلمایی که دیدید و دوسش داشتید رو معرفی کنید
_MILAD_ فیلم های زیادی هستن ولی فیلمایی که خیلییی دوسشون دارم و بگن هی ببین بازم می بینم سری فیلم های احضار و سری فیلم های جان ویک انیمشین هم عاشق کارتون مولان و دیو و دلبر و شرک و انیمه اسم تو رو خیلییی پیشنهاد میکنم و همین طور فیلم تو ژانر جنگی هم 1917 و دانکرک رو خیلی دوست داشتم
-
این پست پاک شده!
-
همیشه دوس داشتم همچین تاپیکی رو داشته باشم الان درست کردم اصلا نمیدونم همچین موضوعی وجود داره یا نه ولی اینجا فیلمایی که دیدید و دوسش داشتید رو معرفی کنید
سلام
از اونجایی که عاشق فیلمم:)) و ی فیلم بازم:)) گفتم توی این پست فیلمایی که دیدم و لذت بردم رو بهتون معرفی کنم.... هرکس مثل من عاشق فیلم بود ببینه:))
•میان ستاره ای
•تلقین
•شوالیه تاریکی
•یادگاری
•پرستیژ
•تنت
•پیانیست
•رستگارى در شاوشنگ
•فرار بزرگ
•پاپیون
•دورافتاده
•حس ششم
•تد باندی
•لئون حرفه ای
•گول ظاهر را نخور
•مسیر سبز
•نجات سرباز رایان
•۱۹۱۷
•انگل
•لیتل من
•اسکویید گیم(سریال)
•همه ما مرده ایم(سریال)
•فرار از زندان (سریال)
•مدفن کرم های شب تاب(انیمه)
و خیلی فیلم دیگه که یادم نیستن فعلا... -
F Foruhar این تاپیک را در ارجاع داد
-
_ _MILAD_ این تاپیک را در ارجاع داد
-
سریال های کره ای جذاب :
Alchemy of Souls 2022 (کیمیای روح )
ژانر: اکشن، عاشقانه، فانتزی
خلاصه داستان : کلا داستان فیلم فانتزیه با روح و این چیزا درگیره
جانگ ووک که از خانواده ای نجیب است به طور اتفاقی با مو دوک یی آشنا می شود. مو دوک یک جنگجور ماهر است که روحش در بدنی ضعیف گرفتار شده. او خدمتکار جانگ ووک میشود اما مخفیانه مهارت های رزمی را به او یاد می دهد…سریال دهن لق
Big Mouth 2022
ژانر: معمایی، درام، هیجات انگیز
تازه 2 قسمتش اومده و خیلی خیلی برام جذاب بود کاش همش یجا میومد /: داستان فیلم هم درمورد یه وکیله که با یه خلاف کار اشتباه گرفته میشه تا اینجای داستان ولی هیجان انگیزهسریال کافه مینامدانگ Cafe Minamdang 2022
ژانر : کمدی ، معمایی
داستان سریال درمورد یه شخصی به اسم نام هان جونه که قبلا کارگاه بوده الان مشغول فالگیری . کمدیش باحاله ! بخش کمدیش بنظرم قوی تر از بخش معمایی بودنشهگفتم کمدی جذاب : یه سریال هست به اسم آقای ملکه اولین سریال کره ای که دیدم همینه
اینو فقط ببینید خیلی باحاله انصافا
کمدی خالصه
داستانشم اینه روح یه مردبا روح یه ملکه جابجا میشهسریال وکیل دکتر
ژانرش : درام ، معمایی ، حقوقی و پزشکی ایناست
داستانش حالا که فیلم تموم شده حس میکنم چیز خاصی نداشتبرام نه کمدی خاصی داشت نه پیچیدگی داستانی خاصی نمیدونمم چرا معرفی کردم
سریال Again My Life 2022
ژانر: معمایی، درام، فانتزی
این سریالو بنظرم ببینید یکم پیچیدگی داستانی داره ولی بدیش اینه قهرمان داستان دیگه همش قهرمانهیکم تو زحمت نمیفته ولی جالب و جذابه
همینجوری تفننی ببینید اگه ژانر معمایی اکشن اینا دوس دارید
درمورد یه آدمیه که به قتل میرسه ولی زندگی دوباره بهش داده میشهسریال فردا Tomorrow 2022
ژانر : فانتزی ، درام ، یه ذره اکشن
درمورد اینه که یه آدمی اشتباهی خودکشی میکنه و تقصیر خودشم نیستبخاطر چند تا فرشته مرگه که خلاصه خودشم فرشته مرگ میشه باید جون آدم نجات بدن و این کارا .
سریال بد و دیوانه – Bad and Crazy
بنظر یه کپی از فایت کلاب و ژانرش اکشن و گاهی کمدی و اینا
داستانش درمورد یه کارگاهه که چند شخصیتیهسریال بازرس کو – Inspector Koo
اینو ببینید کلا جذابه
یانگوم هم بازی کرده نقششو
خلاصه داستانش اینه : . افسر پلیس سابق با شخصیتی گوشه گیر به عنوان بازرس بیمه دوباره وارد بازی می شود و به دنبال سرنخ ها در صحنه های جرمی است که با هنرمندی تمام توسط قاتلی زنجیره ای در حرفه خود او طراحی شده است.سریال بولگاسال
یه سریال اکشنه بیشتر و معمایی بودنش کمهیه چیزی که میتونستن اول بگن تا قسمت آخر کش پیدا کرد الان که تموم کردم حس میکنم چیز جالبی نبود واقعا
یه موجود جاودانه ارواح عمه اش که تا قسمت آخرش عذاب میکشهسریال همه ما مردهایم (All of Us Are Dead)
این یکی از خوباست درمورد شیوع بیماری و زامبی بازیه
سعی میکنن فرار کنن
ژانرش ترسناک طور و اکشن و تخیلی و ایناست دیگه زامبی بازی یکم درام هم دارهبازی مرکب
دیگه فکر کنم همتون دیدین
اگه ندیدین هم بنظرم هیجان انگیز و باحال بود
فکر کنمیه 450 نفری میرن تو یه مسابقه مرگ سر پول
-
Ghost Doctor 2022 (دکتر روح)
️ژانر : درام، کمدی، عاشقانه ، فانتزی
️۱۶ قسمت
️۲۰۲۲
️ این سریال کره ای در مورد پزشکی نابغه با مهارتهای عالی در جراحی اما متکبر و خودخواه به نام چا یونگ مین است که یک روز بر اثر یک حادثه، روح او بدن پزشک دیگری به نام سونگ تاک را تسخیر میکند.و از این طریق جراحی هایش را انجام میدهد اما این دو نفر چه از لحاظ شخصیت و چه از لحاظ تواناییهای پزشکی کاملا متضاد یکدیگر هستند و…
️سرگرم کنندهس و کمدی و هیجان جالبی داره.
کلا حس و حال خوبی داره این سریال ، حس اینکه بتونی یه بیمار رو از مرگ نجات بدی.
پیشنهاد میکنم این سریال رو ببینید مخصوصا اونایی که به حیطه ی پزشکی و درمان و اینا علاقه دارن. -
Scarface
صورت زخمی -
An education
Directed by: Lone Scherfig -
رخ دیوانه
به کارگردانی: ابولحسن داوودی -
دربند
به کارگردانی : پرویز شهبازی -
تسویه حساب
به کارگردانی: تهمینه میلانی -
سوپراستار
به کارگردانی: تهمینه میلانی