-
سلام دوستان این تایپک مخصوص سوالای فیزیک دوازدهم هست،سوالایی ک راه حلشو مشکل داریم ، نمیدونیم چطوری ب جوابش برسیم و ... (چ تستی چ تشریحی )رو عکسو اینجا میزاریم و فیزیک بلدای عزیز لطف میکنن کمک میکنن کلی ام ازشون ممنون میشیمممم...هرکیَم نکته ای چیزی راجب سوالا بلده بگه ، ثواب داره بخدا
فیزیکدانای عزیز و تگ کنید☟
Viruَs -
سلام دوستان این تایپک مخصوص سوالای فیزیک دوازدهم هست،سوالایی ک راه حلشو مشکل داریم ، نمیدونیم چطوری ب جوابش برسیم و ... (چ تستی چ تشریحی )رو عکسو اینجا میزاریم و فیزیک بلدای عزیز لطف میکنن کمک میکنن کلی ام ازشون ممنون میشیمممم...هرکیَم نکته ای چیزی راجب سوالا بلده بگه ، ثواب داره بخدا
Viruَs@for-ever در فیزیک دوازدهم گفته است:
Viruَs -
Viruَs -
Virus خیلی ممنونم ازتون ، توی این قسمت a رو چطوری بدست آوردید؟
یه سوال زمانی ک صحبت از تغیر جهت میشه باید معادله ی سرعت و بدست بیاریم؟؟؟ از راه مشتق هم میشه حلش کرد درسته؟ -
یه سوال زمانی ک صحبت از تغیر جهت میشه باید معادله ی سرعت و بدست بیاریم؟؟؟ از راه مشتق هم میشه حلش کرد درسته؟@for-ever
سلام از مکان زمان درجه ۲ مشتق بگیرید سرعت زمان به دست میاد و از معادله سرعت زمان مشتق بگیرید شتاب به دست میاد که میشع 2 همچنین شتاب رو از یه روش دیگه میشه به دست اورد تو فرمول مکان زمان چون ضریب a یک دوم هست و چون تو معادله داده شدع ضریب t2 یک هست پس نتیجه میگیرم a برابر ۲ بوده که با یک دوم ساده شده
-
@for-ever
سلام از مکان زمان درجه ۲ مشتق بگیرید سرعت زمان به دست میاد و از معادله سرعت زمان مشتق بگیرید شتاب به دست میاد که میشع 2 همچنین شتاب رو از یه روش دیگه میشه به دست اورد تو فرمول مکان زمان چون ضریب a یک دوم هست و چون تو معادله داده شدع ضریب t2 یک هست پس نتیجه میگیرم a برابر ۲ بوده که با یک دوم ساده شده
-
یه سوال زمانی ک صحبت از تغیر جهت میشه باید معادله ی سرعت و بدست بیاریم؟؟؟ از راه مشتق هم میشه حلش کرد درسته؟@for-ever در فیزیک دوازدهم گفته است:
یه سوال زمانی ک صحبت از تغیر جهت میشه باید معادله ی سرعت و بدست بیاریم؟؟؟ از راه مشتق هم میشه حلش کرد درسته؟بله درسته من همین الان متوجه شدم تو عکسی ک فرستادم نوشتم انتگرال ببخشید منظورم مشتق بود
بله باید معادله سرعتو بدست بیارید اونجا ک صفر میشه تغییر جهت میده البته باید ریشه مضاعف نباشه -
این راه حل دبیره
فک کنم راه حل شما بهتره و سریع تره میشه توضیح بدید ک چیکار کردید ؟؟؟
یه سوال دیگِ چ زمانی مشتق میگیریم؟@for-ever در فیزیک دوازدهم گفته است:
این راه حل دبیره
فک کنم راه حل شما بهتره و سریع تره میشه توضیح بدید ک چیکار کردید ؟؟؟
یه سوال دیگِ چ زمانی مشتق میگیریم؟نه تقریبا یکی هستن
ببینید کلا شما واسه اینکه تشخیص بدید حرکت چطوریه تو لحظه باید سرعت و شتابو پیدا کنی واسه همین میای یه جدول تایین علامت میکشی اونجایی که سرعت و شتاب هم علامت بودن تند شونده و اونجایی ک غیر هم علامت بودن کندشونده هست حرکت -
MahdiNOVE در فیزیک دوازدهم گفته است:
سلام ببخشید مگه نقطه تقارن سهمی منفی b بر روی 2a نیست ؟
اره داداش من سوتی دادم و اینکه با این حساب اون نقطه ۸ یه مقداری میاد سمت راست
Virus در فیزیک دوازدهم گفته است:
MahdiNOVE در فیزیک دوازدهم گفته است:
سلام ببخشید مگه نقطه تقارن سهمی منفی b بر روی 2a نیست ؟
اره داداش من سوتی دادم و اینکه با این حساب اون نقطه ۸ یه مقداری میاد سمت راست
همچنین تقعر میشه ۲
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.