بچه های کنکور تجربی99
-
ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید وقتی که تایم کنکور رو 3 ساعته کردن ینی به احتمال قوی تعداد سوالات رو کاهش داده و سوالات اسون رو حذف و سوالات جون دار رو نگه داشتن به نظرتون درسته؟
کاش میومدن یه چیزی راجع به این فتواهای جدیدشون توضیح میدادننه سوالات امسال در حد پارسال خواهد بود این رو قول میدم.
نگران سختی سوالات کنکور نباشید امسال حتی احتمال اینکه سوالات کنکور هایی که پشت سر هم برگزار میشن، عین هم یا با شباهت زیاد بیان ، خیلی هست.
در هر حال کنکور سال قبل چه خارج چه داخل رو ازش غافل نشید.
اتفاقا اگر زمان کنکور رو کم کردن این دو معنی میده یکی اینکه سوالات اسون شده که براورد طراح این بوده در مدت زمان کمتری سوالات حل بشه نه اینکه سوالات سخت باشن.
ثانیا تشابه سوالات امسال بیشتر خواهد بود.
با این اوصاف زرنگ باشیدنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید وقتی که تایم کنکور رو 3 ساعته کردن ینی به احتمال قوی تعداد سوالات رو کاهش داده و سوالات اسون رو حذف و سوالات جون دار رو نگه داشتن به نظرتون درسته؟
کاش میومدن یه چیزی راجع به این فتواهای جدیدشون توضیح میدادننه سوالات امسال در حد پارسال خواهد بود این رو قول میدم.
نگران سختی سوالات کنکور نباشید امسال حتی احتمال اینکه سوالات کنکور هایی که پشت سر هم برگزار میشن، عین هم یا با شباهت زیاد بیان ، خیلی هست.
اتفاقا اگر زمان کنکور رو کم کردن این دو معنی میده یکی اینکه سوالات اسون شده که براورد طراح این بوده در مدت زمان کمتری سوالات حل بشه نه اینکه سوالات سخت باشن.
با این اوصاف زرنگ باشیدخب ینی کنکور پارسالو بجوییم دیگ؟
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@nazi-salehi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
تیپ تست هاشو بلد باشید چون عین پارسال نمیدن اما نکاتش و سبک حل سوالات مجدد تکرار خواهد شد
-
و این که خیلی بد گمان نباشید به کنکور.
کنکور امسال ریزش زیاد داشته.
دیگه اینکه گفتن زمانش کم شده این یعنی با یک غول چی طرفیم تا یک دیو بی شاخ و دم -
فعلا در حال حاضر تمرکز تون روی همایش یا جمع بندی ها تون باشه.
اگر عقب افتاد چه خوش بچه های ضعیف و بد به حال بچه های قوی اگر هم عقب نیوفتاد شما تا قبل از کنکور تقریبا ۷ ۸ روز وقت دارید که هر چی ازمون جامع هست رو گیر بیارید و سوالاتش رو بلد باشید -
دیگه اینکه گفتن زمانش کم شده این یعنی با یک غول چی طرفیم تا یک دیو بی شاخ و دمنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سوالات سنجش رو حتما حتما کار کنید در اون ایام و خلاصه اینکه اگر این خبر موثق باشه ، به جای ناراحتی باید خوشحال باشید خواهید دید که اگر کسی خونده باشه بعد کنکور خندون میاد بیرون
-
این پست پاک شده!
@nazi-salehi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دیگه اینکه گفتن زمانش کم شده این یعنی با یک غول چی طرفیم تا یک دیو بی شاخ و دمممنون بابت قوت قلب
اما داری یه چن کیلو بیزحمت انگیزه ام بده ببریم دیگه تا اینجا اومدیمخانم صالحی این حرفی که زدم قوت قلب نبود جدی گفتم وقتی اینطور میگن که کنکور امسال در ۳ ساعت برگزار میشه یعنی اینکه سخت تر از پارسال نخواهد شد.
انتظار هم میرفت ولی الان تقویت شد.
من حتی از مدیریت در خواست کردم که در غالب ویس یا ضبط انلاین، کنکور ریاضی و هنر و زبان امسال رو تحلیل کنند چون بسیار بسیار زیاد احتمال داره سوالات دروس مشترک در کنکور های متوالی یکسان یا با شباهت زیاد باشه این مورد در حالت عادیش هم دیده شده شما برید توی کنکور هایی که در یک سال برگزار میشن رو ببینید....
سوالات عمومی با درصد سختی نسبتا متفاوت هم یک تیپ تست و یک موضوع مورد سوال قرار میگیره و این موضوع شمشیر دو لبه س.
اساتید عزیز ما میگن روز قبل کنکور تون نرید کنکور های دیگه رو بررسی کنید شاید مال شما سخت بیاد اما این حرف تا حدی درسته.
کنکور های متعدد به ما اثبات میکنه که مفاهیم تست ها در بین کنکور های یک سال مشترک و سطح سختی متفاوته.
امسال هم با این وضع اشفته قطع به یقین چنین فرجه ای خواهیم داشت -
-
ye Alaaei ای بابا
تو 3 ساعت آدم حول میکنه ک
انقد آزمون دادیم تو 4 سااعت الان چجوری؟نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazi-salehi برید سراغ اصل مطلب درگیر حاشیه ها نشید
-
-
-
با این اوصاف زرنگ باشیدنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید
با توجه به مطالبی که اقای موقاری داخل لایو فروردین ماه گفتن خیلی انگیزه گرفتیم چون گفتن احتمال میدن هم سطح سوالات مثله پارسال و یا حتی پایین تر باشه و هم پذیرش بیشتر و شرایط سخت برای همه ی دانش اموزا هست این حرف تا قبل از برگزاری امتحان نهایی و حذفیات بود.
من تو لایوی که از اقای کازرانیان دیدم گفتن پیش بینی میشد که با این وضعیت اموزش و کرونا احتمال زیاد امتحان نهایی ها یه چیز تقریبا اسون وروتینی باشه اما بیش از حد انتظار حتی برای اقای کازرانیان بوده وبا این اوصاف معلومه کنکور هم خیلی ساده برگزار نمیشه. اقای پویان نظر هم توی لایوشون گفتن سطح سوالات با توجه به حذفیاتی که بوده (محدودیت برای طرح سوال از مباحث مختلف) امکانش هست که سوالات چالشی تر از پارسال باشه ولی تشابه هم داره از نوع چالشیش همچنین گفتن اگه دانش اموزمسلط باشه روی کتاب قطعا درصد بالایی رو میزنه وسوال براش سخت نیست به شرط تسلط.
اقای ثابتی هم گفتن با توجه به اینکه اموزش امسال خیلی ضعیف بوده قطعا بچه ها بعد از کنکور واژه ی سوالات سخت بود رو خواهند گفت ولی خب از نظر استادی مثل ایشون وطراحا کنکور متوسط رو به بالا هست و خودشون هم بین 0تا100 نمره ی70 تا75 رو میدن به سوالات امسال. -
دیگه اینکه گفتن زمانش کم شده این یعنی با یک غول چی طرفیم تا یک دیو بی شاخ و دمنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید
من فک میکنم اگه قرار بود قبلا تو یه کنکور 4ساعته سوالات متوسط روبه بالا وسخت افراد رو از هم تمیز بده با توجه به کم شدن زمان کنکور همون سوالات سخت و به اصطلاح جون دار نه واقعا سخت رو نگه میدارن وسوالات اسون و رتبه بیار برای همه افراد رو حذف میکنن چون سلامت داوطلب رو باید تضمین کنن پس نمیان با سوالات ابکی وقت اونا رو بگیرن و زحمت یکساله دانش اموزا رو با سوالات چالشی میسنجن چون ریسک دادن این ازمون بالاست وباید جوابگو باشن .
به هرحال درست هست واقعا اگه کتاب رو فهمیده باشیم به نظر نمیاد ازپسش برنیایم اگه اموزش پرورش کم گذاشته قطعا آلا جاشو پر کرده و ما هم دلمون به آلا گرم -
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ye Alaaei
سلام چطوری؟
منم با نظرت موافقم و یجورایی مطمئنم کنکور امسال100 درصد چالشیه من آزمونای سنجش رو تا حدی بررسی کردم دوتا احتمال وجود داره 1 مثل سنجش بیاد که ... سکوت میکنم
2 سوالا رو متوسط بدن که ظرفیت پذیرش پزشکی رو ببرن بالا
بحث رو سیاسی نمی کنم ولی زمانه جوریه که احتیاج به پزشک و محقق توی مملکت از نون شبم واجب تره حالا بماند دلایل
برای حسن ختام من بالشخصه به جایی رسیدم فقط میخونم تموم شه این دوماه تموم شه برامم دیگه مهم نیست چی بشه چی نشه فقط میخوام کنکور رو بدم مثل یه آدم عادی... -
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا بس میکنید یا نه ؟میخواد هر چی بشه به قول اقای موقاری به درک /ما فقط وظیفه مون اینه که با تمام وجود درس بخونیم
-
اقا بس میکنید یا نه ؟میخواد هر چی بشه به قول اقای موقاری به درک /ما فقط وظیفه مون اینه که با تمام وجود درس بخونیم
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
|: برادر من تحلیل موضعی بود
بعدم شما که کنکورت بیمه است حساس نشو -
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
بعدم شما که کنکورت بیمه است حساس نشونوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra_yp سلام /میخوای به بچه های بالا بگم امسال رو یکم جدی نگیرن /
-
zahra_yp سلام /میخوای به بچه های بالا بگم امسال رو یکم جدی نگیرن /
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف نه شما تا همون 2 نصفه شب تو شاد تست میزنی با رفقات برا ما انگیزس ادامه بده
-
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
بعدم شما که کنکورت بیمه است حساس نشونوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra_yp آرش چطوره؟
-
zahra_yp آرش چطوره؟
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط zahra_yp انجام شده