بچه های کنکور تجربی99
-
81Sobhan اره /ولی تو نام نویسی اشکالی ایجاد نمیکنه /
دکتر علی ف خوب اره منم که نگفتم مشکل ایجاد میکنه
ولی صرفا بخاطر اینکه اشتباه تایپی بوده و خود آقای پویان نظرم حواسش نبود گفتم -
دکتر علی ف خوب اره دیگه اون دو تا کربن وسط رو نگاه کن
اینطوری که سوال رسمش کرده 5 تا پیوند داده باید یکی از H کم میکرد یعنی مینوشت CH نه CH281Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دکتر علی ف خوب اره دیگه اون دو تا کربن وسط رو نگاه کن
اینطوری که سوال رسمش کرده 5 تا پیوند داده باید یکی از H کم میکرد یعنی مینوشت CH نه CH2احتمالا فقط چک کردم جواب رو .
حواسم نبوده به این مورد -
@M-an سلام مجدد.
مجددا این دو تا تست هم شماره اند اما تستی که توی کلیپ حل شده با تست جزوه متفاوت بوده. -
@M-an سلام مجدد.
مجددا این دو تا تست هم شماره اند اما تستی که توی کلیپ حل شده با تست جزوه متفاوت بوده.به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@M-an سلام مجدد.
مجددا این دو تا تست هم شماره اند اما تستی که توی کلیپ حل شده با تست جزوه متفاوت بوده.مال یه پک هم هستن
-
سعادت بیاد یه کار کنیم /اون تستای ریاضی ثابتی که به خودمون میگن حل کنیم رو جواباش رو اینجا بذاریم ؟
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@M-an سلام مجدد.
مجددا این دو تا تست هم شماره اند اما تستی که توی کلیپ حل شده با تست جزوه متفاوت بوده.مال یه پک هم هستن
-
جلسه چند هست؟
-
سعادت بیاد یه کار کنیم /اون تستای ریاضی ثابتی که به خودمون میگن حل کنیم رو جواباش رو اینجا بذاریم ؟
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
خوبه
-
zeinabmaghsoudi @تجربیا
عزیزان سلام.
یه تقاضایی داشتم از دوستان.
اگر براتون مقدور بود، سوالات درس زمین شناسی آزمون هایی رو که میدید رو توی این تاپیک بزارید با جوابش تا مرور تست وار این درس رو هم داشته باشیم .
ممنونم -
zeinabmaghsoudi @تجربیا
عزیزان سلام.
اگر براتون مقدور بود، سوالات درس زمین شناسی آزمون هایی رو که میدید رو توی این تاپیک بزارید با جوابش تا مرور تست وار این درس رو هم داشته باشیم .
ممنونمبه سان خورشید سعادت گزینه دو رو من اینجا میذارم
-
به سان خورشید سعادت گزینه دو رو من اینجا میذارم
-
به سان خورشید 100
-
این مورد هم اصلاحیه میخواد شکلش حذف شده
@M-an -
این مورد هم اصلاحیه میخواد شکلش حذف شده
@M-an -
zeinabmaghsoudi @تجربیا
عزیزان سلام.
ممنونمبه سان خورشید داداش من چند تا مجموعه دارم از نت گیر اوردم الان آپلود میکنم امیدوارم بدردت بخوره
-
به سان خورشید داداش من چند تا مجموعه دارم از نت گیر اوردم الان آپلود میکنم امیدوارم بدردت بخوره
-
81Sobhan
تست های طبقه بندی موضوعی (نظام قدیم) - زمین شناسی - فصل 1 تا 6 (متن) - 98470.pdf
این مجموعه بر اساس گتاب نطام قدیمه ولی بعضی جاها مشترک داره -
-
81Sobhan
تست های طبقه بندی موضوعی (نظام قدیم) - زمین شناسی - فصل 1 تا 6 (متن) - 98470.pdf
این مجموعه بر اساس گتاب نطام قدیمه ولی بعضی جاها مشترک داره81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
81Sobhan
این مجموعه بر اساس گتاب نطام قدیمه ولی بعضی جاها مشترک دارهمرسی
-
این موارد رو شماره صفحه و جلسه رو بگین سریع تر میشه پیگیری کرد
@M-an
جلسه ۳۶،
صفحه ۱۳۷ پک ۳