چالش سحرخیزی
-
سلام سلام سلام
اول از همه شب یلدای همگی مبارک ، دوم اینکه خیلی خیلی خوشحالم که تونستم عضو آلا بشم
حتما الان با خودتون میگید یه عضو شدن که اینقدر ذوق زدگی نداره دیگه
ولی برای من داره ، چون من هر وقت میخواستم عضو شم سایت اِرور میداد
تا اینکه بالاخره در چنین شب مبارکی تونستم عضو شم
خب وقت طلاست و منم زیاده گویی نمیکنم ، می رم سر اصل مطلب ، همون طور که از عنوان مشخصه ، من اومدم با چالش ۳۰ روزه ی سحر خیزی. من تا حالا دوبار این چالش رو داشتم ولی متاسفانه هر دوبار با شکست مواجه شدمولی وقتی اثراتی که سحرخیزی برام داشت رو با بیداری ساعت ۸:۳۰ صبح مقایسه میکنم مصمم تر میشم که باز هم در این راه قدم بردارم .
ولی از اونجایی که داشتن یه همراه متعهد و مسئولیت پذیر باعث ایجاد انگیزه میشه منم اومدم تا از دانش آموزان گل آلا دعوت کنم که اگر مایل باشن به این چالش بپیوندن
اگر خدا بخواد ، هدف من بیداری ساعت ۴:۳۰ صبح هست و تصمیم دارم هر روز به مدت ۳۰ روز بیام اینجا و پست بذارم و بیداریمو اعلام کنم ، خوشحال میشم اگر شما هم با ساعت بیداریتون مشکل دارید اعلام آمادگی کنید تا با هم این غول بیابانی رو شکست بدیم .
البته این رو هم در نظر داشته باشید که بیداری بین ۴ تا ۷ صبح ، سحرخیزی محسوب میشه@M-Sedaghat
سلام
خیلی پیشنهاد خوبیه از فردا منم هستم -
@Samane-99 کنکوری ای شما؟
-
@M-Sedaghat
سلام
خیلی پیشنهاد خوبیه از فردا منم هستم -
ساعت بیداری:5.30
98/10/4 -
چرا سحر خیز شویم ؟ ( ادامه )
فایده دوم : اگر به زندگی نامه افراد موفق نگاه کنید متوجه می شید که اون ها هم سحرخیز هستن ، چون این افراد میدونن که در این زمان هست که انگیزه واقعی به سراغشون میاد ، نیروی اراده بالایی که در سحرگاه دارن اون ها رو به سمت زندگی مدنظرشون سوق میده
اون ها میدونن که با استفاده از یک روال قوی و مداوم میتونن به موفقیت برسن . بدون حواس پرتی و با تمرکز و نیروی بالقوه ی مغزشان در این زمان از بقیه جلو میفتن . به همین دلیل به تدریج سحرخیزی رو وارد زندگیشون کردن .در واقع یک صبح منظم ، شما رو به سمت یک روز منظم سوق میده ، زمانی که همه خواب هستن ، شما بیدار می شید و می درخشید و با تمرکز و بدون حواس پرتی ، به سمت زندگی که لیاقتش رو دارید حرکت میکنید .
-
سلام
صبح بخیر
تایم بیداری5:45
تعداد روز باقی مانده چالش:25 -
آقا منم هستم ولی مال من یکم فرق داره قضیه اش ،من میخوام ساعت ۱۲ شب و ۳ شب و ۵ عصر اینجا پیام بدم که انجام دادم یا نه . من یکم قضیه خوابم فرق داره
ولی در کل از وقتی دانشگاه رفتم تنبل تر شدم و زیاد میخوابم و از خواب هم خوشم نمیادپ.ن : چالش رو ۱۰ روزه در نظر بگیریم . اگه کامل انجامش دادم شما پول جیبیایی که الا داده رو میدین به من ،اگه نتونستم من پول جیب رو میدم به شما.
-
آقا منم هستم ولی مال من یکم فرق داره قضیه اش ،من میخوام ساعت ۱۲ شب و ۳ شب و ۵ عصر اینجا پیام بدم که انجام دادم یا نه . من یکم قضیه خوابم فرق داره
ولی در کل از وقتی دانشگاه رفتم تنبل تر شدم و زیاد میخوابم و از خواب هم خوشم نمیادپ.ن : چالش رو ۱۰ روزه در نظر بگیریم . اگه کامل انجامش دادم شما پول جیبیایی که الا داده رو میدین به من ،اگه نتونستم من پول جیب رو میدم به شما.
amir bahrami سلام ، وقت بخیر
خیلی خوشحالم که روز به روز افراد بیشتری دارن به این چالش ملحق میشن ، ان شاالله که ثابت قدم باشید و بتونید ساعت بیداری وخوابتون رو درست کنید .
-
آقا بسم الله منم هستم .
از فردا -
خب اینم از روز اول. به جز این چند تا چالش دیگه دارم اونارو توی گوشی مینویسم ولی این یکی خیلی سخته.
الان 12 هست.
یه بار دیگه ساعت 3 شب باید گزارش بدم که بیدارم.
دلیل این کارم اینه که میخوام کم بخوابم. یه مدت کم میخوابیدم در حد 1/5-2 ساعت و استرسم تقریبا نزدیک صفر شده بود و مغزم انگار خیلی سریع پردازش میکرد انگار خود واقعیم بود و الان از خود واقعیم جدا شدم. وقتی کم میخوابم و یه حالتی داشتم که اصلا از هیچی نمیترسیدم و انگار یه نفر جلوتر از من راه میرفت و من هیچ استرسی نداشتم و تو بحث درس خوندن هم اینطوری بود انگار مطالب جدید رو قبلا خونده بودم و الان مرور میکردم. خیلی باحال بود. دارم سعی میکنم که این عادت رو برای همیشه ایجاد کنم. توی گوشی نوشتم چالش 90 روزه. ولی اینجا 10 روز رو بتونم ادامه بدم خودش خیلیه. ادمی که الان 10 ساعت هر روز میخوابه بخواد به 2 ساعت در روز برسونه توی 10 روز کار اسونی نیست یعنی خیلی هم سخته. ولی ارزشش رو داره. -
روز اول به هم خورد چون خواب موندم ( ۱۲.۵ تا۴ خوابیدم ،زنگ گوشی رو نشنیدم )
دوباره ،مهم اینه علت شکست رو فهمیدم