برنامه نویسی کامپیوترا
-
من میخوام برنامه نویسی شروع کنم ولی هیچی بلد نیستم کسی میدونه از کجا و چه جوری باید شروع کنم ؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @رتبه-های-انجمن-آلاء -
@M-an موبایل اندروید توی اینترنت دیدم از همه بهتره
-
mtnbm
خب 2تا زبان متداول هست
1.جاوا
2.کاتلینجاوا زبانی هست که خود گوگل که اندروید رو منتشر کرده پیشنهاد کرده
اما شما قبل از هرچیزی باید الگوریتم بلد باشی
سرچ کنید الگوریتم و فلوچارت در موردش بخونید@M-an بله درست میگین جاوا بهتره ولی اول باید الگوریتم و فلوچار ت و سی پلاس پلاس یاد بگیرم ولی نمیدونم از این دی وی دی ها بگیرم یا کلاس برم یا با کتاب ؟
برای دانشگاه کدوم حوزه برنامه نویسی بهتره؟ -
@M-an بله درست میگین جاوا بهتره ولی اول باید الگوریتم و فلوچار ت و سی پلاس پلاس یاد بگیرم ولی نمیدونم از این دی وی دی ها بگیرم یا کلاس برم یا با کتاب ؟
برای دانشگاه کدوم حوزه برنامه نویسی بهتره؟ -
الزامی نداره که C++ یاد بگیرین .
بستگی به خودتون داره که از کدوم بهتر یاد می گیرید
اکثر دانشگاه ها با خانواده C یا جاوا شروع می کنن@M-an کلاس بهتره یا دی وی دی اموزشی
-
سلام یه برنامه هستش تحت عنوان solo learn اونو بگیرین و اموزش انلاین جاوا رو شروع کنین.بعد که یاد گرفتین،برین تو سایتهای ایرانی و یا خارجی،فیلم های اموزش اندروید استودیو رو شروع کنین و پیش برین.اگه دی وی دی میخواین بخرین،سایت فرادرس شنیدم خوبه حالا هرطور مایلین.
-
mtnbm
خب 2تا زبان متداول هست
1.جاوا
سرچ کنید الگوریتم و فلوچارت در موردش بخونید@M-an در برنامه نویسی کامپیوترا گفته است:
mtnbm
خب 2تا زبان متداول هست
1.جاوا
سرچ کنید الگوریتم و فلوچارت در موردش بخونیدعاغا react native چی پس؟
حالا اصن swift رو نمیگیم
کاتلین هم نیومده داره میره و اگه به سر گوگل نزنه flutter میاد جاش -
من میخوام برنامه نویسی شروع کنم ولی هیچی بلد نیستم کسی میدونه از کجا و چه جوری باید شروع کنم ؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @رتبه-های-انجمن-آلاءmtnbm در برنامه نویسی کامپیوترا گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @رتبه-های-انجمن-آلاءجاوااسکریپت رو یاد بگیر برادر
سینتکس جاوااسکریپت رو که یاد بگیری تمومه دیه تا جون آدمیزاد رو هم میتونی برنامه نویسی کنی درحال حاضرoop هم عملا نداره، راحت!
-
درمورد چیجوری یادگرفتن هم
من از solo learn خوشمنیومد به شخصه
آموزش های پروژه محور رو بیشتر دوست داشتم همیشه
فرادرس و کلا کورس های فارسی هم افتضاحه، به قول معروف کشیدن به داستان رفته، فرادرس جاواش بد نبود(کار دانشگاهمو راه انداخت صرفا)، دیتابیسش افتضاح بود،شبکه اش افتضاح بود، جاوااسکریپتش افتضاح بود و...
اگر مشکل زبان نداری برو سایت udemy هر چیزی که کورسشو میخوای سرچ کن بهترین ریت رو اسمشو کپی پیست کن یه "دانلود" بذار کنارش از یکی اژ سایتای ایرانی دانلود کن و لذت ببر -
درمورد چیجوری یادگرفتن هم
من از solo learn خوشمنیومد به شخصه
آموزش های پروژه محور رو بیشتر دوست داشتم همیشه
فرادرس و کلا کورس های فارسی هم افتضاحه، به قول معروف کشیدن به داستان رفته، فرادرس جاواش بد نبود(کار دانشگاهمو راه انداخت صرفا)، دیتابیسش افتضاح بود،شبکه اش افتضاح بود، جاوااسکریپتش افتضاح بود و...
اگر مشکل زبان نداری برو سایت udemy هر چیزی که کورسشو میخوای سرچ کن بهترین ریت رو اسمشو کپی پیست کن یه "دانلود" بذار کنارش از یکی اژ سایتای ایرانی دانلود کن و لذت ببر -
mtnbm
خب 2تا زبان متداول هست
1.جاوا
سرچ کنید الگوریتم و فلوچارت در موردش بخونید@M-an علان گوگل کاتلین رو معرفی کرده برا برنامه نویسی اندروید
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @رتبه-های-انجمن-آلاءmtnbm شما اولین کاری که میکنید ببینید کدوم بخش رو دوست دارید برنامه نویسی وب .برنامه نویسی کامپیوتر.برنامه نویسی سخت افزار که خیلی سخته باید رشتتون الکترونیک باشه که بتونید باهاش راه بیایید یا از الکترونیک سر در بیارید.برنامه نویسی اندروید .برنامه نویسی اشیا .هر کدوم رو علاقه داشتید بفرمایید تا راه جلوتون بزاریم