1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
پرسش و پاسخ عربی
-
سلام به همه دوستان عزیز الایی
همون طور که از عنوان تاپیک معلومه این تاپیک فقط برا پرسش و پاسخ عربی هرکی سوالی در مورد عربی داره بپرسه من خودمم کلی سوال عربی دارم که میپرسم فقط لطفا اسپم ندید .
از عزیزانی که عربیشون قویه خواهش میکنم خودشون رو معرفی کنن که ما هم سوال هامون رو بپرسیم بازم از همه الایی ها ماه تشکر میکنم انشاالله تو تک تک مراحل زندگیتون موفق باشید
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @رتبه-های-انجمن-آلاء
-
MahdiNOVE نمیدونم والا. من اینو نوشتم تو جزوه م و به نظرم درسته.
مثلا : لیسَ للمعلّم الّا هدف التعلیم.
قبل از الّا "اسم لیسَ" رو نداریم. بعد هدف رو گرفتیم مستثنای مفرغ با اعراب اسم لیسَ. (اگه اینطوری نگیریم اسم لیس نداریم تو جمله) -
-
@hot_ice
تو پاسخنامهی تست، توضیحات مشخصه.
هرچند موضوع مهمی فک نمیکنم باشه. مهم دونستن منصوب و مرفوع و... بودنشه. (برمیگرده ب دونستن نقش البته)
MahdiNOVE نمیدونم این سوال چطوری براتون پیش اومد ولی تیپ تستا همیشه ثابته و قواعدی که باید بلد باشیم هم مشخصه. زیاد درگیر فرعیات نشید. -
MahdiNOVE
نقشش
توی زبان فارسی میشه مفعول
در عربی میشه مستثنی...
(اونیکه بالا گفتم مفعول و... نمیتونه باشه منظورم در عربی بود)
(
جمله ی قبل از الا منفی باشه،و مستثنی منه محذوف باشه،اسلوب حصر داریم اینطوری میشه:
فقط فاطمه را دیدم)
بآهار
اونیکه نوشته فاعل و مرفوع نه اینکه نقشش فاعل باشه،توی حل تست وقتی میخوایم اعراب مستثنی رو زمانیکه مستثی منه محذوفه پیدا کنیم یکی از راه ها اینه ک «الا» رو حذف میکنیم و بدون درنظر گرفتن الا،نقش مستثی رو بدست میاریم،بعد اعرابش رو مشخص میکنیم
اینیکی نوشته فاعل و.. منظورش اینه وگرنه اگ همینو توی تجریه ترکیب بدن گزینه غلط محسوب میشه -
سلام دوستان به یه نکته دستوری تو عربی برخوردم که ما تو فارسی بهش میگیم صفت ولی تو عربی شده مضاف تحلیلت ن چیه راجع به ترکیب خیرالامور؟ چرا خیرالامور به معنای بهترین کارها خیرش اینجا میشه مضاف ولی درواقع تو فارسی صفت میشه گفت بش؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
سلام دوستان به یه نکته دستوری تو عربی برخوردم که ما تو فارسی بهش میگیم صفت ولی تو عربی شده مضاف تحلیلت ن چیه راجع به ترکیب خیرالامور؟ چرا خیرالامور به معنای بهترین کارها خیرش اینجا میشه مضاف ولی درواقع تو فارسی صفت میشه گفت بش؟!
به نظرم ايني كه ميگين توي فارسي هم صفت نيست . كاربهتر با بهترين كارها فرق دارن فك كنم اين دو تا رو قاطي كردين تو ذهنتون