الا از کی شروع به فعالیت کرد؟
-
.......
-
سلام آلایی ها. خیلی وقت بود که میخواستم این تاپیک رو بزنم و یه سری چیزا درباره خود آلا بدونم. اینکه آلا چطوری شروع به فعالیت کرد، چه سختی هایی کشیدند و خلاصه اینکه ایده آلا از کجا اومد و واقعا بشناسیم کسانی که برای برپایی الا زحمات فراوان کشیدند. از الایی های قدیمی تر خواهشمندم که توی این تاپیک بگن که الا از کجا و کی شروع به فعالیت کرد. همچنین از چگونگی آشنایی تون با آلا صحبت کنید
-
-
@M-an خیلی ممنونم که توی تاپیک ما شرکت کردید. میخواستم یکمی درباره گذشته آلا تی وی بدونم و اینکه چی شد که آلا به اینجا رسید
-
M.an گفته است:
سال۹۲
همه محتوای تاپیک رو تو عنوان نمی نویسن
و پست اصلی رو نقطه بذارناخه اومدم بنویسم دیدم چپکی تایپ شده
-
@M-an خیلی ممنونم که توی تاپیک ما شرکت کردید. میخواستم یکمی درباره گذشته آلا تی وی بدونم و اینکه چی شد که آلا به اینجا رسید
-
M.an گفته است:
سال۹۲
و پست اصلی رو نقطه بذارنمتاسفانه مشکل جدیده نمیشه درست تایپ کرد مثلا می نویسی ( سلام آلایی ها) میخوره(اه یی الا ا م الس
-
M.an گفته است:
سال۹۲
و پست اصلی رو نقطه بذارنبعدش هم فکر نکنم انقدر نادون باشم که بیام پست اصلی رو بی دلیل نقطه بذارم. حداقل یه چیزی میفهمم
-
سلام آلایی ها. خیلی وقت بود که میخواستم این تاپیک رو بزنم و یه سری چیزا درباره خود آلا بدونم. اینکه آلا چطوری شروع به فعالیت کرد، چه سختی هایی کشیدند و خلاصه اینکه ایده آلا از کجا اومد و واقعا بشناسیم کسانی که برای برپایی الا زحمات فراوان کشیدند. از الایی های قدیمی تر خواهشمندم که توی این تاپیک بگن که الا از کجا و کی شروع به فعالیت کرد. همچنین از چگونگی آشنایی تون با آلا صحبت کنید
به سان خورشید گفته است:
سلام
آلا در زبان فارسی جمع 'الی' هست که در لغت نامه دهخدا معنی آلاء نعمتها، نیکیها و نیکوئیها آمده است و در زبان کردی «آلا» یا «ئالا» به معنیپرچم و یا اسمی دخترانه است.آلاء برگرفته از سوره الرحمن در قرآن به طور کلی بیانگر نعمتهای مادی و معنوی خداوند است، و دقیقاً از آیه ﴿فَبِأَیِّ آلَاءِ رَبِّکُمَا تُکَذِّبَانِ﴾ که ۳۱ بار در این سوره تکرار شده است، انتخاب شده است.
آلاء در ایران
آلاء در ایران یک سیستم آموزشی آنلاین رایگان است که با هدف توسعه عدالت آموزشی ایجاد و به طور رسمی از سال ۱۳۹۲ شروع به فعالیت کرد که آن را با نام آموزش مجازی آلاء هم می خوانند[۲].تاریخچه
آلاء تا اواخر سال ۱۳۹۲ (به مدت یک سال) فیلم کلاسهای درس دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف را در یک سطح آموزشی جهت دانلود رایگان در سایت خود قرار داد[۳][۴].در سال ۱۳۹۳ مقطع سوم دبیرستان تحت پوشش طرح آلاء قرارگرفت و علاوه بر آن مقطع چهارم دبیرستان در دو سطح "متوسط به پایین" و "متوسط به بالاً تحت پوشش طرح آلاء قرار گرفتند، بدین ترتیب آلاء گام مهمی در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش کشور ایران برداشت.[۵][۶][۷].
در سال ۱۳۹۴ آلاء جمعبندیها و همایشهای کنکوری را تحت پوشش طرح خود قرار داد و شروع به برنامهریزی جهت ورود به عرصهٔ دانشگاهی و همچنین تحت پوشش قرار دادن مقطع نهم و دهم نمود. (نظام آموزشی جدید)[۸][۹].
تأمین هزینههای آلاء
آلاء کاملاً رایگان هست و هزینههای آن از دو طریق کمکهای مردمی(دونیشن) و یا کمک شرکتهایی که دغدغهٔ کمک به مردم را دارند تأمین میشود.[۱۰]برگرفته از:
«https://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=آلاء&oldid=16918085» -
به سان خورشید گفته است:
همچنین از چگونگی آشنایی تون با آلا صحبت کنیددر این باره یه تاپیکی داریم
تاپیک قشنگیه :face_savouring_delicious_food: :
https://forum.alaatv.com/topic/2410/چطوری-با-آلا-آشنا-شدید-چند-ساله-ک-با-آلا-درس-میخونید -
به سان خورشید گفته است:
همچنین از چگونگی آشنایی تون با آلا صحبت کنیددر این باره یه تاپیکی داریم
تاپیک قشنگیه :face_savouring_delicious_food: :
https://forum.alaatv.com/topic/2410/چطوری-با-آلا-آشنا-شدید-چند-ساله-ک-با-آلا-درس-میخونیدبهاره ممنون ولی من بیشتر دلم میخواست با کار هایی که انجام می دادن اشنا بشم موارد کلی رو میدونم
-
بهاره ممنون ولی من بیشتر دلم میخواست با کار هایی که انجام می دادن اشنا بشم موارد کلی رو میدونم
به سان خورشید گفته است:
بهاره ممنون ولی من بیشتر دلم میخواست با کار هایی که انجام می دادن اشنا بشم موارد کلی رو میدونم
خواهش
اوایل فقط فیلم برداری از کلاس ها بوده.... اونم سال چهارم
دو گروه کلاس داشتن هردو رو فیلم میگرفتن
یه انجمن هم بود یعنی همین انجمن
ولی خیلی ساده تر از این چیزی که الان هست
چیز عجیب غریبی وجود نداره که تاحالا جایی مطرح نشده باشه -
به سان خورشید گفته است:
خواهش
چیز عجیب غریبی وجود نداره که تاحالا جایی مطرح نشده باشهبهاره گفته است:
به سان خورشید گفته است:
خواهش
چیز عجیب غریبی وجود نداره که تاحالا جایی مطرح نشده باشهخب به هر حال هر کاری یه سختی داره. قطعا آلا در اجرای این طرح با مشکلاتی متعدد و نه فقط مالی رو به رو بوده. جالبه بدونید که هنوز هم خیلی ها اسم آلا به گوششون نخورده. من باورم نمی شد که بچه هایی که کلاس های قلم چی و بقیه موسسات رو میرن ندونن که اصلا آلا چیه(البته دلیلش رو هم میدونیم)