بچه های کنکور تجربی99
-
توفیلم شماره 9 همایش تجربی اقای ثابتی سوال35 من اصلا نمیفهمم چرا اندیس های عبارت b رو داخل اندیس aجایگذاری کردن ؟؟ مگه نباید اندیس aرو داخلb جایگذاری میکردن؟
ینی اینجوری
من اصلا نمیفهمم این سوال رو -
Hasan Taghi zadeh
سوال 35 -
Hasan Taghi zadeh بله. خودمم امتحان کردم همینجوری شد. جواب نهاییش کدوم گزینه میشه بالاخره؟
-
این پست پاک شده!
-
-
به سان خورشید ؟؟؟این چیه سعادت؟
-
به سان خورشید ؟؟؟این چیه سعادت؟
-
عزیزان تجربی حواس تون باشه مصرف آب در ماهی های آب شیرین کمتره و اصولا ماهی های آب شور، اب زیاد مینوشن این اشتباه تایپی بوده
)قسمت ۴۹ پک درسنامه جانوری
@تجربیا -
zeinabmaghsoudi @تجربیا
عزیزان سلام.
یه تقاضایی داشتم از دوستان.
اگر براتون مقدور بود، سوالات درس زمین شناسی آزمون هایی رو که میدید رو توی این تاپیک بزارید با جوابش تا مرور تست وار این درس رو هم داشته باشیم .
ممنونمبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi @تجربیا
عزیزان سلام.
اگر براتون مقدور بود، سوالات درس زمین شناسی آزمون هایی رو که میدید رو توی این تاپیک بزارید با جوابش تا مرور تست وار این درس رو هم داشته باشیم .
ممنونمسلام
ببخشید نبودم ی مدتی
پیشنهاد خیلی خوبیه
حتما انجامش میدیم
قلمچی با من
البته من ی پی دی اف دارم از کتاب حفظیات زمین ب زودی اون رو هم قرار میدم ک استفاده کنین🥰🥰🥰
به امید قبولی همگی تو رشته و دانشگاه تاپ -
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi @تجربیا
عزیزان سلام.
ممنونمسلام
ببخشید نبودم ی مدتی
پیشنهاد خیلی خوبیه
حتما انجامش میدیم
قلمچی با من
البته من ی پی دی اف دارم از کتاب حفظیات زمین ب زودی اون رو هم قرار میدم ک استفاده کنین🥰🥰🥰
به امید قبولی همگی تو رشته و دانشگاه تاپzeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi @تجربیا
عزیزان سلام.
ممنونمسلام
ببخشید نبودم ی مدتی
پیشنهاد خیلی خوبیه
حتما انجامش میدیم
قلمچی با من
به امید قبولی همگی تو رشته و دانشگاه تاپمرسی
-
Hasan Taghi zadeh بله. خودمم امتحان کردم همینجوری شد. جواب نهاییش کدوم گزینه میشه بالاخره؟
ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
گفتم که جواب توی گزینه ها نیست
ینی گزینه ها غلطن -
گفتم که جواب توی گزینه ها نیست
ینی گزینه ها غلطنHasan Taghi zadeh گزینه 1 اش درسته یه بار دیگ محاسبه کنین
-
Hasan Taghi zadeh گزینه 1 اش درسته یه بار دیگ محاسبه کنین
ye Alaaei براتون محاسبه کردم
میبینید که تو هیچ کدوم از گزینه ها نیس
-
شما بگو چشم
-
شما بگو چشم
به سان خورشید
ای به چشم -
به سان خورشید چ قدر عالی بود... چون توضیح داده دلیل درست نادرستیشو بهتر تو ذهن میمونه ....
ممنون به خاطر نکات خوبی ک به اشتراک میگذارید و به فکر هم سن وسالاتون هستید -
به سان خورشید چ قدر عالی بود... چون توضیح داده دلیل درست نادرستیشو بهتر تو ذهن میمونه ....
ممنون به خاطر نکات خوبی ک به اشتراک میگذارید و به فکر هم سن وسالاتون هستیدye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
ممنون به خاطر نکات خوبی ک به اشتراک میگذارید و به فکر هم سن وسالاتون هستید -
به سان خورشید
ای به چشم -
این پست پاک شده!