سردرگمی در تست زنی
-
سلام خوبید میخوام راهنماییم کنید درمورد تست زنی در رشته تجربی@رتبه-های-انجمن-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل همیار رتبه-های-انجمن-آلاء
-
سلام خوبید میخوام راهنماییم کنید درمورد تست زنی در رشته تجربی@رتبه-های-انجمن-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل همیار رتبه-های-انجمن-آلاء
@Shahryar-Rakhshandeh بهتر بگم من سریع خسته میشم از تست زدن واسترحتم که میکنم دیگه کلا نخ کلاف درسا میره از دستم عرض کنم که مثلا تو شیمی یع عالمه مسعله وتست هست که واقعا توش میمونم از گجا شروع کنم شما چطور تست میزنید؟؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh یهروش بهت بگم کاربردیه تو تست .....بار اول تستو بخون یه درکی ازش داشته باشی....شروع به حلش نکن نگا گزینه ها بکن هرچی دیدی خیلی ضایع است ک غلطه رو روش ی خط بکش...اگه گزینه ای برا خط زدن نبود...بشین حلش کن....سعی کن دقت داشته باشی ....دقت فقط
-
@Shahryar-Rakhshandeh بهتر بگم من سریع خسته میشم از تست زدن واسترحتم که میکنم دیگه کلا نخ کلاف درسا میره از دستم عرض کنم که مثلا تو شیمی یع عالمه مسعله وتست هست که واقعا توش میمونم از گجا شروع کنم شما چطور تست میزنید؟؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh هرکدومو ک به نظرت سوالا و تستای خوبی هستنو سختن خیلی روشون یه ستاره علامت بزن و وقتایی که رشته درس خوندنت ازبین رفت مطمئن باش اونا رو حل کنی حوصلت برمیگرده...
چون روتست سخت آدم جدی میشه ک حلش کنهZaraa مشکل من تعدا د زیاد تستاس که تو کتابای بیرون هست که ادمو میترسونه
-
Zaraa مشکل من تعدا د زیاد تستاس که تو کتابای بیرون هست که ادمو میترسونه
-
Zaraa نه خانم جون 50 تاعه
-
@Shahryar-Rakhshandeh پارسال کنکور داد خیرکلم
-
Zaraa مشکل من تعدا د زیاد تستاس که تو کتابای بیرون هست که ادمو میترسونه
-
-
Zaraa احتمالا دهمی هستی جونم تو دعا کن بیشتر نشه ما الان توآزمایشی 45 تا میدیم ک
-
@m-bahrami1378 بله بله
-
Zaraa احتمالا دهمی هستی جونم تو دعا کن بیشتر نشه ما الان توآزمایشی 45 تا میدیم ک
-
-
@Shahryar-Rakhshandeh خب تستارو مضربی بزنید قرار نیست همه رو توی یه روز جواب بدین این تستا برا یه سال شماست و باید تا روز کنکور مسلط بشید بهشون و اینم بگم برا هر درس فقط یه کتاب تست بردارید و توی همون به تسلط برسید
@m-bahrami1378 اخه یه کتاب که نمیشه دیدی رتبه برترا که کم مونده بازارو بیارن خونشون ای خدااااا